הינו היום בביקורת

אירנה ק

New member
הינו היום בביקורת

הרופא מרוצה מאוד מהרגל
. מורידים נעליים לכל היום
מאחלת לכולם מכול ה
. בקשר לבר גם אצלינו בר אדום מתכבננן שעלה לנו 350 ש"ח אבל מכבבי החזירו 85% אז זה לא נורא כי לא נצתרך לקנות חדש הרבה זמן. בת שלי גם היתה כל הקייץ שנה שעברה אם גבס ונעליים מנסיוני הגרבים דאווקה סופגות את הזיעה כי אני ניסיתי בלי וזה יותר גרוע. הבעיה שלי בקייץ היתה שלא ממש נעים להרגיש את הברזל של הבר אל הברך שלי כשאני מחזיקה את הילדה. אז עטפתי אתהבר במגן של חגורת בטיחות ברכב שקונים בסט של כיסוי הגה גם יותר נוח וגם אסטטי ונעים לעיין. הפשר למצוא אם ציורים מדליקים ומה שהיה לי גם די חשוב זה שאנשיים בחוץ פחות ניעצים עיניים למי שהבחין ושאל אמרתי שזה הסקייטבורד ואני מלמדת את הילדה מגיל קטן
בסופו של דבר צריך גם לצחוק. לא
מצרפת תמונה של נעליים

פרלמנים

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo20.gifאת גדולה! רעיון יפה../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

כל הכבוד על הביקורת המצויינת! איזה כיף שהורידו לכם!
ד"ש למתוקה, ג'סיקה

תחיצ

New member
תהנו מהקיץ../images/Emo42.gif

על אותו רעיון - יש משהו דומה ששמים לידיות של דלתות (אפשר לקנות בחנויות כלי בית) ויש עליו בד"כ דמות חמודה של חיה.

sigis7

New member
הי תחיה, יכולה לפרט ע"ז קצת יותר?

מה אני מבקשת מהמוכר? יש לזה שם?

תחיצ

New member
זה כיסוי לידיות של הדלתות של המקרר

זה בא בזוג. אני מכירה את זה בכחול ובבורדו, אבל אולי יד עוד צבעים. אני מצאתי את זה בחנות כלי מיטה ווילונות, נראה לי שגם בחנויות כלי בית תמצאי את זה.

אינה ו

New member
חדשות טובות ../images/Emo57.gif!!!

איזה יופי!!! גם התיזמון מעולה, ממש לפני החום של הקיץ!!! אנחנו כנראה נישאר עם עד הביקורת בסוף יוני. לגבי השאלות שלך מהשירשור הקודם: תום עושה משהוא מאוד דומה לזחילה- הוא מסתובב במעגלים וזוחל אחורה עד שהוא מגיע לאן שהוא צריך. לדעתי מאוד עוזרת לו העובדה שיש לנו כלבה בבית. אני שמה לב שכאשר היא לידו הוא מנסה להגיע אליה ומצליח לזחול קצת קדימה. בזמן האחרון הוא מצליח לעבור לעמידת שש ולהתנדנד קדימה - אחורה (מקווה שעוד מעט יתחיל ממש לזחול). בינתיים הוא עסוק בלהצמיח שיניים ולאכול לבד. ממש מכה, הוא מסכים לאכול מכפית רק אם יש לו צלחת עם חתיכות לחם או בשר שהוא אוכל תוך כדי. מיותר להגיד שהכל בסוף גומר על הריצפה (גם במקרה הזה הכלבה מאוד יעילה) אבל הוא סופר חמוד!!!!!!!!! באופן כללי אני נהנת מכל רגע איתו!!!!!!!!

אירנה ק

New member
הי אינה!

אני מבינה ש"התאום" של הבת שלי שובב לא קטן זה הכי כיף
. בת שלי גם התחילה לאחרונה לעמוד על 6 ולהתנדנד היא מגיעה לאן שרוצה בגיגולים ואם זה לא מצליח אז כל השכונה שומעת בסופו של דבר יש לה אופי גינגי
. היא אוכלת הכול ובתאהבון גדול מרקים , אורז, פסטות, אבוקדו, חומוס, ביצה..............
. בעיה שלנו קצת שונה -לא לתת לה יותר מידי אוכל
.

זהבה29

New member
../images/Emo102.gifמזל טוב ותהנו בקיץ.

מאוד משמח לקרוא את זה במיוחד לקראת הקיץ, תהנו מכל רגע!!! גם אנחנו עטפנו באופן דומה את הבר. כל הכבוד על התשובה, חשוב מאוד לצחוק ,אני לא הייתי טובה בזב כששאלו אותי. לילה טוב זהבה.

למעלה