היץ'.....

היץ'.....

אז אתמול הייתי קצת "חלוש" (כנראה שזה סימן שאני צריך לשמור על עצמי קצת יותר..),וכשהגעתי הביתה ישר נחתתי על הספה. שלחתי חבר טוב שמתארח אצלי לכמה ימים להביא סרט מבלוקבסטר... הוא הביא את היץ'. זו לא הייתה הפעם הראשונה שאני רואה את הסרט, אך בפעם הזו למעשה הבחנתי בדברים אחרים בסרט,וישר השויתי אותם למציאות היומיומית שלי,הדבר שהכי התרשמתי ממנו היה לקראת הסוף כשהוא נשאל בעצם מה הוא עשה כדי שזה יעבוד והוא חשב לרגע וענה "כלום". כלומר, הוא "רק" החדיר בטחון\אמונה בבחור. אז מה דעתכם? *האם בטחון עצמי הוא באמת הדבר שהכי חסר להמון מאתנו? *האם יש פה אנשים שמודעים לעצמם ובכל זאת חשים בטחון עצמי נמוך בחברת אנשים זרים? *אולי אתם בעלי בטחון עצמי רב, ואז השאלה היא "איך זה עובד בשבילכם? .."

Chinita

New member
I have...

High self esteem.... Sometimes I get attracted to the guy who doesn’t even notice me, and I have the guts to let him know I like him. Sometimes, if a guy doesn’t look too much attractive or "worth" a try I wouldn't even have a conversation with him, unless he will try something and I'll be like “what the heck, I have nothing to lose"... All of course depends on my moods

זה כל כך תלוי

ומה שתלוי - מתייבש ונופל! לא, סתם. זה תלוי באנשים שאני נמצאת איתם. (אני מכירה אותם או לא?) במקום. (נח לי שם? נעים לי?) בלבוש שלי. (אני מרגישה איתו נח? הוא הולם את המקום והזמן?) ובהרגשה הכללית באותו היום. בעיה שיש לי (ואני יודעת שהיא לא אקסלוסיבית), כשאני מעלה במשקל הבטחון העצמי שלי יורד. לעומת זאת, כאשר גבר מתחיל איתי, אז זה גורם לתגובת שרשרת מדהימה! הבטחון העצמי עולה, הגב מזדקף, החיוך שוכן קבע על שפתיי ו... מתחילים איתי גברים בשביעיות! לכן אנשים - תזקפו את הגב, תחייכו ותדעו שאתם הכי יפים בעולם! ברגע שתרגישו כך בעצמכם, כל העולם ירגיש את זה...

אז ככה...

דימוי עצמי הוא דבר שאנחנו מפתחים מהילדות. חלק חשוב ממנו נבנה ע"י מה שהסביבה הקרובה לנו משדרת (בילדות זו המשפחה). ילד שבילדותו קיבל המון חום ואהבה, ותמיד שידרו לו שהוא הכי טוב והכי חכם , מן הסתם יצא בעל ביטחון עצמי גבוה. כמובן שעם הזמן , כאשר אנו מתבגרים אנחנו משווים את עצמנו לחברה בה אנו נמצאים ואז יכול כמובן להשתנות הדימוי העצמי שלנו. הילה אמרה שזה תלוי בסביבה שבה אתה נמצא, אבל אני לא חושבת שביטחון עצמי הוא דבר שמשתנה מרגע לרגע (לפי לבוש, מצב-רוח, מקום וכו'). מה שאת מתארת זה מצב שבו את מרגישה נח עם עצמך (כמו, למשל כשאת יורדת במשקל) ולכן נעים לך לשהות בחברת אנשים, את מקבלת מחמאות וכו'. אני מאמינה שביטחון עצמי הוא תחושה פנימית עמוקה. אמונה או ידיעה של אדם על עצמו. ולשאלה השאלתית.."איך זה עובד"??? יש גישה בפסיכולוגיה שתומכת בשיטת הקוגניציה. לפי שיטה זו אנחנו אמורים לשנן לעצמנו משפטים ע"מ שהם יחרטו בזכרוננו ובאיזשהו שלב כנראה גם נאמין בהם... לדוג: "אני חכם, אני אהוב" "אני סולח לעצמי" וכו' וכו'... אבל את השאר אני אשאיר לפורום פסיכולוגיה
שיהיה יום טוב

newbie2

New member
לא ראיתי. על מה זה בכלל?

שווה לצפות בזה בסופ"ש? וד"א (ממש, אבל ממש
), אתה יכול להזכיר לי איפה המסעדה הזאת בתל אביב (יפו?) שאני צריך לאכול שם שיפודי אווז או משהו בסגנון? וכן, אני מתכוון לנסוע בקרוב, כדי להשגיח על ההתנתקות מקרוב... שלא יהיו פאשלות (האמת, הנסיעה היא מסיבות אחרות לגמרי, למרות מזג האויר הזוועתי ולמרות העיתוי האומלל)

אז ככה...

