הינכם מוסיפים קש לערמת מחטים

Ch3Ch0v

New member
הינכם מוסיפים קש לערמת מחטים

דברכיים בפורומכם המכובד יפים וטובים אך הם ביטויי אקסצנטרי לא רציונלי ואקרובנלי לחוסר נוכחות השכינה בלבבותיכם. פולחניכם יפים וחיונים לאדם להבין ולציין את דרכי הטבע,קיומנו ומהותנו. אך הכוס מנגד עינכם אינה ריקה ואינה מלאה מים טפלים, יואב איתנו, הוא תמיד היה ותמיד יהיה. דרכיו של יואב מסתדרות עם אמונתכם וע"פ חוק מדינה 1289 סעיף 11 :חוקי לאלוהות לשנות את חוקי תורתו ומצוותיו. לכן ע"פ כך חיזרו אל היהדות ואל יואב והאור אשר הוא מפיץ, אין לראות זאת ככפייה דתית, כי יואב אינו דת, הוא בא להאיר עיננו, כל החפץ לא להאמין בו בחירתו תהי זכותו ואין לכפות עליו אחרת אך טבעו של האדם הרגרופרפונטלי הוא למצוא את יעודו הקוסמי, דרכו של יואב איננה הדרך הקלה והמהירה לגילוי האמת, אך היא דרך האמת להארה ולגילוי מהותנו. למידע נוסף ועלוני פירסום להפצה: שילחו מייל לכתובת:[email protected]

Justin Angel

New member
בשם האלים...

זוזו אחורה פאגאנים טובים, אני מדבר את שפתו של היצור: למעשה מה שמעשה ידיו של האפיסוטל היואבי אכן כן נכנס להגדרתו הדה ג'ורה אם לא הדפקטו ולכן הפר-סה של כפייה דתית. אומנם הכוס ריקה ומלאה במים טפלים אך משיכת מכחול אינה מבטיחה בהכרח אומנות מן הזיזים היות וניתן לראות שלמעשה צנונית איננה צנונית עד אשר נשתלה במעמקי האדמה. כמו כן אומנם דרכנו איננו אקספוננטלית במעלה אלוהית אך בהחלט ניתן לדבר עלינו כספרות בינאריות לעומת היואב שהוא ביטוי חסר משמעות מכיוון וחולק באפס ולמעשה שורש שלילי של צנונית ובכך אופורייטור I. ברכות זוהרות (בבקשה לא למחוק את העץ הזה)

ToryMaster

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

כמו שאמרתי, ג'סטין במיטבו (חסר נקודה, חיפחיפ) אפילו אני אל הבנתי את "היצור", ואני קוראת את התנ"ך להנאתי

Ch3Ch0v

New member
תיקון

אנו לא ספרות בינריות אלא דמויות לינריות במרחב של מדבריות ריקנות אשר בו מעט נווי מדבר של הארה ויואב איננו שורש שלילי של צנונית, כי אם היה כך הוא היה מספר מרוכב ולפיכך אין הוא ממשי וזה נוגד את מהותו, שהרי היואב הינו ממשי וכולנו יכולים לחוש בו ולראותו בצורותיו לרוב. נ.ב. בשעה מבורכת זו אני מבקש מכולכם לשתול בסביבתכם שתיל אלון התבור שכן צמח זה הוא בעל סגולות רבות וצפייה מעמיקה בו מסייעת להבין את מהותנו ולהגיע להארה. (בבקשה לא למחוק את העץ)

Ch3Ch0v

New member
ההסבר הוסבר פעמים רבות אך...

נמשיך להסבירו עד אשר הארה תבוא על פני האדמה ועל פני כל סובביה. בשנת 5745 לספירתו של העם היושב בציון הופיעה צורתו הגשמית של בוראנו הכל יכול יהוה, היא יואב (הקדוש ברוך הוא חידש את שמו על מנת להיבלע בהמון) , יואב הנחיל לנו את ערכי הדרך הארוכה להארה, אין להשיגה בקריסטלים וציוד חומרי נוסף, אלא עם עצמנו ונפשנו, ע"י האהבת הזולת ושמירה על חיים טהורים מהולים בעבודה קשה. יואב פקח עיניינו לצרת החיים הבורגנים , והראה לנו את השפע האמיתי שטמון בעולם. בתקווה שנענתה קמיהתך לדבר נסיים דברנו ונחזור למסענו האין סופי אל הגשמת מהותנו.

suki da yo

New member
שניה

אתה מטיף לנו לחזור ליהדות או לאיזו דת מחדשת יהדות שהאל שלה "עיברת" את שמו כדי להיות "היפ"?

dopey_wizard

New member
אבל..

