היפות והאמיצות

היפות והאמיצות

שהצפינו ובאו למפגש הפורום (עבורי זה היה טיפונת להדרים, אז אני רק יפה וממש לא אמיצה
)! הקוויאר והשמפניה של דפי היו נפלאים, כמו תמיד; וכמעט כמו תמיד, אחראית כח"פ פישלה (הפעם לא היתה לנו שתיה קלה...). הילדים, כמו תמיד - מקסימים; האמהות וההריוניות לא פחות (חבל, הפעם לא היו כאלה ש"בדרך").
הרבה בריאות לאלה שבעיות בריאות כאלה ואחרות מנעו מהן את ההגעה, ובציפיה למפגש הבא...

iyellit

New member
אכן ../images/Emo51.gif גדולה למירית

על האירוח. שמחתי מאד לפגוש בכן ולהתאים פנים לכינויים... אילת

אור רון

New member
../images/Emo51.gif למירית

שפתחה בפנינו את שערי ביתה! היה כיף (כרגיל) לפגוש את הבנות המופלאות, אפילו אם הן "תמהוניות", וחבל שאלה שלא יכלו לבוא לא באו.... זו רק סיבה לחכות למפגש הבא, במהרה בימינו! רק בריאות לכולם!!!

טלטל11

New member
טוב אתן צריכות להתרגל כבר להברזות

שלי, לא?
'צטערת שלא יצא הפעם, נחכה לפעם הבאה....

שרוני ב

New member
מצטערת על ההברזה

בדקה ה 90 , שגרמה להברזת כל הטרמפיסטיות שלי , אבל זה היה בלתי נימנע. ותודה על איחולי הבריאות , המצב היום השתפר מאוד ואני יותר מעודדת.

אור רון

New member
מה שבטוח היה חסר...

מלבד השתיה, כמובן
.... ...זה משהו מתוק. אמנם היה מוס, שהשמועות אומרות שהיה מעולה (גם הפנים של הילדוד'ס העידו על כך) והיו כמה דוגמאות נוספות מתוקות להפליא, אבל באמת חסר לי שם "משהו מתוק" ששרוני הבטיחה לנו.....
ואני שמחה לשמוע על השיפור במצב! שרק יוסיף וישתפר!!!

gala1966

New member
'צטערת

מצטערת שפספתי את המפגש. אבל אשמח לשמוע חוויות, מי היתה, מה אכלתן, מי הביאה, כמה עוללים היו ובאיזה גילאים, ספרו על הטריקים שהילדים עשו, האם הגיעו מחופשים. וכו' וכו' וכו' אני סקרנית

'צטערת גם, גאלה

היו כמה מבנות הפורום, עם ילדים ועם בטן, היה הרבה אוכל (הרבה יותר ממה שיכלו המשתתפות הלא רבות לאכול...), אם כי למרבה הצער לא היתה שתיה
. הילדים עשו את הטריקים הרגילים שלהם, חלקם הגיעו מחופשים (חלקית) ואפילו חלק מהבנות היו מחופשות. מעבר לכך, פשוט צריך לבוא בפעם הבאה.

מירית א

New member
תודה לכל מי שבאה...

היה לי ולתמיר נחמד מאד. חבל שמי שלא יכלה לבוא לא הגיעה. הרבה הרבה בריאות לכל מי שלא באה מפאת סיבות בריאותיות. המשך חג שמח לכולן, ונתראה במפגש הבא.

