היצור המסתורי מצ'ילה

דניאלה66

New member
היצור המסתורי מצ'ילה ../images/Emo121.gif

בתחילת אוקטובר 2002 מצאה משפחה יצור קטן לא מזוהה , מישהו יודע אם עד היום זוהה בוודאות מהו אותו יצור ? כי שמעתי שהיצור בזמנו נלקח לבדיקות DNA ולא זיהו אותו..

Majestic12

New member
השמועות היו כנראה קצת מוגזמות...

למיטב ידיעתי זה לא היה יצור חי ולא יצור אורגני, וכל הסיפור על בדיקות DNA לא היה ולא נברא. דובר, ככל הנראה, בצעצוע מיניאטורי בצורה של חייזר... רק לידיעתכם - לפני כחודש קרה מקרה דומה בארץ. מישהו מצא בובה קטנה וישנה בחצר, ואפילו הוזמנה משטרה (חשבו שזה יצור כלשהו)... בבקשה - מצורםות תמונות הבובה (צולמה בטלפון עם מצלמה):

a e q u i t a s

New member
טיפה יותר פרטים על המקרה../images/Emo153.gif

יש הרבה מאוד שמועות על המקרה הזה, בגלל שמשפחת הנריקוז קארראינו (Henriquez Carreno) לא דיווחה על מציאת ה"יצור" רק אחרי קרוב ל11 יום, ו-8 ימים לאחר שכביכול היצור מת. טוב אז בקצרה הסיפור - משפחה יצאה לטייל בדרום צ'ילה בעיר שנקראת (Cencepcion), הבן הקטן מצא בשיחים "יצור" בגודל של 7.2 ס"מ בשיחים. הילד לכאורה לקח את ה"יצור" ועטף אותו בנייר טואלט. הבן הצעיר טוען שבעת שאסף אותו היצור היה חי - כלומר הזיז את ראשו, פתח וסגר את עיניו, לאחר שמונה ימים היצור מת, שלושה ימים לאחר מכן הגיעו עיתונאים לביתם. אף על פי שהיצור לכאורה מת לפני שמונה ימים, ניכר עליו שהיה בריקבון מתקדם, ואפילו סימנים מוזרים של חניטה (כמו המומיות במצרים שגופיתהם שהשתמרו במהלך אלפי שנים) - חשוב לציין לטענת המשפחה והילד בעיקר - היצור היה חי בשמונה ימים הראשונים שמצאו אותו, גופו היה חם וצבעו היה ורוד בהיר. מעולם לא נעשה ליצור הזה, בדיקה מעבדה רצינית, אם זאת ישנם מדענים שחושבים שהיצור הזה הוא בעצם עובר של מחיות הבר שחיים באזור, קרוב לוודאי חתול בר אך טענה זו מעולם לא התבססה מדעית, שכן בשל ריקבון המתקדם היה קושי בלקבוע בוודאות את סוג העובר (במידה וזה אכן עובר). איך היצור מת ? אף אחד מחברי המשפחה לא יודע בדיוק מתי היצור מת, אך הם מסכימים בוודאות שהיו החי בימים האחרונים. המשפחה טוענת שהם פנו לווטרינר המקומי ביום שגופתו לכאורה התקררה, הווטרינר אמר שהוא לא ראה דבר כזה מעולם. המשפחה טוענת שלא הודיעה לרשויות מוקדם יותר מחשש שה"יצור" ילקח. חשוב להגיד שהילד נקשר ליצור והוא שם אותו בתוך קופסא מרופדת בצמר גפן. שקרים לטענת המשפחה? המשפחה טוענת שאחרי שהעיתונאים הגיעו לביתם בהזמנה, הגיעו אליהם מאות אנשים משונים, כדוגמת מדיומים, חוקרים עב"מים, מדענים חובבנים וכו.., הם טוענים שהפירסומים הודות קשר טלפתי בין ילדי המשפחה ליצור הוא לא נכון והוא שקר גס של מדיומים שביקרו אותם. לואיזה הנריקוז (האמא) טוענת ששמועות על כך שהיצור קם ועמד על רגליו, לאחר שאישה עם כוחות על טבעיים הגיעה, הם גם מוגכחות ולא נכונות. מחקרים שנעשו - המשפחה טוענת שהרבה מאוד ווטרינרים ומדענים חובבים הגיעו לחקור את העניין, רובם אגב הביעו פליאה ביצור המיסתורי הזה, אך מעולם לא נעשה בדיקת מעבדה מקיפה ביותר. אם זאת בתקופה אחרונה - בתחילת 2004 מדענים לקחו DNA מגופת היצור, נמסר למשפחה שיקח זמן עד שיגלו את מוצא היצור - דוחות ראשוניים נמסרו שישנם סיכויים גדולים שהגופה הוא בעצם "יצור ביולוגי" כלומר עובר שנולד לפני הזמן, יצור חי או סתם תעלול של אנשים. כרגע אין ממצאים חד משמעיים נכון להיום. קישור למאמר שרשם ד"ר וירגלו זנ'צס אוסיחו (תסלחו עם תרגום השם היה לא מדויק).

