היעלמותו של שלט

היעלמותו של שלט

עיריית רעננה הציבה שלט המודיע על הקמת קריית החינוך הדתית העירונית לבנים, במועד הנחת אבן הפינה למבנה הקרייה שנערך ב-27 למאי 2007. אתמול נודע לעירייה כי השלט נגנב. עיריית רעננה הזמינה שלט חלופי שיוצב במקום בימים הקרובים. במקביל תוגש תלונה במשטרת ישראל. דוברות עיריית רעננה. למידע 24 שעות ביממה: המוקד העירוני 107.

qrst1 האחת

New member
ובעקבות- פנה נציג העמותה דוד מולנר לעיתונות..

והציג עצמו 'כיובל המבולבל'...?! במקום לפנות לעירייה ולשאול אותם, מה עלה בגורל השלט הנעלם? אץ לו רץ לו, נציג העמותה, דוד מולנר לעיתונות וסיפר להם על המחדל... מניתוח דבריו מסתמן כי פיתח ספקולציות הגובלות בפראנויה... - אולי הם מתכוונים לבנות את התיכון במקום אחר... או, שמא, בעירייה החליטו לרדת מעניין התיכון...?! אם פחדיו של מולנר היו מבוססים - היה צריך לשמוח, שכן נציגי העמותה " רעות בשרון" (והוא בכללם), נשמעו מתבטאים - כי הם לא מעוניינים כלל וכלל, שילדיהם ילמדו באזור התעשייה... (רחמנה ליצלן...)!!! קטונתי מלהבין - מדוע פנה לעיתונות ולא לעירייה...?! אני מציעה לך מולנר היקר, לשמוח על העובדה שחופרי ( שלא כקודמו) הכיר בקיום תיכון לציבור הדתי ברעננה... למרות שבתכלס - אחרי כל הרעש והמהומה, נרשמו לתיכון הדתי רק שתי כיתות ז' של תלמידים "חלשים" ברמת הלימודים... ואני תמהה - הכצעקתה...?! מדוע לא הייתה נהירה לרישום לתיכון...?! מדוע התיכון יוצא בפרסום שעולה לו הון כדי לשכנע את התלמידים אשר לכאורה מיוצגים ע"י העמותה שאתה נציגה...?! - האם אתם בכלל מייצגים את כלל הציבור הדתי בעיר...?! - שאם לא כן, הרי שההרשמה של ילדי כיתות ז' מוכיחה בדיוק את ההפך... אני נוטה לנחש- ניחוש די פרוע... - אולי איש מאנשי "עמותת בשרון"- העלים את השלט ( מתוך שיעמום או בזדון...) ולו רק, כדי להעלות את נושא בניית התיכון על סדר הדיון העירוני... (שווה לבדוק את זה מולנר, שכן אנו עומדים לפני הימים הנוראים...) מר. מולנר היקר... האנשים, שכביכול אתה מייצג הצביעו - ברגליים!!!

qrst1 האחת

New member
אני תוהה- ../images/Emo12.gifאיך זה שמולנר לא מגיב...?!

או שהוא בחופשה ... או שמא ...?! - התוכחה באתר עשתה את שלה...!!!

dmo2

New member
גניבת השלט

ל-QRST האחת, איני נוהג לענות לכותבים שאינם מזדהים.

qrst1 האחת

New member
ולפי הכינוי שלך - איך אפשר לזהות מי אתה...?!

- אבל עכשיו אני יודעת... אתה צודק לא צריך לענות לכותב אנונימי... במיוחד כאשר הדברים של אותו כותב אנונימי - הם נכונים... וכשנתפסים- "עם המכנסיים למטה"...ואין תשובה - מתחמקים... ולפיכך... אני מאמצת את האימרה - "שתיקה - כהודאה
"

dmo2

New member
שלט תיכון דתי

תגובתך לא ראויה לתגובה חבל לבזבז מילים והשתיקה יפה לחכמים,כפי שאמרו חז'לנו מלה בסלע ושתיקה בתרי.

qrst1 האחת

New member
מדברן כמוך לשמוע- ששתיקה יפה לחכמים...?!

