היעלמות ילדים בשואה - מדוע המחקר נכשל?

היעלמות ילדים בשואה - מדוע המחקר נכשל?

הארכיונים שעד כה נפתחו - לא נותנים כל מענה... שיסביר את "השמדתם של מיליון וחצי ילדים יהודים" . אולי אני טועה - בבקשה - אני מבקשת ללמוד - את התיאוריה שמסבירה רצח של ילדים. אנחנו חייבים את זה ל"עתיד האנושות" - ול"עתיד ילדינו". מדוע חוסלו כל כך הרבה ילדים - והאם יתכן שעדיין מידע רב בנושא "היחס לילד" מוסתר. מדוע איננו חוקרים יותר את המניעים של האנשים הקטנים שהשתתפו בפעילות הזאת? הרי רצח של ילד הוא "מנוגד לטבע האנושי" - לדעתי המחקר עד כה לא התעסק עם זה - אולי מישהו יכול לכוון אותי - אני מעוניינת להבין יותר את הנושא של "רצח ילדים ותינוקות".

זה היה חלק מ"הפתרון הסופי"

מתוך 6 מילון יהודים שנרצחו, השמידו הנאצים ימ"ש מיליון וחצי ילדים ז"ל שהם דורות שלמים של יהודים שלא יזכו לחיות במחצתנו. מצ"ב קישור של מחקרים על הנושא המחריד מאתר "יד ושם" ואתרים נוספים:

אני אמנם רק מבקר פה

ביום שתביני רצח עם המוני שכזה ולאו דוקא רצח ילדים ותינוקות תוכלי לתת צידוק לפשעים האלה. האם תוכלי להבין שריפת אנשים ? אונס ברוטלי שבסופו מוצאות להורג נשים ? שיסוף בטן של אישה הרה ? ניסויים באנשים ילדים וטף ? אפילו פרעה ציווה להשליך היאורה "רק" את הבנים וַיְצַו פַּרְעֹה, לְכָל-עַמּוֹ לֵאמֹר: כָּל-הַבֵּן הַיִּלּוֹד, הַיְאֹרָה תַּשְׁלִיכֻהוּ, וְכָל-הַבַּת, תְּחַיּוּן. (שמות א/22

האם ריאיונות עם בכירי "סימנס" אינם צו-השעה?

חברת "סימנס" היתה אחת הפעילות הגדולות בארגון רכבות ההשמדה - בהיותה חברה מסודרת - מדוע היא לא מתרגמת את המסמכים שלה עצמה מאותם שנים ומסבירה את הענין?

למעלה