המשך
אדם וחווה בעדן: http://newsletter.nana.co.il/Weekend/Article/Default.asp?ArticleID=102452&sid=31 צינסקי: אוי פרח תרבותי: תודה לכולכם על הדיון קסנדרה*: אדם לא להפריע אדם וחווה בעדן: אחלה כתבה צינסקי: מה זה זה ? קסנדרה*: לא מעניין אותנו אדם וחווה בעדן: סליחה אדם וחווה בעדן: למה ברוע? קסנדרה*: כי כאן תפוז אדם וחווה בעדן: באכזריות קסנדרה*: ולא ניני צינסקי: חחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: קס קסנדרה*: מה צינסקי: מוטרפת צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחחח קסנדרה*: לויאליות לתפוז אדם וחווה בעדן: אבל אנחנו יוצרים זה לא יפה ככה אדם וחווה בעדן: פרח תרבותי: יללה בואו בתרגיל שליפות קסנדרה*: אדם דיייייייי לפני שתיפרד מאיתנו ללילה טוב אני הקסומה: יש לי שאלה ופו היה אומר: קס' בבית האחרון יש הזרה, נכון? אני הקסומה: אפשר רגע? קסנדרה*: איפה אצל מי? אדם וחווה בעדן: יו מאיימים פה ביי ופו היה אומר: אצל פרח סנדרלין מונרו: מה בקשר למילה דקים במקום דקות ? קסנדרה*: עקרון ההזרה הוא בכל היצירה פרח תרבותי: פו, גם את מהמאחרים לקום? סנדרלין מונרו: זה לא הזרה? קסנדרה*: למה רק בבית האחרון? צינסקי: צינסקי בעמת צ'ט : טרנינג כחול קטן עלי (של אישתי), חולצה קצרה שחורה (תנור דלוק), תפוציפס מקסיקני, סיגריה קצרה (עוד מעט נגמרת), מיץ תפוחים, הרבה השראה אני הקסומה: פשוט זרח מפרחוני איך קוראים לזה ששורה בשיר כאילו נקטעת, ןממשיכה בחן בשורה שאחריה. ופו היה אומר: חחחחחח פרח אני תמיד מאחרת קסנדרה*: לא סנדרלין ופו היה אומר: וחוצמזה רק עכשיו, במהלך הסדנא, קראתי את היתצצירה קסנדרה*: זו החוכמה של יוצרים - לשנות לפי צרכי היצירה פרח תרבותי: צינסקי סנדרלין מונרו: זה גם לא חידוש כמו שהבנתי מההסבר של פרח קסנדרה*: גלישה, פסיחה - קסומה אני הקסומה: כן אני הקסומה: תודה קסנדרה*: בבקשה פרח תרבותי: סנדר, זה באמת לא חידוש. תמיד חשבתי איפה אני אוכל להשתמש בזה, וייצא טוב סנדרלין מונרו: יצא אחלה פרח תרבותי: תודה קסנדרה*: אגה היום התוודעתי לזאנר חדש פרח תרבותי: והוא? קסנדרה*: שירה ווגונית ופו היה אומר: שזה? פרח תרבותי: סליחה???? סנדרלין מונרו: אבל לדעתי לאורך כל היצירה שישנה הזרה כי מלנכוליה יש כמעט בכל שיר מזריחי פרח תרבותי: מהווגינה? קסנדרה*: עדיין אני לומדת ורק אחרי שאהייה בקיאה לחלוטין אפרט קסנדרה*: לא להיסחף פרח פרח תרבותי: אני??? פרח תרבותי: לאיזו אני, דרך אגב, התכוונת? צינסקי: פרח מצחיקה קסנדרה*: ווג ??? אופנה חידוש קסנדרה*: זה מתחיל משם, אבל חסר לי עוד ידע ופו היה אומר: חחחחחחחחחפ רח צינסקי: לט יור בודי מוב טו דה מיוזיק, יה יה יה צינסקי: ווג סנדרלין מונרו: חחחחחחח ופו היה