הינכם מוסיפים קש לערמת מחטים

Ch3Ch0v

New member
הינך צודקת וצר לי על דברי

איני מטיף למונוטאיסטיות, האמונה ביואב יכולה להיות במקביל לכל, לכן צר לי אם דברי השתמעו לא כשרים, אני לא בא לדחופכם אל עבר אמונתי, למרות שכאשר אני קורא את הודעותיי הקודמות נשמע שאני כן מתנהג כך, וצר לי שזה יצא כך, ברצוני רק להציג בפניכם דרך נוספת, ולהראות את החיבור הנפלא בין היהדות לטבע שנובע מדרך היואב, דבר שקשה להבחין בו במקרים רבים, למרות שנראה שאמרתי דברי סרק, דברי כנים, אעבוד כעת על העלאת עמוד לרשת שייציג את עקרונותיו של יואב.

L e s t a t

New member
תני לי להגיד לך משהו

אל תקחי את זה ביותר מדי רצינות

kat re

New member
אתם רוצים אולי להסביר לי למה....

אתם עונים לו ??? לא חבל על הדיו הוירטואלי???? שיהיה לכם יום קסום

זה היה השרשור הכי מצחיק בפורום הזה

מזה זמן רב - תודה לך Ch3Ch0v שאפשרת זאת. אני אגב, מקווה שאתה יודע ששה טיפשי, חסר-סיכוי וגם קצת פוגע להמיר אותנו מדתנו. למרות שהייתי שמח למידע נוסף על מהות האמונה שלכם. נשמע לי מעניין, מן הצד האנתרופולוגי כמובן.

Ch3Ch0v

New member
אל תודה לי, אני מודה לכם

זהו היה מחקר מוצלח למגמת סוציולוגיה ולא ניסיון לשים אתכם בלעג או להמיר אמונתכם, בדקתי תגובות אנשים במספר פורומים שונים והשוואתי, צר לי אם דבר זה פוגע בכם, אך עלי לציין שכולכם הייתם נחמדים ופתוחים בצורה מדהימה ואין מילים בפי אשר יביעו את תודתי האין סופית לכם אנשים. אשמח אם תשתפו אותי בהרגשתכם בנוגע לדבר(הפרק האחרון במחקר), ואנא אל תנטרו לי טינה, ניסתי לבצע זאת באופן שלא יפגע באף אחד, מקווה שצלחתי.

הו! עכשיו זה אפילו יותר משעשע!

איך חשתי בנוגע לדבר? - אני בעיקר שועשעתי מהשרשור הזה. אגב, דרך גאונית למחקר - בהצלחה עם זה. אשמח אם תפרט יותר על המחקר וממצאיו. לילה טוב, -רובין עוטה המגבת.

wicca sphere

New member
זה היה משעשע למדי ../images/Emo98.gif

מה היו התגובות במקומות האחרים אם מותר לשאול?

Ch3Ch0v

New member
חלק לא חביבות כל כך...

אך חלק דווקא די סימפטיות כמו שלכם, היו גם מקומות שומרי שבת שלא הספיקו עדיין להגיב

אמ... עם כל הכבוד לך...

היה לי די קשה להבין אתה מה שרשמת... באמת, רוצה לבדוק את התגובות?! תכתוב בעיברית... ועיברית שאני אבין, חשבתי לרגע שחזרתי לסרט המטריקס הלא מובן כמה פעמים....

Dia Leoghann

New member
רגע....

אז היואב הזה לא קיים בכלל? הוא סתם המצאה פיקטיבית? חבל... ממש רציתי לשמוע עליו... ומי זה הארניבול הזה? סתם טמבל או אחד שמשתף איתך פעולה? באיזה מוסד אתה עושה את המחקר שלך? מה נושא המחקר? שתף אותנו!! אני אישית לא הבנתי כלום מההודעה הראשונה שלך, אבל היא הקרינה נחמדות בלתי מזיקה (למראית עיין) ולכן החלטתי להשאיר אותה ולראות מה יהיו התגובות, והאמת שהופתעתי מהנחמדות של כמה אנשים פה בתגובה שלהם.

