היפה והחנון 3, השרדות סלבס והמירוץ למיליון 2

היפה והחנון 3, השרדות סלבס והמירוץ למיליון 2

היפה והחנון 3 מאוד נהנתי מהיפה והחנון של העונה הראשונה לטעמי העונה הראשונה היתה הרבה יותר טוב מהעונה השניה הסיבה שהרייטינג בעונה הראשונה היה יותר נמוך זה לא בגלל שפחות אהבו אלא בגלל שלא התוודעו/נתנו צ'אנס בעונה השניה לא היה מישהו מצחיק כמו איציק ולא היה מישהו מסתורי כמו טל רוזן ומישהי מרגשת כמו דניאל אהבתי כמעט את כול המשתתפים של העונה הראשונה (חוץ מזוג אחד ולא קשה לנחש לאיזה זוג אני מתכוון) בעונה השניה היו דמויות צבעוניות כמו ליטל וחופית אבל בסך הכול זה היה הרבה פחות טוב (לטעמי) קשה לי להאמין שתהיה עונה טובה כמו הראשונה אז אין לי ציפיות וגם לא התרגשות לגבי לגבי העונה החדשה הישרדות סלבס לטעמי העונה החמישית היתה העונה הכי משעממת, אז אני מקווה שהישרדות סלבס תיתן טעם טוב לצערי מוטי רייף וגיא המאירי הרסו את הפורמט עם השינויים שהם הכניסו למשחק (בעיקר האסמסים) לא היה לי חשק לצפות בעונה הרביעית אבל מהפרק התשיעי הסתקרנתי ולא הצטערתי כי שפקס הצחיק אותי אותו דבר קרה גם בעונה החמישית (התחלתי לצפות רק מהפרק התשיעי) אבל בעונה החמישית לא היה מישהו מצחיק אם העונה הבאה לא היתה עונת סלבס אז לא הייתי צופה בעונה הבאה אבל בגלל שזו עונת סלבס אז יש לי חשק לצפות המירוץ למיליון 3 הפייבוריטים שלי בעונה הראשונה היו אשר ומאור הם היו חביבים ומצחיקים לצערי מאור נפצע והיה להם פנצ'ר במונית ובגלל זה הם הודחו אחרי שאשר ומאור הודחו איבדתי עניין והפסקתי לצפות אבל בניגוד להישרדות אין את מי להאשים אין לי שום טענה למפיקים של המירוץ למיליון בניגוד למפיקים של הישרדות שמתערבים בתוצאות אז יש לי חשק לצפות בתוכנית למרות שאני אתגעגע לאשר ומאור

איגור זכה

טוב שאיגור זכה ולא סער שיינפן לא אהבתי את איגור בהישרדות אבל התחלתי לאהוב אותו אחרי שהוא אמר שהוא רוצה שטלכו יזכה היתה תוכנית נחמדה התוכנית הזאת צולמה מזמן למה שידרו אותה רק עכשיו ?

למה אף אחד לא מתייחס להודעה שלי ? ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

לאף אחד אין מה להגיד על לפחות אחת מהתוכניות האלה ? למה אף אחד לא מתייחס ? אני לא בנאדם ? אם תדגדגו אותי האם לא אצחק ?

poseidon111

Active member
אולי מכיון שאיבדו עניין בתכניות ישנות

ולא אטרקטיביות?גם פה העניין הוא בחדש ולא בישן.

התוכניות האלה הרבה יותר טובות מ"הדור הבא"

ואני בטוח שהרייטינג שלהם יהיה הרבה יותר גדול, למרות שרייטינג זה לא אינדקציה לאיכות (כמו שכבר אמרתי) "הדור הבא" היה הריאלטי הכי משעמם שצפיתי בו אי פעם ואני מרגיש פראייר שצפיתי בזה

poseidon111

Active member
מסכים שהיה משעמם.אבל היה אקטואלי.

למה שלא תנסה להשתתף באחד השרשורים הפעילים.אנשים יתיחסו להודעותיך בודאות.

אני כבר לא זוכרת מה היה בתוכניות האלו

בחלקן לא צפיתי. היפה והחנון, ראיתי רק מספר פרקים לקראת הסוף בעונה השניה. השרדות צפיתי לא באופן רציף. המירוץ למליון, זה באמת היה מזמן......לא כל כך זוכרת מה היה שם.. אוהבת את התוכנית הזאת בגירסה האמריקאית שלה ומחכה שתתחיל העונה החדשה כאן בארץ.

easternstar

New member
מצטער../images/Emo4.gifלא ראיתי את רובן. ראיתי פרק פה ושם

לא ראיתי אף תוכנית בקביעות.
התוכנית היחידה שצפיתי בקביעות היתה "הדור הבא" בגלל כל הרעש והפרסום שעשו לה בהתחלה.
אם תמליצו לי על תוכניות טובות אולי אצפה יותר. שנה טובה

שנה טובה לכולם ../images/Emo13.gif

אם תרצה לדעת את הכללים של המשחק והסבר כולל על התוכניות אז תגיד לי ואני אסביר לך

easternstar

New member
יש פרסום רציני על המרוץ למיליון. מה זה?

ראו הרבה פרסומות של המרוץ למיליון. מה הם הכללים של התוכנית?

זה מאוד פשוט

אני לא יודע אם ראית את הסרט עם ג'ון קליז ומיסטר בין "מיליונר מי שגומר ראשון" אבל זה די דומה יש זוגות שצריכים להגיע כמה שיותר מהר למקום מסוים במדינה מסוימת באירופה (בכול 2 פרקים יש מדינה אחרת) כדי להגיע למקום הם צריכים להעזר ברמזים וכדי כרטיס עם רמז הם צריכים לעשות משימה מפחידה /ואו מוזרה ו/או קשה בכול פעם הזוג שמגיע אחרון מודח אין אסמסים וזה מה שטוב בתוכנית

easternstar

New member
תודה../images/Emo24.gif נשמע מעניין.

אני חושב לצפות בפרק הראשון ולראות מי המתמודדים.

easternstar

New member
ראיתי בפרומואים שהם בחרו טיפוסים "צבעוניים"

מעניין מה יקרה שם.

אני מקווה שהליהוקים באמת טובים כמו שזה נראה

בפרומו בעונה הקודמת היה זוג עם חוש הומור ואחרי שהזוג הזה הודח איבדתי עניין עד הגמר

noaxxx

New member
../images/Emo12.gif יש כבר פרומואים למירוץ?

אז הודיעו מתי מתחילה העונה? אחלה פורמט.. מקווה שתהיה עונה שווה

למעלה