אומר: צחחח פרח תרבותי: צינסקי סנדרלין מונרו: ליצים קסנדרה*: ובכלל מזמן לא התחברתם לזוגות לכתיבת דואט צינסקי: זה נכון קסנדרה*: אז קדימה פרח תרבותי: קס, רגע: איפה יש הזרה בשיר של פרח? סנדרלין מונרו: צינסקי ופו היה אומר: חחחח פרח צינסקי: קסנדרה*: עקרון ההזרה בכל היצירה קסנדרה*: שאסביר? סנדרלין מונרו: יש דואט? פרח תרבותי: קצת פליז ופו היה אומר: מי איתי? קסנדרה*: בבקשה קסנדרה*: עקרון ההזרה הוא להפוך מוכר לזר נכון? צינסקי: יש פרח תרבותי: מתפנה בפרויד סנדרלין מונרו: יש יש יש סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחח צינסקי: חמודה צינסקי: פו מתאים לי גם פרח תרבותי: כן קס קסנדרה*: ואת מעבירה מצב רוח מלנכולי ומצב של אני לא אני ועוד אחת אני ויש אולי עוד אחרת שהיא אני באופן מוכר??? לא צינסקי: פו ? ופו היה אומר: מה? קסנדרה*: את מעבירה באופן זר ועובדה שחלק לא הבינו, מה שנקרא זר עד לבלי הכר, כמעט צינסקי: מה מה ? אמרתי שמתאים לי גם פרח תרבותי: את חושבת שלא הבינו, או שזה קצת קשה מבחינת התוכן? צינסקי: (אוף אני לא מוצא את הנעלי בית) ופו היה אומר: אאה, לא ראיתי . צינסקי: יופי ופו היה אומר: באמת? פרח תרבותי: קס,? צינסקי: חחחחחחח כן ופו היה אומר: קסנדרה*: פרח זה שולי. ממתי אדם מסב את תשומת לבו של הלך הרוח שלו לקרני השמש? פרח תרבותי: רגע, וידוי... סנדרלין מונרו: שששששששש יש וידוי צינסקי: צינסקי: דברי פרח תרבותי: השיר הזה הוא אחד הקשים מבחינת מצב הרוח שלי. אני שמחה שזה אולי לא ממש נראה כך קסנדרה*: הזר הוא לא משהו שאינו מוכר אלא מוכר שאנו מוסיפים לו ייחוד כדי שיבלוט ופו היה אומר: נו...אניבמתח פרח תרבותי: כי לא רציתי ליפול לתוך מלנכוליה קיומית צינסקי: "ציפיה מלטפת את הגעגוע" ופו היה אומר: יש מעט אפרוריות בבית המסיים קסנדרה*: או קיי פרח, אבל האם עקרון ההזרה מקובל עלייך? פרח תרבותי: הוא ממש אינטימי. הרגשתי חשיפה גדולה פרח תרבותי: מקובל קס צינסקי: דוקא הבית המסיים יפה מאד. אולי בגלל המלנכוליה הזאת קסנדרה*: פרח לכן טענתי שיש רבדים שלא נעסוק בהם בתשובתי קודם למחפש פרח תרבותי: תודה צינ צינסקי: "אחרי ככלות הכל". איזה סיום יפה פרח תרבותי: את מתכוונת לרבדים שיטופלו על הכורסא? סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחח פרח לה קסנדרה*: יש גבול שאין צריך לעבור בנתוח יצירה כשמדובר באדם מוכר ופו היה אומר: פרח- אוהבים אותך, בבוקר מוקדם, מאוחר יותר סנדרלין מונרו: את לא זקוקה לכורסא קסנדרה*: לא פרח , ברמצינות, אסור לחטט בנפשו של האחר סנדרלין מונרו: יש לך התבוננות טיבעית ופו היה אומר: השירים הם הכורסא הכי טובה פרח תרבותי: תודה יקירי. סנדר - אין אחד שלא כדאי לו כורסא לפעמים...