היפוספדיאס

aodem

New member
היפוספדיאס ../images/Emo89.gif

שלום, אני בן 22 ונולדתי עם היפוספדיאס. במהלך חיי עברתי כחמישה ניתוחים (בגיל שנתיים, שלוש, ארבע, שתיים עשרה ועשרים). כאשר שלושת הניתוחים האחרונים היו סגירת פיסטולות ויישור הפין (תיקון Cordee). מעבר לצרה הזו שנקראת "היפוספדיאס" ועלייה נדבר בהזדמנות אחרת, רציתי לשאול האם ניתן לבצע ניתוח נוסף והפעם שיהיה "ניתוח פלסטי" !! ממש עיצובו של הפין מחדש עד לכדי מצב נורמאלי ?! (מן הסתם הפין לא נראה כשל כולם, אלא מצולק, עבה ולא אסטטי בכלל) או שמא אני הוזה והאופצייה הזו תישאר בגדר חלום אפוקליפטי ?! המון תודה מראש על התשובות ; :)

היפוספדיאס

שלום רב לעיתיםיש אפשרות להסיר את העור המצולק ובצע שתל במקומו אני אישית לא הייתי ממליץ לך לשחק בדבר וזאת מישום הניתוחים המרובים שכבר עברת שם בברכה ד"ר בנימיני

aodem

New member
ד"ר שלום רב ותודה על ההתייחסות ..

שאלה נוספת ברשותך, בהנחה ולא מפריע לי העור המצולק, האם ישנה אפשרות לפחות לשפר את צורתה של העטרה (כיפה), מאחר וכרגע היא לא סימטרית בשל העובדה שנולדתי עם היפוספאדיאס.על פניו נראה לי שזה אפשרי מאחר ובמהלך הניתוחים שעברתי השאירו לי מעט מאד עורלה "למקרה של" ... ככה שאני חושב שישנה אפשרות "לשפץ" את מראהו הכללי של הפין ולהופכו ליותר אסטטי ו"רגיל" .. נושא הצילוק פחות מטריד אותי, אלא מראהו הכללי של הפין. הרבה תודה מראש :)

תשובה

שוב שלום צריך לראות את המצב לעיתים ניתן לשפר את הצורה החיצונית אולם שוב מזהיר כי הדבר לעיתים יכול לעלות בכך שהתיקון הקודם יתקלקל בברכה ד"ר בנימיני

למעלה