היפטפוטמים חמודים - צריכה עזרה...

lerekh

New member
היפטפוטמים חמודים - צריכה עזרה...

הבובות מקסימות אבל ההוראות האלה נראות לי נורא מסובכות. מישהי יכולה לכוון אותי איך אני יכולה לקראו אותן יותר בקלות, יש לי ידע בסיסי בתרשימים. שיהיה לכולכן שבוע קסום!
http://smg.photobucket.com/albums/v718/vasilevna/Igruchki/sbornik/?action=view&current=2005040605354517992.jpg

רבקה6

New member
מצטרפת לבקשה.

אצלי זה מופיע בסינית (יפנית?) ותוכנת התרגום שלי לא ממש תומכת... אפילו קניתי צמרים! (אחרי שזרקתי שק מלא צמרים ישנים במסגרת נסיונות האריזה...עוברים בעוד שבועיים וכלום! עוד לא ארוז...אבל בינתיים זרקתי חצי בית לפח) טטושקה - את יודעת סינית?????? ר/

tatia

New member
נו בטח אני יודעת!! לא ראית בתמונות

שמגודל הלחיים עיניים שלי נהיו אלכסניות?:)))))) באו ננסה ביחד . אני חתחתי מ הסברים תרשים לגוף ההיפו תסתכלו טוב, רואים שם, שמתחילים משרשרת של 7 ע' וסורגים מסביב 14 חצי עמודים. וכל שורה מגדילים את העיגול, עד לשורה 6 . אחר כך סורגים כמה שורות ישר( עוד מאת אני אספר כמה) ואחר כך סורגים מסביב למעלה ומקטינים מעט את העיגול. עכשיו שימו לב על עמוד בצד ימין עם מספרים וכתב בסינית, זה יעזור לנו מאוד- תסתכלו מלמטה למעלה, יש מספרים מ1 עד 24 - זה כמות השורות לגוף של היפו שלנו, המספר שממול כל שורה- זה כמות העיניים בשורה הזאת! תראו לדוגמא, שמשורה 6 עד 9 סורגים ישר, כי כמות הע' נשארת 44. אם זה ברור, אז נמשיך ..

tatia

New member
זה רגליים

גם סורגים זוג, בתונה גם רואים איזה צורה הם צריכים לקבל

tatia

New member
הסבר איך תופרים חלקים

ואיך עושים סוף של הזנב.

lerekh

New member
קוראת מחשבות!

אין כמוך!!! איך שאני כותבת הודעה אני רואה שאת כבר נתת תשובה לשאלה

lerekh

New member
תודה! ואיך הכל מתחבר?

סליחה על הבורות, אבל אני די חדשה בעסק.... אחרי שסורגים את כל החלקים, במה אני ממלאה את הבובה ואיך אני מחברת את כל החלקים יחד? באילו חוטים ובאיזו מסרגה כדאי להשתמש? שוב תודה על העזרה ולילה טוב...

tatia

New member
הבובות שלי מסוג הזה סרגתי

מאקריליק פשוט, רק צריך לבחור בחוט לא רך, שהסיבים שלו מסוביבים היטב. מילאיתי אותם במילוי כריות שמוכרים בחנויות לעבודות יד ובחנויות בדים.

tatia

New member
קלאסיק ,זה טוב, רק תקחי מסרגה דקה

יותר, כמה שאת יכולה להתאים לחוט, כי סריגה צריכה להיות די צפופה, שלא תאבד צורה ולא יצא מילוי

מדגימה

New member
טטיה יש לי שאלה

את ההוראות האלה אפשר להדפיס במדפסת אני שואלת כי נגמר הדיו מחר אני אקנה ובוודאי אנסה אבל בכל זאת אני שואלת אם אפשר

tatia

New member
כן, אפשר, אבל קודם תשמירי אותם

במחשב ומשם תדפיסי.

רבקה6

New member
את משהו את....

אני הולכת לישון (קרועה מעייפות) ומחר... עכשיו ההתלבטות שלי היא "להתחיל בתכלת..אולי בצהוב...או סגול...או אולי בכלל האדום"... כמו שאת רואה - חנות הצמר היחידה בפרדס חנה מתפרנסת ממני בכלל לא רע! ויש לי גם לסיים את הדובים (יש כרגע 4 וגם שני כלבים שמחכים לעיניים ופה וסיום של קצוות חוטים...) לילה טוב יקירה. ר/

tatia

New member
לילה טוב, שיהיו לך חלומות צבעוניים:

:) עם בובות וצמרים:))

למעלה