היפים והמתחנפנים, הקשוחים והפודליים

היפים והמתחנפנים, הקשוחים והפודליים

אני מריח רומן הומואי - ג'ון וג'ינה
ראיתם איך ג'ינה עקץ את ג'יל ואמר לה "שולחן לאחד
" ג'ינה בדר"כ קשוח אבל חביב, כנראה שהוא מתכנן על ג'ון...
וכנראה ג'ון נדבק מהקשיחות של ג'ינה, שכן, נדמה לי שזו פעם ראשונה שהוא צועק על בילי ומתנהג כמו "אבא".
בריטני "wanna lose control" כבר תיכננה על שמות ילדיה עם הבילי בוי, והזקן הזה מתפרץ ככה לבית שלו
חוצפה של אנשים
ולמה לא מראים לנו את בריאנה וג'י(ס)טין קצת יותר
משעשע לראות פודל בן 50 שמתרפס בפני אמו בת ה-80 (כמעט
) אבל לא כ"כ עניין אותי הסיוטים שלו... I was day dreaming באותה הסצינה
וואמרה להינדים: קחו, קחו אותו מכאן
אריאל שרוניק היו קצת מרגשים היום בתהיות המהותיות של החיים, לעומת זאת חיים רמונה כזאת תחמנית. ראו איך היא מתחנפנת: "אני יודעת יותר ממך רק כשזה נוגע לדשא ועשבים". ובסוף, אנחנו רואים חצי תחת שלה, משחקת אותה כאילו היא אישה עם קלאסה אבל היא כזאת זולה... כשהביאה לו את ה"ספיישל תה" היא ממש הזכירה לי את ג'ניפר לופז מהסרט "יפה במנהטן" - חדרנית כזאת פשוטה שמנסה להתחכם... אבל למה להתחכם עם ויקטור דווקא
אני עדיין מנסה לעכל את סצינת הקלוז-אפ של השפם-אף שלו...
כשויקטור חלם על ניקי, חשבתי לעצמי 'או, צהובון! סופסוף אנחנו רואים שגם לשפמנון יש רגשות והוא פגיע. הנה, הוא חולם על ניקי' והייתי בטוח שבחלום ניקי תדחה אותו מתוך הפחד שלו, אבל מה בסוף
היא אומרת לו שהוא אף פעם לא רצה אותה, והתחתן איתה רק כי עמדה למות
זה מה שהוא אומר לעצמו, כי הוא יודע שהיא תידחה אותו אז הוא ממציא לו תירוצים, שגם במקרה הזה יצא שהוא זה שדחה אותה ומעולם לא רצה אותה ולא היא אותו
או שיש כאן איזה פרויד שחושב אחרת
ויקטור הזה... יש דברים שלא משתנים.

צהובון...

אני חושבת שפשוט הוא לא ראה את בריטני מספיק היום, אז: יש עכשיו ב-VH1 תוכנית על בריט - "החיים היפים של בריטני ספירס", (כאילו שלא ידענו את זה לפני תוכנית...) אם אתה צופה כבר או שכבר צפית בעבר אז קבל ביטול.

הראו בעיקר את ההון של בריטני...

שכולל איזה 50 מכוניות... ודיברו על כל הכסף שהיא צברה במהלך הקריירה...

python 4

New member
רומן הומואי - בצח"מ? רחמנא ליצלן!

שמע, בחור, ג'ינה אשה, ולא סתם אשה.. היא אשה. a whole lot o' woman. היה היום פרק מגעיל במיוחד. לא רק שמראים לנו קלוז אפ של השפם והזיפים (במילה אחת -
) והתחת המגעיל של הרמונה (בשתי מילים -
) אלא שגם זכינו לסצנת השתרללות. אני חושב שלקיתי בהלם מוחי קל באותו רגע. רק עכשיו קמתי מהעילפון. ולא רק זה - בילי ובריטני משתרללים בסלון, ואפילו אשלי וג'ק משתרללים במשרד שלו. מה קורה להם שם בסיטי? אווירת החג משפיעה עליהם לרעה. את הסעיף היומי הביאה לי המק המתחסדת הזו. באיזו זכות היא שופטת ככה את בילי המסכן שלי? "rich boy.." ראית באיזה בית את גרה, יא פוסטמה? הרי ברור שהיא מאוהבת נואשות בבילי בוי, ופשוט מוציאה את הזעם שלה עליו בגלל שהוא לא שם עליה, ובצדק. יש לו בריטני צמודה ונטולת עכבות. ואגב - אין לו חדר בבית האבוטס שהוא חייב להשתרלל איתה על הרצפה בסלון? זהו, פרק משעמם כרגיל. הפתיח דווקא מעניין: שוב פתיח עורכי הדין/סופרים/ויקטוריה התמוה עד מאוד. שמתי לב אגב שבשני הפעמים שויקי מופיעה היא שונה: בפתיח של הניומנס היא עם שיער אסוף ומבט רציני, נראית כמו בת מלוכה, ואילו בפתיח הזה היא עם שיער פזור, מחייכת ונראית כמו הבת של השכן (הלוואי עלי..). לדעתי ניק בשני הפעמים שלו מופיע אותו דבר, וכך גם היתר שמופיעים כפול. מעניין אם אחרים שם שונאים אותה בגלל שהיא מופיעה ככה פעמים ועוד אחרונה חביבה.

אמן היה רומן הומואי בצח"מ

במיוחד עם שתי שווים כמו ג'סטין ובריאן יו איך אני חולה על הסידרה הזאת! במיוחד על ג'סטין בכיתי במשך שעתיים שכריס הובס דפק לו מכות

ג'סטין ובריאן

קבלי תמונה שלהם שלהם שאני אוהב.. ולמתקשים, אתמול תרגמו את ריאנה לבריאנה (שתהיה בריאה
) ומכאן הג'יי(ס)טי(ן) ו(ב)ריאנה

כרגיל, אתה טועה

same old same old - you're old
כל אחד מופיע שונה בכל פתיח, אבל נסלח לך כי במקרה של ניק בפתיח אחד הוא עושה מבט קשוח, ובפתיח אחר הוא עושה מבט סופר קשוח

python 4

New member
Xון, מה זה משנה?

מופיע שונה, מופיע דומה, מופיע בפתיח הזה, מופיע בפתיח ההוא. אמרו לך פעם שאתה מתעסק בזוטות? אני מתעסק רק בדברים הגדולים והחשובים באמת.

אור2221

New member
החלום של ויקטור

דווקא היה מרגש - והראה את הפגיעות שלו ואת חוסר ההבנה שלו למצבי רוח שעברו על ניקי בזמן האחרון, ואת הבלבול שלו לגבי ההאשמות שהיא מטיחה בו. גם בחלום רואים שהוא לא מבין למה היא כ"כ כועסת עליו. אוף, איזה פרק נורא. אני רק מתנחמת בכך שלא נראה את רמונה כמעט אחרי זה.

למעלה