היפנודורם

צפילו

New member
נומבון

סיימון שלום, ראשית תודה על תשובתך.קיבלתי בזמנו נומבון בבית חולים וגם לא עזר. האם אורטופד או רופא במרפאת כאב יכול לרשום "היפנודורם"?אני אצלם בטיפול.או רק רופא פנימי??זה אכן מתסכל!!! בברכת שבוע טוב ותודה מראש.

קובי כ

New member
לגבי היפנודורם

תרופה זאת שמטפלת בשינה היא בעלת טווח פעולה ארוך במיוחד והיא תרופה אשר הרישום ודרישות החוק למתן מרשם לתרופה זאת מאוד מסובכים. לכן כפי שציין סיימון לא הרבה בתי מרקחת מחזיקים תרופה זאת. וכמו כן רופאים לא ששים לרשום תרופה זאת. ממליץ להתייעץ עם הרופא במידה וקיימות תרופות חלופיות ולאו דווקא היפנודורם. אני אישית לא בעד היפנודורם משום שיש לו פעולה ארוכת טווח והוא יכול להיות בעייתי אצל קשישים, ואצל צעירים הוא עלול לגרום להתמכרות. חשוב שתדעי שהכדור הזה הוא כדור מספר אחד אצל מסוממים בארה"ב ולכן לא רושמים אותו כמעט בכלל היום. בברכה,

צפילו

New member
היפנודורם

לסיימון וקובי שלום, חן,חן על התייחסותכם ותגובתכם בעניין ההיפנודורם.לפני מספר שנים לקחתי את הכדור מידי פעם (חצי כדור).ציינתם שניתן לקחת מינון גבוה של כדורי הרגעה או שינה מאותה משפחה.אנא ציינו לי את השמות.ניסיתי ואלריאן וואבן ולא עוזר.לאיזו משפחה שייך ההיפנודורם?? תודה על שיתוף הפעולה,ולהשמע.

צפילו

New member
היפנודורם

קובי שלום, הנני סובלת מקשיי הרדמות ובעיות שינה מזה שנים.אני לוקחת 2 כדורי בונדורמין ונרדמת (לאחר זמן רב)לשעה וחצי בלבד.קיבלתי מדודתי חצי כדור היפנודורם וישנתי 5 שעות כמעט (היא אשה בת 80 ומקבלת מהרופא שלה). בקשתי מהרופא שלי אך הוא אמר שלא ניתן לקבל.אודה לך באם "תושיע"אותי ותומר לי כיצד,או מאיזה רופא אוכל לקבל.שום כדור אחר לא עוזר. תודה מראש על שיתוף הפעולה.

למעלה