היפ הופ בספרדית כל מה שאתם מכירים. חדש וישן. אשמח שתשתפו. אני אוסיף יותר מאוחר.
U U G I New member 17/6/12 #1 היפ הופ בספרדית כל מה שאתם מכירים. חדש וישן. אשמח שתשתפו. אני אוסיף יותר מאוחר.
T Trrasque New member 18/6/12 #2 Anita Tijoux תבדוק את האלבום שלה 1977 ראפרית צ'יליאנית/צרפתיה חמודה ביותר. צירפתי מהאלבום שני שירים בספרדית וגם את השיר היחידי שלה בצרפתית שהוא ממש חמוד.
Anita Tijoux תבדוק את האלבום שלה 1977 ראפרית צ'יליאנית/צרפתיה חמודה ביותר. צירפתי מהאלבום שני שירים בספרדית וגם את השיר היחידי שלה בצרפתית שהוא ממש חמוד.
D dj brick city New member 18/6/12 #4 old school )) Delinquent Habits - Tres Delinquentes יש עוד מלא אבל צריך לחפש בשליפה מהירה יש את Beatnuts Big Punisher fat joe Cypress Hill Psycho Realm Cuban Link Tony Touch Kid Frost זה מה שעולה לי כרגע
old school )) Delinquent Habits - Tres Delinquentes יש עוד מלא אבל צריך לחפש בשליפה מהירה יש את Beatnuts Big Punisher fat joe Cypress Hill Psycho Realm Cuban Link Tony Touch Kid Frost זה מה שעולה לי כרגע
D dj brick city New member 18/6/12 #5 עוד אחד חובה של Delinquent Habits Delinquent Habits - El regreso de los tres