היסטוריה של הפורום + מטבעות לשון

היסטוריה של הפורום + מטבעות לשון

רוב החברים שכאן הם חברים ותיקים לצד כמה חדשים, ואני בעד שרשור נוסטלגיה + מטבעות לשון וניואנסים שנפוצים בפורום.

למשל - המשפט "האינטרנט לא עדכן אותי" הפך זה מכבר למשפט מפתח בפורום ומשעשע כל פעם מחדש

כשתכננו לקיים מפגש פורום, במסגרת חלוקת התפקידים מיניתי את אסנת לאחראית על דוכן הקרפים. אני מניחה שיש חברי פורום פחות ותיקים שלא מבינים למה לפעמים מכנים אותי "בובה" ו... מה עוד? תרגישו חופשי להוסיף וגם להציע! אפשר כמובן לשתף במקרי עבר שקרו לכם שאנשים לא בהכרח זוכרים.

Osnatz1

New member
רק אל תהיו לא נחמדים בטלפון,

או שיגיע שוטר ויאזוק אתכם במקום העבודה שלכם, אחרי שהוא טיפס 20 קומות ברגל עם מגש פיצה שמסתבר ששוקל 15 קילו.

מומלץ לכל החדשים: לעשות חיפוש בפורום על גיל110, להכין פופקורן ולהתרווח....

ולאלו שעובדים בפיצריות -

חשוב לוודא איזה תוספת הלקוח מבקש ולא לטעות, כי גם זה עשוי להוביל לכך שיאזקו אתכם ויוציאו אתכם אזוקים מהעבודה מול כל הקולגות וידחפו אתכם לניידת...

Osnatz1

New member
אל תזלזל, עלולה לנשור לך היד אם יתקע בפנים

חוד של עפרון.

אני לא דואגת כי הוא עובד בכלכך הרבה עבודות שבטח אין לו זמן יותר לקרוא כאן. (ספרתי שוטר, טייס, מדריך קונג פו או אומנות לחימה שקרית אחרת כלשהי, אם אני זוכרת נכון גם מד"א. איש אשכולות לא?)

שכחת שליח פיצה

אבל בואו נפסיק כאן - זה משעשע לכתוב על דקירה בעיפרון ואזיקת נציגי שירות חוצפנים כי התוספת לפיצה שונה ממה שביקשו/ביקשו ממך אמצעי תשלום, אבל לא נרד לרמה אישית מעבר לכך, הולך?

מה עוד?

היו בעבר תלונות על שיחות בנתב"גית בפורום, כשהיו מי שהתעניינו במשמעות ומי שניסו לתרגם.

הויכוח האלמותי האם רופא הוא כן או לא נותן שירות חזר גם הוא לא אחת...

רופא הוא נותן שירות או לא?

בוודאי שכן, במיוחד בעידן שלנו, שהרופא כבר לא נחשב בן האלים.

היה לי פעם מקרה, שרופא מומחה החליט שהוא רוצה לעשות לי בדיקה כלשהי, כואבת עד מאוד ופולשנית ביותר.
הוא כנראה חשב שמדובר במישהי הדיוטית, שלא מכירה ולא יודעת את זכויותיה ואת הנעשה סביבה. לא הסכמתי בשום אופן לעשות את הבדיקה, במיוחד לאור הסיבה שהוא לא הסכים להגיד לי מדוע הוא רוצה שאעבור אותה.
הוא טען מנגד, שהוא רוצה לשלול משהו, ואם אני מסרבת, אני מסכנת את חיי.
עברו מאז מעל 10 שנים, אם אני כותבת, כנראה שחיי לא היו בסכנה

למעלה