היסטריה

היסטריה

בתי בת שנתיים וחצי. בזמן האחרון כל נושא השינה גורם אצלה להיסטריה. היא צורחת בזמן ההרדמה ומתעוררת באמצע הלילה וצורחת. גם בבוקר מתעוררת בבכי והיסטריה. יש לציין שהתופעה הזו הייתה קיימת גם בעבר אך עכשיו זה התגבר. מה לעשות? אירית

שאלות הבהרה

לעירית שלום רב, הצלחת להעביר לי בבהירות ובדייקנות את אווירת ההיסטריה שמאפיינת את יומכם. אני ממש רואה שומעת ומרגישה את החווייה שמביאה אותך לבקשת עזרה. חשוב לי לדעת איך אתם מגיבים ל"היסטריה" שלה? את כותבת :"אי אפשר להניח לה לצרוח" איך אתם מצליחים לא לאפשר לה לצרוח? איך אתם מרגישים ? האם אתם נשארים שלווים ורגועים ? א ונדרכים ונלחצים? תשובותייך יאפשרו לי להתיחס לשאלתך. בינתיים אציע לכם ליצור ולשמור על כמה שיותר רגעים של שפיות ושקט בבית. בברכת יום שמח, עינת גבע יועצת משפחתית, מכון אדלר.

היסטריה...

האמת היא, קראתי את שאלותייך והבנתי שגם אנחנו מגיבים בהיסטריה... כנראה צריך לשבור את השרשרת הזו. אבל איך?

הפנייה ושאלה

שלום רב אירית, אני מזמינה אותך לקרוא את ההתכתבות שלי עם אופקיקוו מה25.12.09. הנושא: ילד בן 2.5 שינה והתקפי זעם‬ . ותגובתי מתאריך 27.12.09 תחת הכותרת: תהליך הדרגתי ואמפטי. האם את ממוצאת דמיון ? האם תוכלי להתחיל תהליך המבוסס על הקווים המנחים שנתתי בתשובתי? עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה