היפנוזה בבתי הספר

היפנוזה בבתי הספר

שר הבריאות דהן, יושב היום בועדת האתיקה של הכנסת. בתקופתו - חודשו התקנות בנושא היפנוזה. כשמצרפים את חידוש נעוריה של ההיפנוזה עם חידוש נעוריו של חוק החינוך המיוחד מקבלים מזימה - להכניס את ההיפנוזה לבתי הספר. ולא מדובר בחינוך המיוחד. לא. עם פסיקתו של בית המשפט העליון לשלב ילדים שהגדיר כ"מוגבלים" בבתי הספר הרגילים, וצירופם של אנשי מקצוע מתחום הרפואה והפארארפואה לבתי הספר הרגילים - מתקבל קונצפט חדש - שילובם של אנשי מקצוע משלל תחומי רפואה בבתי הספר. מי שמפחד משטיפת מוח היפנוטית<פסיכיאטרית<"חינוכית"(מחדש) לילדיו מתבקש לבדוק בציציות של "החברה למתנ"סים" .

לדיאנה בעניין ריקשה הזאבה

ריקשה היקרה מבלבלת את המוח גם פה וגם בפורום אוטיזים ואספרגר בלי סוף...אם תקראי את הודעותיה האחרונות בפורום אוטיזים תתפקעי מצחוק..... היא בעבר הודתה כי יש לה בעיה נפשית. נראה לי שעדיף למחוק את הודעותיה כדי לא לבלבל את המשתתפים.

stamba

New member
לא רק פה...

אלא גם בפורומים אחרים דוגמת הביטלס, תקשורת ועיתונות, דיני משפחה וירושה... האמת שאני מוצא את זה די משעשע אבל מישהו עלול לקחת ברצינות אחת מהשטויות שלה.

Diana M

New member
תודה על ההתייחסות והדאגה אנשים

אני באמת מעריכה זאת. יחד עם זאת על כולנו צרכני הרשת לזכור כי החלל האינטרנטי, פתוח לכולם כותבים כקוראים. פתוח עד כדי פרוץ.. מה שמחייב כל אחד מאיתנו לקחת אחריות על מה אנחנו עושים עם המידע שאנחנו לוקחים או מכניסים לכאן. אין שום דרך למנוע מאדם לכתוב וחמור מכך אין דרך לדעת עד כמה הדברים שהוא כותב מהימנים או לא. לכן חשוב שכל אחד יחליט כיצד הוא מתייחס לדברים של מי, ולעשות זאת בשמנה זהירות. מה שאני יכולה לעשות זה להביע את דעתי ולציין את עמדתי לצד הודעות בתקווה כי זה יסייע לקבל תמונה מאוזנת. וזאת ההזדמנות להזכיר, הפורום הזה אינו תחליף לקבלת יעוץ אישי מאנשי מקצוע על פי תחום ענין. אני אמשיך לעשות כמיטב יכולתי על מנת לשמור מקום זה מקצועי ואמין ומבקשת מהגולשים כאן להמשיך ולשתף אותנו וידע ובמידע שברשותם, תוך הקפדה על מהימנות. תודה רבה ויום נהדר לכולם. דיאנה

naomi76

New member
אפשר פשוט לא להגיב

לפעמים כשלאנשים אין קהל, הם מחפשים להם מקום אחר "להופיע"...

למעלה