דניאלה66

New member
aequitas ../images/Emo2.gif

ואו כל הכבוד , תודה רבה על המידע !
היצור הזה באמת נראה מוזר...אולי גם מדובר על עובר של חיה כלשהי .. הפרשה הזאת מזכירה לי את תקרית החייזר ממושב בן זימרה

a e q u i t a s

New member
אכן טיפה דומה ושונה :)

הכאילו חייזר במושב בן זמרה היה יצור שכבר על התחלה זיהו שהוא עשוי מגומי בגלל הפס שמתחתיו- בניגוד לחייזר מצ'ילה שכבר 3 שנים מחפשים רמזים על מוצאו. אבל כן הפסטיבל התקשורתי מאוד דומה. :)

דניאלה66

New member
נכון , אני חושבת אבל שהחייזר ..

מאחיהוד המקרה הנוסף שהתרחש בארץ אכן היה חייזר אמיתי והוחלף בהפרשה של פרה במעבדה .. צריך לשמור את המוצג ולא למסור אותו לרשויות ,זה חוק מספר אחד לחובבי העב"מים ואנשים שמוצאים "אוצר"

a e q u i t a s

New member
את באמת חושבת../images/Emo35.gif

את באמת חושבת שצריכים להעלים ראיות מהרשויות
אני לא בטוח שלעבמ"יסטים יש את היכולות והמשאבים לחקור מקרים לעומק. נחזור למקרה של צ'ילה, אם המשפחה היתה מגלה ומשחררת את ה"יצור" עוד בזמן שלכאורה הוא היה חי, אולי היה קל יותר לקבוע את מוצאו. עכשיו בגלל שהוא מת והרקבון המתקדם קשה לקבוע וצריכים לחכות לתוצאות DNA, שגם זה אגב, דרוש תקציבים שלמתעניינים כמונו אין אותם.

דניאלה66

New member
תראה ....

אני מאמינה שהרשויות יעשו כל דבר ולא להודות שאכן מדובר בחוצן , קודם כל אם יודו בכך ישר יתחולל מהפך שיגרום לסערה בקנה מידה בינלאומי ואותה שתיקה שנשמרה כל אותן השנים תגיע לקיצה ? והכל בגלל שאודי ממושב איקס מצא חוצן בחצר ? לרשיות זה לא נשמע טוב ... הרשויות יעשו הכל , יספרו שמדובר על יצור מוכר מכדור הארץ , על עובר של חיה , על חומר שנרקב אבל קיים בעולם וכ"ו , העיקר לא E.T .

Majestic12

New member
אחיהוד

ככל הנראה שבאחיהוד אכן מצאו עובר של חוצן (ראיתי את דו"ח המעבדה). החומר זוהה כחומר אורגני ממקור לא ידוע. כל שאר המקרים ברארץ, היו בובות צעצוע ישנות ומזוהמות, אשר המקרם שלהם נראה אמיתי...

איך הגעת למסקנה הזאת?

ראיתי לפני מס' שנים את הדו"ח של פרופ' היס. המסקנה הסופית שלו היא ששזוהי איננה רקמה אנושית ולא רקמה ביולוגית. כמו כן הוא ציין שלא ניתן לקבוע אם מדובר בחומר אורני או אי-אורגני ולכן לא ניתן לקבוע שמה שנלקח לבדיקה עשוי מחומר סינטטי. אני הבנתי מזה שהוא בעצמו לא מבין מה זה, אז איך אתה מבין מזה שמדובר בעובר?

Majestic12

New member
הממצא מאחיהוד

הבעתי את דעתי לאחר קריאת הדו"ח של פרופ' היס. 1. במידה ולא היה מדובר בחומר יוצא דופן - הוא היה מפרסם כי מדובר בחומר מוכר (פלסטיק, גומי, מתכת או כל דבר אחר). אין מצב כיום, שלא ניתן לקבוע אם חומר הוא ממקור אורגני או לא !!! (חד משמעית) - במיוחד במעבדות משוכללות ובידי מומחים מהמעלה הראשונה. הדו"ח של פרופ' היס מעיד על כך, כי הוא לא מעוניין לחוות דיעה נחרצת. 2. אין בביולוגיה הגדרה של ריקמה שאינה ביולוגית ולא אורגנית. רקמה היא תמיד אורגנית....אחרת זהו חומר סינטטי, או ממקור צמחי (גומי, פלסטיק, וכ"ד). 3. העובדה שפרופ' היס עצמו לא מבין מה יש לו בידיים - רק מעלה את הסברה שהוא אינו מעוניין לחוות דיעה. זה לכשעצמו מעיד על הממצא יוצא הדופן. 3. מכל הנ"ל, אני מסיק שיתכן ומדובר אכן בחומר אורגני לא מזוהה. עניין העובר, הינו הנחה אישית שלי, בגין העדויות שהגיעו מהשטח הן מהאנשים שמצאו את הממצא והן מהשוטרים שהגיעו למקום. מה שבטוח זה - מדובר בחומר יוצא דופן (ומעניין היכן השרידים כיום. אני מקווה שמישהו שמר אותם).

למעלה