היפנוזה

היפנוזה

שלום לכם, אני מחפשת מידע על היפנוזה. הייתי שיכורה, אני חושבת.. הוא נתן לי לשתות, ולא ברור למה שתיתי כמו שלא שתיתי אף פעם. אני עדיין זוכרת את ההתנגדויות הראשונות, כשביקשתי המון פעמים "תפסיק, בבקשה תפסיק" - וזהו. כשהתעוררתי הבנתי שקרו דברים, לא ממש קשה להבין אם מוצאים 3 קונדומים משומשים על הריצפה. הוא טוען שהוא ניסה ולא הצליח. אני לא ממש הייתי שם. ואני חייבת לדעת מה היה. חשוב לי להבהיר, למען עצמי מן הסתם, שגם אם הוא לא הצליח הוא עדיין אנס ומגיע לו עונש, ויום אחד שאמצא את הכוחות הוא עוד יקבל.. בכל אופן אני מחפשת מידע על היפנוזה, אני רוצה לדעת האם היפנוזה יכולה לעזור לי להיזכר באותו פרק זמן שחסר לי. לפעמים אני חושבת שלא בגלל השתיה אני לא זוכרת, אלא בגלל שהנשמה לא רוצה להיזכר, יש פיתרון ע"י היפנוזה לעניין??

היפנוזה

היי, הנושא של היפנוזה תמיד נראה לי כמו אחלה של פתרון, מיידי וקל. עוצמים עיניים, "נזכרים", פוקחים עיניים והכל פתור. אבל זה מקסם שווא. אף מטפל לא יסכים לתהליך שכזה, ועצם הידיעה / הזיכרון עדיין לא פותר שום דבר, כי אין כאן אפילו טיפה ושמץ מההתמודדות. ועדיין, יש דברים שההיפנוזה טובה להם, כמו טיפולים ממוקדים בנושאים של חרדות ועוד. לכן צרפתי את הקישור לאתר של האגודה הישראלית להיפנוזה. אני מקווה שבעתיד, תהיה אצלנו באתר התייחסות לכל הנושא של היפנוזה, ולבינתיים, האתר בוודאי יכול לענות על חלק מהשאלות. וברוכה הבאה

למעלה