היפ היפ הוריי- יש שידור חוזר

היפ היפ הוריי- יש שידור חוזר

23:25 מהיום!!!

כן, ומחר במוצ"ש יהיה את פרק מספר 7 ב23:25

למרות שביום א' ישודר פרק 6 בשעה 18:30 כרגיל לפי סדר הפרקים בשעה הזו

vanilla maple

New member
באמת לא הבנתי איך פתאום יש לי כ"כ הרבה פרקים

לראות מחכה כבר לפרק 7!

vanilla maple

New member
אז מסתבר שיש שידור חוזר

מה שאנחנו רואים אחה"צ זה שידור חוזר של הערב. איזה כיף שיש היום פרק, מקווה שמחר יהיה בלילה פרק 8 ולא יחזור לפרקים שכבר היו בימים האחרונים

צאקאלקה

New member
זה לא שידור חוזר, אלו פרקים חדשים

ערוץ 10 משדר את הפרקים לפי הסדר, עד פרק 25, בכל יום בלילה, אלו הפרקים הבאים ולא שידורים חוזרים

כן, אמרו לי כבר

כתבתי את זה לפני שצפיתי רק ראיתי את שם הסדרה ב23:25 אז הסקתי שמדובר בשידור חוזר אגב, למה עד פרק 25? יש רק 25 פרקים בעונה הראשונה?

vanilla maple

New member
סבבה, כמו שאמרתי

זה סוג של שידור חוזר! שמת לב ש....... בנשות הטייסים יש פחות על מה לדבר? אולי בגלל שזו רק ההתחלה

צאקאלקה

New member
זה לא סוג של שידורים חוזרים... זה שתי פרקים

קדימה.. וגם הם לא ממש פרסמו את זה, כדי שלא יהרס לצופים הרצף אלא יותר בשביל שיכירו בסדרה כז'אנר עליון. והם עושים את זה בעיקר מהפן הכלכלי... אם הסדרה לא תוכר כך, זה הפסר של מיליון שקלים... אפשר לומר שהם אולי עושים נזק לסדרה בדרך ההתנהלות...של השידורים ושל כל אי הוודאות ושאין שידורים חוזרים וכאלו...

wenda

New member
פורסם בעיתון

הם השקיעו יותר כסף ורוצים שיכירו להם ב 25 פרקים הראשונים כהפקת דרמה ז'אנר עליון. לז'אנר עליון יש כל מיני חוקים, למשל - שעות שידור. אם משדרים את השידור הראשון ב23:30 בלילה, זה נחשב להם. גם אי אפשר שידור חוזר ביום למחרת, לכן הם עושים הפרש של יומיים... אם נניח את פרק 8 ישדרו הלילה, אז מחר בשש וחצי ישדרו את פרק 7, ורק מחרתיים את פרק 8. מסובך? גם אני לא מבין כלום ממה שכתבתי... תשאלו את ערוץ עשר המגוחכים, או את הרשות השניה. אבל זה יהיה רק 25 פרקים, אחר כך יעברו לשדר נורמלי. זה נורא מעצבן כל הקטע הזה של ז'אנר עליון. זה טלנובלה מצויינת, אבל טלנובלה, מה ז'אנר עליון בזה? כל המשחקים האלה מגעילים.

גם לי המשחקים האלו לא מובנים

אם הם השקיעו הרבה כסף-אז עצם המשחקים עם שעות השידור עלולים לגרום להם לאיבוד צופים- הרי ביננו השעה 6 וחצי וגם 23:30 הן לא שעות נוחות לרוב האנשים. מה גם שהפרקים של הלילה לא יהיו לאורך כל הסדרה. יוצא שהם "מתחנפים" לאלו ש"מגדירים" ועלולים לאבד בגלל זה את אלו ש"צופים". מה יותר חשוב, ההגדרה של הסדרה או הסדרה עצמה והצפיה בה? אבל אולי יש דברים שאני לא מבינה בהם.

למעלה