Ch3Ch0v

New member
תשובות

אוקיי זה הולך כך, אני עושה את המחקר למגמת סוציולוגיה כיתה י"א, המחקר שלי בא לבדוק את תגובות נתחי אוכלוסיה שונים לכת או זרם דתי חדש אשר מוצג להם, בכוונה עירפלתי את הדברים כך שלא יבינו מהם דבר במדוייק(שיטה מאוד מוצלחת אם יורשה לי לומר) וגם הנחמדות היוותה סיוע משמעותי מכוון שאף אחד (כמעט) לא רוצה להיות מניאק (במיוחד אם חברים שלו רואים את זה) לאדם לא מזיק שבא בגישה עדינה. ארניבול הוא משת"פ. מקווה שעניתי לכל שאלותיכם אם ברצונכם לקבל עוד תשובות הינכם מוזמנים לשאול

Justin Angel

New member
ולמה אני הפסקתי להגיב

היו מספר חורים בתדמית שלך. השתתפת במספר פורומים באופן פעיל, כך היה ניתן לראות מ10 ההודעות האחרונות שלך. אך אדם שפעיל בכל-כך הרבה פורומים באותו זמן לא חדש לאינטרנט. על הצד השני צורת הכתיבה שלך אינה מעודנת כפי שניתן לצפות מאדם בעל ניסיון התכתבות רב באינטרנט. ריבוי האי-מיילים שהעיד על בלבול וחוסר התמצאות שאינו אופייני לאדם בעל ניסיון אינטרנט, ו\או פתיחת אי-מיילים חדשים במיוחד לסיבה כלשהי שאינה ידועה. הופעת אדם שמאמין ביואב הזכירה לי תרגיל דומה שנעשה לפני כשנתיים על ידי מאמיני ה-ג' הגדול. צורת הדיבור המועממת שלך לא טעמה בדיוק, למרות דימיון, לצורת הדיבור של מטיף יהודי מעורפל. וגם אחרי שדיברתי בשפתך, ולא הבנת לכוונתי, אז בכלל הכיסוי שלך עף פייפן. להמציא אישיות אינטרנט זה דבר קשה, היית צריך להשקיע יותר מאמץ ביצירת כיסוי אמין ובדיקת מהלייך ביתר דקדוק. רק לציין שאם אתה היית חפרפרת משטרתית והיית עושה חצי מהטעויות שעשית עכשיו, היית כרגע שוכב עם הפנים קדימה לתוך הבוץ. חוץ מזה, מחקר משעשע ואני מקווה לראות את התוצאות.

suki da yo

New member
על הקעזקתך כבר שמעת?

אז מה אתה בכלל מבין בדתות, תגיד לי? כולנו עובדים את הדובדבן הגדול! (אמר אותו אדם גאון שבא עם חולצת "עארס מטאל" להופעה, ועוד חולצה לבנה ביער המטאליסטים לבושי השחור מפחיד:))

suki da yo

New member
חחח../images/Emo6.gif

אני שמחה שהייתי כל כך נחמדה:) איזה מחקר שווה, אגב, הייתי צריכה להציע דבר דומה לחבה שלי שלא ידעה מה לעשות לעבודת מחקר לבגרות:) בכל מקרה, באופן מאוןד פשוט- אתה באת באופן מאוד נחמד, אז אפילו להכי הכי תוקפנים בנינו לא היה לב לצעוק ולכעוס:) מה גם, שאנחנו יודעים טוב מה זה אומר להשתייך לדת איזוטרית שנראית כמו בדיחה להרבה אנשים אחרים:) ובנוגע להרגשה, אתה שואל בנוגע למה שאני מרגישה עכשיו כשאני יודעת שזה מחקר, או מה חשבתי על מה שעשית לפני שידעתי שזה מחקר, או מה שעתי בכלל על שלל מחזירים בתשובה לסוגיהם השונים?

suki da yo

New member
לפחות אין לי יותר יסורי מצפון

שביליתי חצי שעה עם חבר לצחוק על הרעיון של יהוה שמעברת את השם שלו כדי להיות היפ:) מזכיר קצת את ה-buddy christ מדוגמה שזה הסרט הכי מדהים בעולם כולו.

Ch3Ch0v

New member
בקשתי לתגובה היא

שתגיבי על אחרי החשיפה, איך הרגשת כשראית שזה לא דבר ממשי

suki da yo

New member
האמת?

(אבל אל תוסיף את זה למאמר שלך, כי לא נעים לצחוק ל דתות של אחרים כששלי איזוטרית לא פחות) כבר שנים שאני מחכה שמישהו יספר לי שטולקינאיות היא סתם בדיחה.... אז לא הפתיע אותי:) סתם.... אממ, האמת? צחקתי.. ובעיקר, יצאתי שות נפש. אם הייתי מגיבה באופן מתלהם, או בכלל מתוך עניין עמוק או פגיעה אישית, אז אולי זה היה מפריע לי, אבל היות ואתה הית סבבה, ואני הייתי סבבה, הכל נשאר סבבה:)

אני מקוה

שעל אף הפיקטיביות, ההמלצה לשתֹל אלון התבור עומדת בעינה. וגם תמר.

למעלה