היפרדות

היפרדות

שלומות חברים, היום אני אומר לכם שלום ולהתראות... אני טס מחר על הבוקר לארה"ב לכמעט חודש. אם אוכל להכנס משם, להציץ לזרוק מילה אעשה זאת. אם לא.. אני מבטיח להתגעגע
עד כמה שניתן
בכל אופן... תהנו לכם, תעשו חיים, תבלו... אני נוסע ל3 סמינרים עם ריצ'ארד בנדלר - הממציא של ה NLP Persuasion Engineering Meditation, Magick & Change Charisma Enhansment - NLP Trainers אני מעריך שלכשאני אחזור יהיו באמתחתי מספר הפתעות.. אז יהיה שווה לחכות. שיהיה לכם מדליק, מגניב ומהנה.. חיבוקים מיקי

איזה כיף שאתה מעשיר את עצמך כל כך!

אני מרגישה ממך הרבה צמיחה ולימוד ממורים שונים

תודה ../images/Emo24.gif

אם יש דבר אחד שלמדתי בחיים האלה זה שעל מנת שאוכל לתת כמה שיותר לאחרים עלי להשקיע בנכס הכי חשוב שלי - אני. מיקי

יפה ../images/Emo13.gif

אתה יכול קצת לרשום על כמה מהאנשים שלמדת אצלם? (קורסים/סדנאות/לימודים/מורים) (סקרנית) אם זה אישי מידי, אתה יכול לשלוח אלי מייל.

וואו .. קוח ארוך ../images/Emo13.gif

1995 רייקי 1+2 לא זוכר את שם המורים כבר 1996 היפנותראפיה ופסיכותראפיה בלונדון אנגליה - פ.ג'. מילין - שיעורים פרטיים 1997 NLP Master Pracitioner עם ריצ'ארד בנדלר (מייסד השיטה), ג'ון לה-וואל, פול מק'קננה ומייקל ברין - בלונדון. 1997 הפסיכולוגיה של האושר - הנחיית קבוצות בגישה. עם פרוייקט האושר, והפסיכולוג רוברט הולדן כותב הספר "אושר עכשיו, בהוצ' עם עובד www.happiness.co.uk 1998 SYMBOLIC MODELLING, CLEAN LANGUAGE and the work of DAVID GROVE - עם פני טומפקינס ודויד לאוולי - www.cleanlanguage.co.uk - זה חומר מדליק! איך לעבוד עם המטאפורות של הלקוח מבלי לעשות שום הנחות. לדוגמה אומר הלקוח: "אני מרגיש תקוע" - ב NLP נשאל שאלה כגון, מה צריך לקרות כדי שתרגיש לא תקוע? לפי גישת ה NLP זה דבר אפקטיבי (וזה גם עובד) לפי גישת השפה הנקיה - נשאל שאלה שלא מניחה שהלקוח מעוניין לצאת מהתקיעות.. יש באתר המון מאמרים בנושא.. אם יהיו מספיק מעונינים אני אשמח להעביר איזה ערב על הנושא - הנושא מדהים. 1998 לונדון - Master Reiki 2001, מרכז גישות - הנחיית קבוצות משימתית עם צבי ברק 2004 תות - תקשורת ותוצאות בע"מ - אימון עסקי. סוף 2006 אימון בשיטת "לסגור ולחייך" של אבי עידן (מאמן מכירות מדהים!!) ועוד כל מיני סדנאות בדרך כגון תקשורת ותופים (עם תופי ג'מבה אפריקאים) ועוד ועוד ועוד
מקווה שלא שכחתי כלום
מיקי

צהלולים

New member
אני אשמח מאד לשמוע על "השפה הנקייה"

תרשום אותי בתור התלמידה הראשונה שלך...

tlingit

New member
../images/Emo160.gif נסיעה טובה ומעשירה ../images/Emo57.gif

תחסר לנו

למעלה