מה קרה...?! נגמרו לך המילים...?! שאתה תגיד שהשתיקה יפה לחכמים...?! - חזון אחרית הימים של ממש...! דברים אלה של חז"ל - לבטח לא מתייחס לתוכחה שלי בנ"ל... מר מולנר, נסה דברי חז"ל אחרים כגון- "פתח פיך ויאירו דבריך...", שכן השתיקה שלך כאן לא מעידה על חוכמה כלל וכלל... אלא על...

qrst1, אם זו לא היית את...הייתי מוחקת

המשפט האחרון מזעזע בעיני. אנא, אל תאתגרו אותי. אין שום סיבה לריב על עניין השלט או כל עניין אחר. מולנר - סליחה. חנה.

dmo2

New member
שילוט תיכון דתי -תגובת חנה

חנה יקרה, זה פשוט מוציא את החשק לכתוב בפורום.אנשים מנצלים את הפורום לניגוח אישי מבלי להזדהות.לי אין פחד להזדהות מאחר ואני מאמין ועומד מאחורי הכתיבה.אני מבין שאין דרך לחסום כותבים,אך ניתן למנוע ידיעות בהן יש עלבון אישי,פשוט לא לפרסם אותן. הייתי מת לדעת מי הכותבת ומה יש לה נגדי.

הנה פגשת את הקונפליקט הניהולי הגדול ביותר שלי

שצף ועולה כששני גולשים ותיקים ונאמנים רבים על משהו או שאחד/ת תוקף את השני/ה. למרות שרוב הגולשים/ת הם ניקים עלומים - מאחורי כל ניק יושב/ת אדם, לטוב ולעיתים לפחות-טוב. אני מתנצלת בפניך שלא מחקתי. האמת היא - התלבטתי. אני מאמינה, מניסיוני בשיח וירטואלי שמתלהט, שגם qrst1 לא כתבה את מה שכתבה מתוך כוונה לפגוע בך אלא מתוך התלהטות רגעית בנושא. הטוב ביותר הוא לשים את זה בצד ולהתייחס מעתה לשלט הגנוב בלבד (שהוא עניין מזעזע לכשעצמו, שקשור מן הסתם גם לתופעת גניבת המתכות בכלל, הכוללת גם גניבת אותיות מאתרי הנצחה, גניבת שרידי משוריינים משער הגיא ועוד מיני חטאים). האינטרנט, שהוא מרחב קסום בעיני, יש לו מגרעת אחת - השטחת המסר. הודעות עוברות במדיום הזה ללא המורכבויות הרגשיות, בין אישיות וחברתיות שיש בשיחה בע"פ. למשל, אותו/ה כותב/ת יכול/ה להביע 2 מסרים שהם חלק ממסר מורכב וסבוך, אבל ייראו לכאורה כמסרים סותרים. או שביקורת עניינית תיראה כביקורת אישית חריפה. עזוב, זה מאחורינו. ותישאר כאן!!!

dmo2

New member
שילוט תיכון דתי

לחנה, לצערי לא ענית לי לגבי נושא אתי הקשור לכתיבה בפורום. חד משמעית צריך לקבל החלטה שהתקפות והשמצות אישיות של כותב שאינו מזדהה בשמו לא יפורסמו.זה סיוע להוצאת דיבה תחת הסתתרות כשאין למי שמוציאים עליו דיבה כלי להתגונן. במידה ולא יוחלט מינהלית בפורום על אמצעי הגנה בסיסי זה נגד פגיעה אישית,אוותר לצערי על הכתיבה בפורום.

