היעדר פירגון

kontanta

New member
היעדר פירגון

הגר פיינר - אלופת העולם באיגרוף, גאווה ישראלית, עומדת לקראת קרב בחו״ל ואף ערוץ ישראלי לא משדר...
שני דברים:
1. איפה לעזאזאל ״ערוץ הקרבות״?
2. למישהו יש לינק לראות את הקרב?

פשוט בדיחה.

באסטר1

New member
לא יודע מה איתך אבל אגו טוטאל ממזמן איבד את

עצמו.
לא זוכר מתי פתחתי לראות את הערוץ הזה בכלל

kontanta

New member
העיקר שכשהיה את הדיון בנושא

נציגי הערוץ הבטיחו לנו הפקות מקוריות והשקעה בלוחמים ישראליים.

פשוט חבל, יש כל כך הרבה מה לעשות ופוטנציאל כל כך גדול לערוץ ופעם אחר פעם זה מתפספס.

זקס11

New member
לא נעים לצנן אותך, אבל המציאות היא מעט שונה

אני לא יודע מזה "אלופת העולם באגרוף", כי יש המון ארגונים שמייצרים "אלופות עולם".נכון לעכשיו, הגר לא ממוקמת כראשונה, והיא בכלל לא ממוקמת בבוקסרק. לפי הניקוד שלה (43 נקודות), היא אמורה להיות במקום הרביעי בקטגורית Bantamweight, שזו הקטגוריה שבה היא מחזיקה בחגורה שלה (WIBF).

החלק העצוב הוא שהיריבה שלה על קרב "אליפות העולם" היא מישהי עם 0 נקודות. הבזיון הזה של קרבות על "אליפות העולם" עם יריבים לא ראויים קיים רק באגרוף. אז אולי לקרב הזה יש משמעות כלכלית, אבל הוא חסר ערך מבחינה ספורטיבית.

kontanta

New member
זה בסדר לצנן אותי

העלית דברים עם תוכן ועניין.

הטענה שלי הייתה כנגד ערוצי הספורט השונים.
העניין הוא שלא משנה כמה ארגונים יש, יש לנו נציגה באחד מהם שכרגע מחזיקה בתואר ויוצאת להגן עליו ומשום מה אין שידור לעניין.
ניצחה בנוקאאוט אגב...

שאלה לי אליך, פשוט נראה לי שאתה יותר בעניינים.
יכול להיות שהדירוג/ניקוד שלה במקום רביעי עקב זאת שהיא לא התחרתה שנה וחצי?

כמה מילים: ערוצי ואתרי הספורט אכזבה ענקית

עזבו הגר פיינר קרב לא קרב!
בוא נתחיל בפרגון: יש בלאטור, אני רואה קיקבוס של שואוטיים, ספורט 1 2 טורחים פה ושם לשדר קרבות איגרוף, וספורט 5 עשו טובה ושידרו IWC בלייב!
זא"ת אומרת שעל מנת לראות את כל תוכן דליל זה עלי לשלם בסביבות ה100 ש" לחודש לכל הערוצים.
מה הכי מציק אין חשיפה ללוחמים ישראלים בכלל בכלל אגו טוטאל סגרו את הברז עם היו אף סי שזה בגדול אומר הכל הערוץ פשוט לא אטרקטיבי שידורים ממוחזרים בעיקר למרות שאנשים מוכנים לשלם יותר כדי לקבל את היו אף סי אין יו אף סי.
האיגרוף לא מת לגמרי יש המון קרבות מעניינים רק היום יש את אמיר קאן ודני גרסיה, צי'סורה נגד היי קרב לא ראוי אבל מעניין.
קורה כל כך הרבה ואין אפילו ערוץ או אתר שטורחים להעלות בצורה ראויה לפחות כתבה.
7 ערוצי ספורט ישראלים לא כולל אגו טוטאל ואף אחד לא רציני.
התקשורת מתעלמת מקרבות ולוחמים בחו"ל בארץ, לוחמים מחו"ל או ישראלים הגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפה!
סתם רציתי לשתף את התיסכול שלי.

swelli

New member
איציק, יצא לך לראות פעם קרב של הגר..?

כי לי לדאבוני יצא, ונראה לי שלשבת ולסרוג גרביים יספק לי יותר אקשן מהקרבות המשמימים שלה..

ETZ301

New member
כמה מילים על הגר ובוקסרק.

בוקסרק אוטומתית מוריד אתמתאגרפים מהדירוג, אחרי שנה רצופה ללא זירה.
וזה כמובן כדי לנקות את הדירוג ממתאגרפים לא פעילים.
עם זאת הגר עדיין אלופת העולם בורסיית wibf.

כמה מילים ברשותכם, כמי שמתאמן אצל הגר פיינר..

נסעו עם הגר פיינר ערוץ 5 שצילם וישדר את הקרב בקרוב.

הגר לא התחרת שנה וחצי, היריבה שלה אומנם לא בטופ 10, אבל היא בהחלט מתאימה להגר שרצתה להוריד חלודה ולחזור לענינים לאחר העדרות ארוכה.

הקרב הזה אומנם היה הגנה על תואר, אבל הוא גם היה קרב הכנה לערב שמתכננים להגר כאן בארץ, בהיכל ספורט נוקיה כנראה באוקטובר 12, ושם להגר מתוכנן לעשות קרב מול אחת מהבחורות המדורגות ב טופ 10, יהיה לה קרב קשה ומאתגר...

יש למה לצפות!!!

יניב

זקס11

New member
אגרוף זה פשוט ספורט מגעיל

אחרי ה"קרב-בדיחה" של הגר, הסתכלתי על הקרבות של האלופות האחרות (של פרומוטרים אחרים). וגם שם, על כל קרב הגנה נורמלי, יש 3-4 קרבות נגד יריבות סוג ז'.

אני לא יודע איך אפשר בכלל לקרוא לקרקס הזה ספורט, כאשר יש בעצם 4-5 אלופות עולם בכל קטגוריה, וכל אחת ניצחה יריבה שהיא בררה.

ETZ301

New member
תרגע גבר,

זה שהמצב במשקלים הקלים של הנשים הוא די צולע לא משליך על כל הענף.
בזמן האחרון כמעט כל שבוע יש קרב שווה צפיה בגברים, כדאי להתמקד בזה.

ובכלל בתור חובב אגרוף מושבע, קשה לי להבין איך אפשר לראות אגרוף נשים במשקלים הקלים, המהירות של הגברים במשקלים האלה היא כל כך פנומנלית שצריך לראות את הקרב בהילוך איטי כדי לקלוט משהוא, הנשים מאידך בקושי זזות...

ואת האמת גם אין צורך, בזמן האחרון יש הרבה יותר קרבות טובים משאני יכול לפנות זמן לצפיה בהם.

למעלה