היסטוריה: הגריא"ל שטיינמן הערב למעלה אדומים.

שערים

New member
היסטוריה: הגריא"ל שטיינמן הערב למעלה אדומים.

היסטוריה להגריא"ל שטיינמן שליט"א ולעיר מעלה אדומים, הרב שטיינמן יגיע הערב לראשונה להשתתף בערב בהכנסת ספר תורה לכוללים ולמוסדות 'תלמידי הכתב סופר' שע"י הרב דוייטש. יצויין שמעלה אדומים נחשבת כהתנחלות. אגב, מאחר ואני מכיר את סוג האירוע ועוד מספר פרטים ממנו, הייתי מספר לכם שהיום בעידן העיתונים והפרסומים שכל אחד דואג לפרסם את עצמו, אם זה היה מוסד או אירגון אחר, מזמן הייתם שומעים על כל מה שמתוכנן שם ומי ומה אמורים להגיע ולהשתתף. ופה כנראה מדובר באירגון שעושה הרבה ומדבר מעט, רק אני יוכל להגיד לכם, שעשרות אנשים מגיעים מכל קצוות תבל, רבנים, אנשי מעשה ועסקים, בשביל להשתתף באירוע ומיד מיד חוזרים לשבת למקום מגוריהם.

יהודי יקר הרב דויטש,

אם תעשה חיפוש קל בארכיון תמצא דברים מעניינים שכתבתי אודותיו. תוכל לתת `קצת` פרטים על האירוע?

שערים

New member
כי......

כאן זה לא נקרא פרסומי ניסא ומאחר ואני מכיר את עולם ההפקות במגזר החרדי, אני לא יודע להצביע על הרבה מוסדות או אירגונים שיוותרו על פרסום של אירוע שכזה.

שערים

New member
עוד הסטוריה נרשמה במקום.

הגריא``ל שטיינמן נפגש ושוחח ארוכות עם הגאון רבי דוד סאולביציק, שני ענקי עולם שיצאו מעיירת בריסק... ושנים רבות שהם לא נפגשו ולא נתראו. אחד החברים ירחיב לכם בעניין. אתה מסכים?

למעלה