אני מסכימה איתך לחלוטין

וכפי שאתה יודע אני מוחקת השמצות, רק יש לי 2 הסתייגויות: 1. למרות שאני מקפידה לגלוש בשמי, ניקים הם טבעו של האינטרנט. ניק קבוע הוא ישות וירטואלית, כמו זו הלא וירטואלית שלנו. 2. גם בעבר - במקרה של גולשים קבועים, בחרתי (גם כשההשמצות כוונו אלי - וזכורים לנו לרע איזכורים משמיצים על אימי הקשישה) לתת אזהרה בשלב הראשון ולמחוק רק בהמשך. במקרה זה הגבתי בפורום וגם באופן פרטי לחיזוק בקשתי בפורום. כפי שהעדתי - אני אכן מצוייה כמנהלת שיח וירטואלי בקונפליקטים מדי פעם. זו דרכי לפתור אותם. אולי היא לא הטובה ביותר אולם אשמח תמיד - אם עולה הודעה שלדעתך לא טופלה כראוי - אם תפנה אלי בפרטי. כשגולש/ת נעלב/ת - אני מוחקת בלי היסוס ומבקשת מהכותבת להציב שוב בנימה מפוייסת יותר. כאן, אני גם סומכת על כך שאתה עצמך שועל קרבות ותיק שאינו נבהל מכל תגובה ויודע להתמודד איתן. והתמודדת היטב.

אני חושבת שאת מנהלת את זה בתבונה

כי לכל גולש, גם הטוב ביותר, יש רגעים של חולשה. נכון שזה לא נעים כשרגע החולשה מופנה אל מישהו ספציפי, אבל בגבולות הטעם אפשר לראות את התמונה בגדול ולהיות סובלנים.

dmo2

New member
שלט תיכון דתי

.מאיפה את יודעת שאני דברן? סימתי את הווכחנות בנושא שהפך לאישי ולא לענין.כנראה שמשעמם לך.

סבתא9

New member
חשיפת השם של מולנר בפורום היתה שלך

ממעקב אחרי השתלשלות השיחה בנושא השלט, ראיתי שהאחת והיחידה שחשפה את השם של מולנר היתה את חנה, והפנת את ש.ק (שאיני יודעת מיהו? שיש לך אליו קשר שכזה) לעובדה שמדובר במולנר. בכך אני רואה פגיעה בצנעת הפרט, חדירה לפרטיות, חשיפה, שלא במקומה עלבון, ושבירה של הכללים העיתונאים , כאשר אחד מהקודים ההתנהגותיים, היא שמירה על אנונימיות של הכותב, זה נקרא "חיסיון". לצערי דווקא את חטאת בכך. אני מקווה שתתנצלי בפני מולנר על הדבר, ותזהרי יתר על המידה בפעמים האחרות לפני שאת ממהרת לשלוף שמות וזהויות של כותבים. היתרון הגדול שלך באתר זה היא היכולת להתבטא בלי לפחד "מאימת השלטון". גם בחירות דמוקרטיות הן חשאיות. ופה הפרת את הכלל הראשון של עיתונאות הוגנת-חיסיון!! חבל חנה, אני מאוד מעריכה את פועלך למען הקמת פורום רציני ויעיל.כאן פישלת בגדול!!

יקירתי, מולנר חתם על הודעתו הראשונה כאן בשמו

אני שועלת אינטרנט ותיקה ויודעת לאיזה בורות ליפול ולאילו לא. מולנר, בדומה לי, אינו מסתיר את זהותו כך שאין צורך לעשות לו אאוטינג כדי לדעת מי הוא. הוא עומד מאחורי דבריו לחלוטין, אדם עם אג'נדה, ויש לי הערכה רבה לא/נשים עם אג'נדה - גם אם היא שונה משלי. אני מציעה שכשאת עורכת בדיקה וחקר - תוודאי שעשית זאת עד הסוף לפני שאת לוחצת על שלח/י ומעלה לאוויר תהיות על אינטגריטי של מישהי אחרת. יוצא, שאת מעלילה עלי עלילות שווא חסרות בסיס. באת לברך ויצאת מקללת. לא חבל?

את נשמעת כמו המטיפים בטלויזיה האמריקאית

הרבה מילים גדולות וערכיות. נקרעתי מצחוק כשראיתי את הקישור שחנה קישרה כאן. איך אמרת? "אני מקווה שתתנצלי בפני חנה על הדבר, ותזהרי יתר על המידה בפעמים האחרות לפני שאת ממהרת לשלוף".

מכל הבלגן שנוצר כאן

(הבלגן המיותר) לא אמרתי תודה לדוברות על העדכון. הנה האייטם בלוקל: http://www.local.co.il/raanana/5172/articles.htm

למעלה