היסטרוסקופיה

SUN41

New member
היסטרוסקופיה

היי בנות
עברתי הפסקת הריון בשבוע 19 בתאריך 25.7. אחרי חודש בדיוק היה לי דימום במשך 3-4 ימים שנראה כמו מחזור. לפני שבועיים הלכתי לרופא והוא אמר שיש קריש דם או שארית ושנחכה עוד חודש למחזור. כאמור יש לי תור אליו בעוד שבועיים (הוא אמר לחזור אחרי חודש גם אם קיבלתי וגם אם לא). אני לא מרגישה סימנים שהמחזור אמור להגיע ולא יודעת אם מה שהיה היה מחזור- הרופא אומר שלא נראה לו.. בכל אופן מפחדת מזיהום או משהו.. בתור עוד שבועיים זה יהיה 9-10 שבועות לאחר הגרידה. יש מישהי שעברה משהו דומה? אין לי תסמינים של דלקת כמו חום או דימומים.. כרגע רק מתפללת למחזור שיגיע. האם יש דרך כלשהי חוץ מהיסטרו להוציא את מה שנשאר?

מצטערת מאוד מאוד על מה שעברת

לי היתה שארית קטנה (קטנה מס״מ) ללא זרימות והוצע לי ציטוטק או לחכות למחזור הבא.
אני בחרתי לחכות והיא אכן יצאה במחזור.

את יודעת מה גודל השארית שלך? פרמטר נוסף שמשפיע על ההיתכנות שלה לצאת לבד הוא זרימות. אם יש זרימות זה אומר שהשארית עדין מחוברת לדופן הרחם. את יודעת אם השארית שלך עם או ללא זרימות?

מאחלת לך שהכל יצא לבד ולא תצטרכי שופ פרוצדורה נוספת.

SUN41

New member
תודה לאובדת עצות- עוד משהו

אז הייתי אצל הרופא היום והוא אמר שהרחם נקי והוא לא רואה את מה שראה בבדיקה הקודמת לפני שבועיים.. (איך יתכן?? לא היה לי מחזור או הפרשות..). בכל אופן הוא הציע לי לחכות למחזור או לקחת כדור פרוברה להביא את המחזור..מישהי התנסתה בדיקור או רפקלקסלוגיה לזרז את המחזור? והאם יכול להיות שהקדיש דם שהיה שם אולי נספג פשוט?..

משונה באמת

אני עשיתי דיקור לזרז את היציאה של השארית.... לא יודעת להגיד אם זה מה השעזר אבל היא אכן יצאה.
אני ממש ראיתי בבירור את החתיכה שיצאה, זה היה משהו ממשי ולא כמו הקרישים הרגילים שיש במחזור.

מקווה בשבילך שבאמת הכל יצא.

קראתי כאן פעם או פעמיים על מצב דומה

שקריש או שאריות נעלמו ללא דימום מיוחד.
אני חושבת שבכל מקרה כדאי לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית אחרי הוסת, כדי לוודא שאכן הרחם במצב תקין.

למעלה