סרט גאוני זה לא, זו עוד קומדיה אחת בכיכובו של ויל סמית' . פשוט גם בסרט הזה היו דברים שדיברו אליי. אז שוב,לא סרט גאוני,אבל בתור קומדיה זו בחירה לא רעה. בקשר לעוף(
)... המסעדות שאני הייתי ממליץ לך עליהם באזור המרכז לשיפודי אווז\כבש: *יהודה אווזי (יש אחד בגבול ת"א יפו ליד תיאטרון נוגה ויש עוד אחד בנמל ת"א) *שיפודי איציק הגדול (עזוב ת'שם, האוכל ממש לא רע...) נמצאת בסמוך לתיאטרון נגה ביפו (די צמוד ליהודה אווזי שהזכרתי קודם), ושיא השיאים מבחינתי: (שאין ספק שמקום זה יהיה תחנה בטוחה בביקורי הקרוב). *** הבית האדום *** המסעדה המזרח תיכונית הכי טובה שהייתי בה, נמצאת ברחובות (אני לא כל כך זוכר את הכתובת, אבל אם תרצה אני אוכל לנסות להשיג) הפיתות העירקיות היו כל כך חמות וטריות, והחומוס ושאר הסלטים כל כך טובים..... שזה כבר ארוחה שלמה עוד לפני שמגיע הבשר!).. ואז כשאתה מתמלא... בדיוק מגיע הבשר...... ואתה לא יכול להשאיר אותו על הצלחת.... והבשר עשוי כל כך טוב, שהוא נמס לך בפה.... ממש חוויה קולינארית...

Benkok

New member
אתה טועה ומטעה...

אני אוהב את הביטוי הזה...לא יודע למה... בכל מקרה, ה"בית האדום" נמצאת בנס ציונה, לא ברחובות. אם מגיעים מצומת בית עובד ממשיכים ישר בצומת הגדולה (איפה שאפשר לקחת ימינה לרחובות או שמאלה לראשל"צ) בערך 200 מטר והמסעדה נמצאת בצד ימין. אכן מומלץ (לא רוצה להשוויץ, אבל אני מן הסתם אהיה שם בשבוע הבא...)

הקפצת לי את הלב......

היות ואני מסייע לדורון מפורום "עוברים לחו"ל" בניהול זמני, קלטתי את התגובה שלך אלי, וישר עוד לפני שבדקתי מה רשמת עליתי למעלה לראות באיזה פורום אני..... (אחרי הכל, להטעות אדם בנושא הגירה\ויזה יכול להיות דבר הרסני ממש... בנושא מסעדה קצת פחות
) ואכן, הצדק עמך בן, הבית האדום נמצא בנס ציונה (בשבילי אין הבדל בין הערים... איפה בעצם עובר הגבול? באיזור הקניון?) הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה לפני כ-4 שנים.... אוי, מה הייתי עושה כדי לאכול עכשיו איזה כבשה טריה ארוזה בפיתה המכונה "עיראקית" מלאה בסלט ירקות "ערבי" (ולא "ישראלי" כמו שהאמריקאים קוראים לסלט) וחומוס..... נו טוב, זמן לישון.... לילה טוב

אה...

חומוס המכונה "סורי" או "לבנוני"? למי שרוצה, אגב, מצאתי את החומוס הכי טוב בעולם (וואלה, יותר טוב מאבו-גוש!). הוא נמצא פה, בוואלי. על Fulton ו- Burbank. ידיד הכיר לי את המקום ומאז אין שבוע שאני לא מתייצבת.

סתם לידע כללי...

הגבול בין רחובות לנ"צ עובר בפארק המדע הנמצא ממש אחרי תחנת הרכבת של רחובות. דרך אגב...אם אתם כבר באיזור, יש אחלה פאב שנקרא "דאבלין" (צמוד למילאנו הוותיק) ובנימה אופטימית זו...ביי, ואחלה סופ"ש

billy milligan

New member
תודיע מתי אתה שם

נארגן מפגשון. אני חושב שכבר 3 שבועות שאני לא מפסיק לאכול.

סלסרו

New member
דפקא זמן מצויין להגיע לארץ

לחוות רגעים היסטורים (והיסטרים) מקרוב, ועוד כתייר..

newbie2

New member
אכן חוויה

אני אביא מצלמה ואשלח דיווחים מהשטח. אם תיפול איזו חומה, אני אשתדל לשמור חתיכה ואח"כ למכור ב-eBay

newbie2

New member
לא נראה סחורה כל כך מבוקשת..

אני אצטרך למכור מהר... לפני שהרוחות יצטננו

SilverShine

New member
ביטחון עצמי זה .." הכול " !

מצחיק אבל גם בעיקבות הסרט החלטתי לעשות ניסיון , פתאום הגעתי למסקנה שבעצם אפילו תוכן הדברים , המראה , הלבוש וכל דבר אחר אינו חשוב כמו הפגנת ביטחון... נכון שלדברים יש חשיבות אבל הדבר הכי הכי חשוב זה ביטחון במיוחד שזה נוגע לחיזור נשים...בסופו של דבר התחלתי לראות את זה כמשחק לכל דבר לכל אדם יש חוסר ביטחון בתחום כזה או אחר הרי לא קיים אדם שבקי ומיומן בכל תחומי החיים ומן הסתם דברים שאתה לא טוב בהם אתה מרגיש לא נוח וחסר ביטחון כלפיהם אומנם אנחנו מאוד חכמים אבל גם מאוד מאוד טיפשים, גם יפים וגם מכוערים, משום מה קשה לנו להשלים עם העובדה הזו ולפיכך ביטחוננו הפנימי מתערער במצבים מסוימים. פעם היתי מתחיל עם בחורה אחת שבאמת היתה מוצאת חן בעיני, היום אני לא "מתחיל " עם בחורות אני פשוט מכיר משוחח צוחק ומה שיוצא... יוצא ! אין לי מטרה מסוימת אין לי קביעה או דעה רצון ל"השכיב אותה " פשוט ללא מטרה אלא מתוך ההנאה של המפגש עצמו. עם חשיבה כזו אתה פחות ביקורתי גם כלפי עצמך וגם כלפי הבת זוג והביטחון העצמי לא נפגע.

למעלה