היסטוריה ואתרים בגרמניה

so be it

New member
היסטוריה ואתרים בגרמניה

שלום. אני יודעת שאתם לא מדרכי טיולים, ולא שום דבר דומה, אני עוקבת אחרי הפורום מדי פעם, ומאוד מתרשמת מהרמה והעניין שלכם בהיסטוריה, ולכן החלטתי לפנות בכל זאת. בעוד כשלושה שבועות אני טסה לגרמניה. עיקר הביקור יהיה אצל קרובי משפחה, ובטח בעל פן תירותי רגיל. אבל גמרניה היא מדינה מרתקת בעיני וחבל לי לפספס אתרים היסטוריים בעלי חשיבות לתרבות המערבית בכלל ולעם היהודי בכלל. איפה הייתם ממליצים לי לבקר? ובנוסף, אני רוצה לקרוא לפני הנסיעה. קניתי מדריך בעברית ובאנגלית על ברלין של לונלי פלנט ומאוד התאכזבתי, הוא תיירותי בלבד. כמעט לא מדובר על דברים אחרים, ואין העשרה מספיקה.אני רוצה גם לקרוא בארץ, וגם לקחת איתי. אבל אני לא רוצה להסחב עם יורת מדי ספרים, בנוסף על ספרי הקריאה שאקח עמי. אבל חשוב לי לקחת איתי איזשהו ספר על ההיסטוריה של גרמניה, כדי שאוכל להבין יותר לעומק. אני מתעניינת בתקופת השואה, המלחמה הקרה, אדריכלות ואומנות, ואני לא מבינה יותר מדי בהיסטוריה של גמרניה וממש חשוב לי לטייל שם עם איזשהי הבנה בסיסית ולא חתיכות היסטוריה שאני זוכרת בהתיכון או למדתי לבד "כעלה נידף". תודה. אני מצטערת אם זו שאלה מוזרה ולא מתאימה. אבל זה תחום שצריך הרבה ידע, ואני מקווה שיש כאן אנשים שיכולו עלזור.

למעלה