היסטרוסקופיה אבחנתית

madhuri

New member
היסטרוסקופיה אבחנתית

היי לכולם. אני אמא לבן 3 גם מטיפולי הפריה. היום הייתי בפגישה עם רופא פוריות לגבי הסבב הבא שלנו. . מתחילים מחדש. עשינו בעבר צילום רחם. והוא היה תקין. כמו כן פאפ ובדיקה גינקולוגית. עכשיו דורשים ממני לבצע היסטרוסקופיה לפני הטיפול כתנאי להתחלתו. באסה. זה נורא מעכב אותי והתורים בבית חולים ציבורי ארוכים! מה עושים. למה עושים?? מישהי עברה ויכולה לומר איך זה? והאם צריך לבצע ביום מסוים למחזור כמו בצילום רחם? תודה.

נטלייי

New member
אני לא יודעת מאיזה אזור את...

אבל ממליצה מאוד על מרכז נ.א.ר.א ברמת גן.
הם נחמדים שם מאוד.
זה אומנם פרטי אבל יש החזר מקופת החולים ובמרפאה מטפלים לך בהחזר.
שבוע אחרי שעשיתי את הבדיקה כבר קיבלתי את ההחזר.
&nbsp
קבעו לי תור מאוד קרוב (התקשרתי ביום שלישי, וקבעו לראשון שמיד אחריו), ולשעות הערב שזה היה לי מעולה.
בעקרון מעדיפים לעשות את הבדיקה בין סיום הדימום הוסתי לביוץ, אבל זה רק כי רוצים להימנע מהריון במהלך הבדיקה.
&nbsp
הרופא שעשה לי את הבדיקה זה דר' חן גולשמיט, שהוא אחד מהשמות היותר בולטים בתחום.
הבדיקה לא כאבה לי אפילו טיפה, וארכה ממש שתי דקות, יתכן אבל שזה כי הכל היה לי תקין תודה לאל, לא יודעת אם זה שונה כשיש בעיות.
היו כמה נשים שכשהן יצאו מהבדיקה הבנתי מהשיחה שלהן עם המזכירה שיש להן צורך בהיסטרוסקופיה ניתוחית, לפי מה שראיתי קובעים לך במקום והמזכירה מסבירה את הכל.
&nbsp
בהצלחה

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
&nbsp
האם ילדת בקיסרי?
יש רופאים שמבקשים הסטרוסקופיה אחרי לידה קיסרית כיון שיש לעתים הדבקויות שנובעות ממנה.
יש רופאים שמקשים בדיקה ני שמת כדי שלא יתברר שעושים טיפול כשיש בעיה. ויש שאומרים בואי ננסה ואם לא ילך נבדוק.
אני דווקא חושבת שעדיף לבדוק מההתחלה, סוג של כיסוי כל הדברים ככה שכשמתחילים אז כבר דואגים לכל הבעיות הידועות.
&nbsp
בהצלחה

madhuri

New member
לא עשיתי

קיסרי. אבל הייתי תקופה עם התקן. אולי בגלל זה? בכל מקרה לאחר תחנונים קבעו לי לסוף דצמבר כך שאוכל להתחיל במחזור הבא טיפול. הייתי נורא בדיכאון מהבדיקה הזו השבוע. לא בא לי. ממש לא. אני רוצה להתחיל כבר ואני שונאת עיכובים. במיוחד בגלל שזה סתם. מעולם לא עשיתי ניתוחי בטן וכדומה. סתם מריחה.

למעלה