היפרקורקציה או סתם ? מישהי אמרה לי עכשיו "הוא הסתבך כי הוא לווה לאנשים הרבה כסף ולא החזירו לו".
S shellyland New member 9/11/04 #1 היפרקורקציה או סתם ../images/Emo68.gif? מישהי אמרה לי עכשיו "הוא הסתבך כי הוא לווה לאנשים הרבה כסף ולא החזירו לו".
היפרקורקציה או סתם ../images/Emo68.gif? מישהי אמרה לי עכשיו "הוא הסתבך כי הוא לווה לאנשים הרבה כסף ולא החזירו לו".
ג גנגי New member 10/11/04 #4 מחוּק, מחוּק, מחוּק. לפי בקשת הקהל, מחקתי את השרשור שהיה כאן ושלא נגע לפורום, לנושאיו או ליושביו. אנא הבינו, הפורום הזה לא נועד לסגירת חשבונות ולא למשחקים פרטיים. בברכה - גנגי
מחוּק, מחוּק, מחוּק. לפי בקשת הקהל, מחקתי את השרשור שהיה כאן ושלא נגע לפורום, לנושאיו או ליושביו. אנא הבינו, הפורום הזה לא נועד לסגירת חשבונות ולא למשחקים פרטיים. בברכה - גנגי
א אטיוד5 Active member 9/11/04 #3 שניהם מן הסתם, היפרקורקציה היא-היא סתם-סתם. כמו שקונספירציה היא סרק-סרק.
ה האגס 1 New member 10/11/04 #5 אכן היפרקורקציה וההיפרקורקציה המשלימה - כל אלה שאומרים להשאילכסף מחברים, וכו', ובטוחים שהם אומרים נכון.
אכן היפרקורקציה וההיפרקורקציה המשלימה - כל אלה שאומרים להשאילכסף מחברים, וכו', ובטוחים שהם אומרים נכון.