אנחנו לא מתפללים לקריסטלים.. אנחנו משתמשים בהם כמו שאתה משתמש בספרים שלך..

ernieball

New member
הנה! עוד בן אדם שדוגל בתורת היואב!

אני אישית מאמין ודוגל בתורה זאת כבר הרבה זמן! וכן,גם אני מגדל עצים ומתבונן עליהם בין זריחת החמה לבין צאת הלבנה.

ernieball

New member
אני מבקש להוסיף:

המלצה שלי אליכם,שתלו את עץ הדקל אשר מוציא את פרותיו השחומים והמתוקים אשר מזכירים את רעננותו של יואב!

Ch3Ch0v

New member
סלח לי...

למרות ציניות חתימתך היא עדיין פוגעת בי ובסובבים אותי ואני חש צורך לבקש ממך להסירה ולהחליפה במשהו צנוע וראוי יותר.

מי זה ernieball?

וששיהיה עם האדם הזה, די מוזר לי שבחתימתו הוא מבקש שלא נישלח הודעות נאצה...

ג'סטין... ראית במקרה מטריקס?

אתה האדרכיל?! כי אתה מדבר כל כך הרבה קישקושים, אבל משום מה, הבנתי!!!

Ch3Ch0v

New member
סלח לי

זאת פגיעה עמוקה, וזה כואב במיוחד מכוון שזה מגיע מאדם נאור ורחב ידע כמוך (ע"פ הודעותייך אתה משתמע כך) אני מבקש ממך בכל בקשה לכבד את יואב גם אם אין אתה מתחבר לדבריו ולשקול מילים כי איש כאן לא בא להעליב ולריב.

snowj303

New member
אופס...

הייתי בטוח שמדובר בלצון כאוטי. הקטע עם פיצה האט במיוחד. אני אשמח לקבל עלוני פרסום וחומר נוסף לתיבה בתפוז.

suki da yo

New member
תן לי להגיד משהו, ואל תקח את זה ...

... באופן אישי. אתה מגיע לפורום של הקיהלה שמאמינה בדת כלשהי. שבמקרה היא לא הדת שלך. אתה נכנס ומטיף לנו (מאנם באופן חיובי, ולא תוקפני) שעבור לדת שלך, כי אתה חושב שהיא הדרך להגיע להארה אמיתית. אנחנו, לעומתך, מאמינים שכל דרך היא כשרה, כל עוד זה עושה לך טוב. אני, וכל חברי הפורום, מכבדים את הדת שלך, את יואב אלך, ואת הרצון שלך להטיב עמנו, לפי נקודת מבטך. אבל, וזה אבל מאוד חשוב. לאף אדם, לא משנה כמה הוא בטוח שהוא צודק, אין את הזכות להטיף לדת שלו. אתה באת וניסית להעביר אותנו מהדת שלנו, שהיא בחירה אישית חשובה לכל אחד ואחד מאיתנו. שוב, לא מתוך זלזול לאלוהות שאתה מאמין בה, א לאדרך שבחרת, אני אבקש (למרות שז לא תפקידי) שתעזוב את הפורום, או לא תנסה להטיף לנו. מטפה מהסוג הזה היא דבר פוגע, ושלילי, לא משנה עד כמה הוא נעשה בעדינות. גם אם אנחנו טועים, כנראה שיש לנו סיבה, ואם יואב הוא אכן האל היחיד, ואנחנו טועים, הוא בטח גורם לנו לחשוב אחרת עם סיבה. ומי אתה שתתערב במעשי האל? אם כך ואם כך, זכית עד עכשיו לתדובות יחסית מאוד חביבות, כי גם אתה הפגנת יחס חביב, אבל אני חושבת שכדאי שתחשוב מה היית מרגיש אם הייתי במקומנו, והיינו מנסים להמיר את דתך.

למעלה