היסטוריה עתיקה

אביבה722

New member
היסטוריה עתיקה

נחה עלי הרוח וחיפשתי את ההודעה על אימוצה של קרן. הגעתי עד ל 16.10.01.... שבועיים וחצי אחרי שחזרנו לארץ, ואז התחוור לי שההודעה בעצם היתה בפורום הקודם (מה זה היה, ynet?) בדרך מצאתי אוצרות. היסטוריה עתיקה... כל מיני חברים שאיבדתי בדרך מלבד אלה שעכשיו פגשתי שוב... דיאנה, פאני, הזוג, נעמי שאיירה אחד מספרי הילדים שלי ועוד רבים אחרים. בעצם היחידה שנשארתי אתה בקשר היא תמי, שגם היא כבר מזמן לא כאן.
נזכרתי במפגשי הפורום, אלה שאני ארגנתי ואחר כך אורגנו על ידי אחרים. כל הצבעוניות והשמחה... השמחה על מצטרפים חדשים, על ילדים שאומצו, השייכות שחשנו, כל הדרכים שמצאנו כדי לתמוך ולהתמך. מרגש.

KallaGLP

New member
באמת מרגש.

הילדים של אז כבר גדלו, וחדשים כיום יש הרבה הרבה פחות בגלל ההאטה הדרסטית בתהליך האימוץ הבינארצי ובפעילות בפורומים. רבים מאלה שעוד כותבים ברשת עברו לפייסבוק והקימו כל מיני קבוצות מותאמות אישית. באשר לי, לא אוהבת את פייסבוק ולמען האמת, עניין האימוץ לא מעסיק אותנו ביום יום ואני לא כל כך מרגישה שיש לי מה לתרום או להיתרם בקבוצות האלה, שלפחות חלקן מתרכזות בבעיות שלמזלי לא יצא לי כלל להיתקל בהן. נכון להיום בתי עסוקה מאוד בלימודים ובתכניות לעתיד, בחברים, במשפחה ובתחביבים שלה, היא ילדה בעלת ביטחון עצמי, שיודעת בדיוק מה היא רוצה ומה מעניין אותה ואני מרגישה שהעניין הזה כלל לא מטריד אותה ולא נמצא במחשבותיה ובסדר העדיפויות שלה כרגע (אולי זה ישתנה בעתיד, אך כך זה נכון להיום). אני נשארת בפורום הזה בעיקר בגלל הנוסטלגיה וכי זה נוח לי בהיותי משתמשת כבדה בפלטפורמת הפורומים והבלוגים פה. וכי זה הקשר היחיד לנושא האימוץ שאני מרגישה שעוד נשאר לי. בפרט, משמח אותי מאוד לראות פה חברים ותיקים כמוך שמגיחים ומעדכנים. ובמקרה שלכם, לקרוא עד כמה קרן מקסימה ומוצלחת ובוגרת זה באמת עושה מצב רוח טוב.

Aviva Rosen

New member
גם אני

שמחה להתעדכן. עד כמה דליה גדלה ויפתה. אני בקשר גם עם אינגליש. בעיקר דרך הפייסבוק. קרן בכלל לא עוסקת באימוץ ביומיום. יש כמה בנות מאומצות סביבה מאותם איזורים גיאוגרפים אבל היא מתיידדת על בסיס כימיה וזה לא קנה מידה עבורה לחברות.

KallaGLP

New member
לא נראה לי שאי פעם הייתה בחברת ילדים שאומצו

מעבר למפגשים שלנו. גם אם היו או ישנם סביבנו ילדים מאומצים - זה לא משהו שידוע לנו כי מעולם לא דובר על זה. אצלה העניין מטבע הדברים גלוי לאור העובדה שהיא ואחיה באותו גיל ובאותה שכבה בבית ספר, אבל עם ימי הולדת שונים, אך אין לכך שום השלכות מעבר למידע העובדתי. בפרט, עד כמה שידוע לי אף אחד מחבריה לא ניגש אליה, לא בארץ ולא כאן, עם המידע שגם הוא מאומץ, וזה לחלוטין לא חסר ולא חשוב.
אני זוכרת שאינגליש כתבה פה בפעם האחרונה סביב הבת מצווה של בתה, אולי קצת אחר כך, ומאז לא שמענו ממנה כאן בפורום. אני מקווה שהכל בסדר אצלה. תמסרי לה ד"ש.
גם אנחנו נשמח להיפגש, כמובן.

למעלה