היסוסים בנוגע לחידוש קשר

ilovemyself79

New member
היסוסים בנוגע לחידוש קשר

היינו חברות והיו הרבה פעמים שהרגשתי חוסר חיבור אליה אבל מצד שני יש הרבה דברים שמקשרים בינינו..ואחד מהם זה הייעוד שלי.. אז תמיד יהיה איזשהו מפגש בינינו.
הקושי שלי איתה הוא פער הגילאים בינינו- מתבטא בילדותיות, בחירת חברים מוזרים שאני לא מתחברת אליהם והצטדקויות שאני לא סובלת והכי הכי קשה לי עם זה שאין לה דיעה משלה..איפשהוא זה מפחיד אותי כי זה די משקף לי את עצמי ואני שואפת להסתובב עם אנשים שידרבנו אותי ולא ארגיש מוזר עם עצמי..
מאוד לא נוח לי עם ההתנשאות הזו אבל זה חלק בלתי נפרד ממני.. ונראה לי שזה בסדר להעדיף קבוצה מסוימת..

עד כאן מניתי את הדברים, אז למה הספקות?
היא אדם שמח עם התלהבות נדירה שאני לא מוצאת בהרבה באנשים , יש לה יכולת התחברות מהירה ויש לה המון קשרים(ועל אף זאת אני ממש מרגישה מחוזרת מצידה וכל פעם תוהה האם לתת לה הזדמנות) ההזדהות גדולה בנינו בגלל אחד הדברים שמקשרים בנינו. אני מרגישה שהיא מאוד תופסת ממני..ואני מרגישה צבועה כל פעם שאנחנו בקשר בגלל שאני לא באמת מעריכה אותה בגלל מי שהיא אני תמיד אראה בה ילדה ובגלל שחסר לי החלק של הבילויים אז אני חוזרת לקשר איתה בציפיה שיהיו את הדברים שאני מצפה מקשר חברי וכשזה לא קורה אני מתאכזבת ומרגישה נורא עם עצמי צבועה ואינטרסנטית..ולפעמים אני מרגישה שגם היא קצת צבועה כי היא מחפשת מישהי לבלות איתה ..

יש לכם/ן הכוונה עבורי?

תודה מראש

קוברה23

New member
היי

שלום. אשמח אם תפרסי את פריסת ה SOS בשאלה הבאה: "האם נכון לי לחדש את הקשר עם X?"
תודה

ilovemyself79

New member
תשובה

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי לחדש את הקשר עם X?
&nbsp
תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - תשע החרבות
תשובה - הכוהנת הגדולה
תומך/חוסם - שמונה המטות

קוברה23

New member
היי

מספיק קלף תשע החרבות כדי להבין מייד שהבחורה מעיקה עליך. גם בקלף התשובה רואים את הבחורה מורידה את הראש. בכל מקרה, הקשר שלך איתה מזיק לך אנרגטית. עזבי אותה ומצאי חברות חדשות.

ilovemyself79

New member
שאלה

מקווה שאצליח להעביר את מהמ שרוצה לשאול בצורה ברורה,
אני בהחלט מרגישה שהקשר הזה העיק עלי..
העינין שבכל קשר חברי אני מצליחה למצואו איזה משהו ש"מעיק" עלי
כמו: לא מתעניינת מספיק, סבתא יאכנה, מדבר יותר מדי, שמרנית, רכושנית, כל הזמן מעניין אותה כסף, שטחית/מתעמקת יותר מדי חופרת...
אני מבינה שאין מושלם וזה היופי..
יש לי מספר חברים שנפגשים אחת ל והקשר הזה לא מספק אותי כ"כ
אני רוצה לחזק את הקשרים הנוכחיים ום ליצור קשרים חדשים
ואני לא רוצה למצוא את עצמי מבודדת מאנשים בגלל הבררנות יתר שלי..
&nbsp
איך עושים את זה?

קוברה23

New member
חג שמח

היי. לא התכוונתי להיות תמציתית בשאלה הקודמת אבל השאלה עצמה וסוג הפריסה מאוד תמציתיים. בכל מקרה השאלה שלך עמוקה ואני לא חושבת שאני אמורה לענות פה על שאלה כזו. הקשר שלך לא אידיאלי אבל אם את מרגישה שאת בודדה ואת מוכנה לשלם את המחיר, שמרי איתה על קשר וזה לא נאמר בציניות. בכל מקרה ובלי קשר אליה תנסי להרחיב את מעגל החברים סביב תחום עניין שלך או לימודים שם תוכלי לפגוש אנשים שיאתגרו אותך כי יש תחום עניין זהה

ilovemyself79

New member
חג שמח

הזדמנויות תמיד יש
העינין הוא שאני חושבת שהבעיה היא גם אצלי
היתי רוצה להבין מה עלי לעשות בכדי לשפר את הקיים מבחינה חברתית?
&nbsp
לגבי הבחורה , מרגיש לי שאיתה זה ""אי־שפיות זה לעשות אותו דבר פעם אחר פעם ולצפות לתוצאות שונות."(אלברט איינשטיין)

למעלה