iyellit

New member
../images/Emo51.gif לאור ומירית -

הקטנטוש אכן מרגישה יותר טוב, אחרי שישנה בדרך ובבית למעלה משלוש שעות !!! ובאשר למתכונים - הנה הם: פשטידת בצל - 6 בצילים בינונים חתוכים לקוביות 100 גרם חמאה 1 שמנת מתוקה 3-4 ביצים 4 כפות קמח 1 כף קורנפלור 50 גרם גבינה צהובה מיורן, אגוז מוסקט, מלח ופלפל מחממים תנור לחום בינוני. מטגנים את הבצל בחמאה עד שנעשה שקוף. מוסיפים למחבת שמנת ומבשלים עוד 2 דקות. מסירים מהאש ומצננים קצת. מערבבים בקערה את שאר החומרים. מוסיפים פנימה את תערובת הבצל. מערבבים ושופכים לתבנית עגולה. מכינסים לתנור ל- 40 דקות בערך (עד שזהוב-חום). עוגת מוס (מה אין אייקון של עוגה?!): 3 ביצים 3/4 כוס סוכר מעט אבקת קרם אוף טרטר (לא חייבים). מקציפים חלבונים בלבד לקצף חזק - מורחים על תבנית עגולה - תחתית ודפנות ומכניסים לתנור שחומם לחום בינוני נמוך (150 מעלות או פחות) עד שמזהיב (בין חצי שעה לשעה). מכינים תערובת מוס: על סיר מים על האש, מניחים סיר וממיסים בו: 400 גרם שוקולד מריר כף או שתיים מים כף נס קפה כשנמס ומעורבב למשחת שוקולד חלקה מצננים קצת ומוסיפים: 1 שמנת מתוקה שהוקצפה ! (קצפת בלשון העם) כפית תמצית וניל את החלמונים (אור - לא חייבים אם בהריון. זה סתם פשלה שלי
) ברנדי (שלא הוספתי בגלל ההריוניות...
) שופכים לתוך קונכית הקצף הקשיחה שצוננה - וישר לפריזר אחרי יום ניתן להוציא למקרר (או לנסוע שעה למפגש כדי שיפשיר
) ולהגיש !

iyellit

New member
../images/Emo51.gif לאור ומירית -

הקטנטוש אכן מרגישה יותר טוב, אחרי שישנה בדרך ובבית למעלה משלוש שעות !!! ובאשר למתכונים - הנה הם: פשטידת בצל - 6 בצילים בינונים חתוכים לקוביות 100 גרם חמאה 1 שמנת מתוקה 3-4 ביצים 4 כפות קמח 1 כף קורנפלור 50 גרם גבינה צהובה מיורן, אגוז מוסקט, מלח ופלפל מחממים תנור לחום בינוני. מטגנים את הבצל בחמאה עד שנעשה שקוף. מוסיפים למחבת שמנת ומבשלים עוד 2 דקות. מסירים מהאש ומצננים קצת. מערבבים בקערה את שאר החומרים. מוסיפים פנימה את תערובת הבצל. מערבבים ושופכים לתבנית עגולה. מכינסים לתנור ל- 40 דקות בערך (עד שזהוב-חום). עוגת מוס (מה אין אייקון של עוגה?!): 3 ביצים 3/4 כוס סוכר מעט אבקת קרם אוף טרטר (לא חייבים). מקציפים חלבונים בלבד לקצף חזק - מורחים על תבנית עגולה - תחתית ודפנות ומכניסים לתנור שחומם לחום בינוני נמוך (150 מעלות או פחות) עד שמזהיב (בין חצי שעה לשעה). מכינים תערובת מוס: על סיר מים על האש, מניחים סיר וממיסים בו: 400 גרם שוקולד מריר כף או שתיים מים כף נס קפה כשנמס ומעורבב למשחת שוקולד חלקה מצננים קצת ומוסיפים: 1 שמנת מתוקה שהוקצפה ! (קצפת בלשון העם) כפית תמצית וניל את החלמונים (אור - לא חייבים אם בהריון. זה סתם פשלה שלי
) ברנדי (שלא הוספתי בגלל ההריוניות...
) שופכים לתוך קונכית הקצף הקשיחה שצוננה - וישר לפריזר אחרי יום ניתן להוציא למקרר (או לנסוע שעה למפגש כדי שיפשיר
) ולהגיש !

tipid

New member
../images/Emo148.gifברכת שבוע טוב ומבורך

בפרוס השבוע החדש שבא עלינו לטובה אני רוצה לאחל לכל חברי הפורום חג פורים שמח ושבוע מלא שקט ושלווה בטחון בריאות אחווה ועזרה לזולת וזהירות בדרכים תמר.

למעלה