היצירה בה נדון היום בערב בסדנא

קסנדרה*

New member
היצירה בה נדון היום בערב בסדנא

היצירה של מתוסכל. בגלל הסגנון הלא כ"כ מוכר. בְּכֹל עֵרֶב שַׁבָּת לְאָחָר הָאֲרוּחַה וְשֶׁצִנַּת הַדְּמַמַה כִּבְּתַה אֶת נְרוֹת הַקִּדוּשׁ אֲנִי מֵלַקֵט אֶת כֹּל הַמִּלִּים שֶׁלֹּא נְאֱמְרוּ כְּפִטְרִיּוֹת שֶׁלֹּא לִבְלְבוּ אַחֲרֵי הַגֶּשֶם. בָּאוֹטוֹבּוּס – שְׁתֵי נַשִׁים עַמוּסוֹת גּוּף וְסַלֵי שׁוּק כְּבֵדִים, מִתְוַכְּחוֹת עַל מְקוֹם מוֹשַׁב פַּנוּי. בְּשׁוּק מַחְנֵה-יְהוּדַה מִלִּים חַיוֹת נִזְרַקוֹת מִכֹּל עֵבֶר כִּילָדִים הַמַּשְׁלִיכִים אוֹכֵל אֱחַד עַל הַשֵּׁנִי בַּטִּיּוֹל הַשְׁנַתִי. אַךְ שַׁם גַּם הַמַּוֵת לוֹחֵשׁ מִלּוֹתַיו בְּעֵת שֶׁהַצִּנוֹרוֹת הֶעַבִים שׁוֹטְפִים אֶת הָרֶצַפוֹת וְאַב זַקֵּן עוֹמֵד וּמִתְיַחֵד עִם זֶכֶר בְּנוֹ. הָחוֹל, הַמַּיִם וְהָרוּחַ בְּחוֹף הַיַּם בְּתֵל-אָבִיב עוֹסְקִים בְּמִשְׁגַל לוֹהֵט שֶׁל קָיִץ לוֹחַשִׁים זֶה לַזֶּה דִּבְרֵי זִמַּה מִתַּחָת לִקְרִיאוֹתַיו שֶׁל מוֹכֵר הָאַרְטִיקִים שְׁזוּף הֶחָזֵה. אֶת כֹּל אֵלֶה אֶאֱסֹף לְחִיקִי כְּאַב הַמֵּרִים אֶת בְּנוֹ יְחִידוֹ וְנִזְהַר שֶׁלֹּא לְהַחְזִיקוֹ כְּשֶׁם שֶׁהִחְזִיק אֲבְרַהַם אֶת יִצְחַק לִפְנֵי הַעֲקֵדָה.

קסנדרה*

New member
הסבר נוסף

ביצירה היוצר "מצטט" תמונות ויזואליות בתמונות תקריב מזווית הראיה שלו- הנשים באוטובוס, התמונה בשוק מחנה-יהודה, תמונת קיץ מחוף ת"א. כבר ציינתי בתגובתי בפורום- היוצר מוותר על כרונולוגיה דקדקנית על מנת להותיר בקורא-צופה מידה של אי וודאות היוצרת "מתח" כלשהו. כפי שנוהגים לכנות סרטי קולנוע מסויימים "קולנוע לירי" שירה כזו תכוּנה "שירה קולנועית". השיר עצמו, מקיף והוא אֶחָד ושלם.

קסנדרה*

New member
ועוד משהו נוסף

ביצירתו "קונצרט לג'ינטה", שאותה כתב אלתרמן בתקופת לימודיו בצרפת. במרכזה גבר אפל וצעירה זהובה, ספק מלצרית ספק פרוצה, מגלה המבקר המחשה של "הפנטזיות הסקסואליות שהוא [גיבור השיר] מקרין במחשבותיו עתה על ידי הפיכת חדרו לבית ראינוע בעל ארבע מסכים". ואולם, התמונה המפוצלת "מִצַּד אֱלֵי צַד אֶת רֹאשִׁי אֲמַלֵּט כָּל קִיר מִסְגָּרָה וּבַתָּוֶךְ - גִ'ינֶט... אִלְּמָה הָאַחַת, הַשְּנִיָּה מְצַחֶקֶת, בְּעֵין הַשְּלִישִית אֶבֶן-דֶּמַע דּולֶקֶת, גִ'ינֶטָה רְבִיעִית..." איננה תמונה קולנועית כל עיקר. היא מתארת מראֶה מבית הקפה העירוני כפי שהוא משתקף דרך עיניו של גבר הלוּם יין שראייתו ניטשטשה ושיווי המשקל שלו הופר, גבר המעיד על עצמו "נַפְשִׁי כִּבְגֶשֶׁם זִיו שׂוחֶקֶת וּבוכָה", תוך רמיזה לתיאור השייקספירי על "זו עַיִן בּוכִיָּה וְהַשְּׁנִיָּה צוחֶקֶת" (המלט, מערכה א, תמונה ב, בתרגומו של שלונסקי). יצירה זו אף היא כונתה ע"י חלק מהמבקרים "שירה קולנועית" כל הזכויות שמורות לפרופסור לספרות זיוה שמיר. עריכה וצינזור אני.

קסנדרה*

New member
אם נספיק זו היצירה השנייה בה נדון

מִבֵּין כָּל מִי שֶׁהֵן אֲנִי, אַעֲדִּיף אֶת זוּ שֶׁל שְׁעוֹת הַבֹּקֶר הַמְּאֻחָרוֹת בְּיוֹם שַׁבָּת. הַמַּחְשָׁבוֹת שֶׁלָהּ בְּהִירוֹת כְּמוֹ הָאוֹר הָאֲלַכְסוֹנִי הַנּוֹהֵר, מְרֻכָּךְ, מִבֵּין חַרֲכֵי הַתְּרִיס, וְהִיא מוֹשֶׁכֶת אֶת הַדָּקִים כְּמִתְעַנֶּגֶת עַל סַלָט פֵּירוֹת צוֹנֵן בְּצָהֳרֵי יוֹם קַיִץ. אָבָל, אִם אַאֲחֵר עוֹד יוֹתֵר לְהִתְעוֹרֵר, אֲנִי מַחֲמִיצָה אוֹתָהּ וְנֶאֱלֶצֶת לְהִסְתַּפֵּק בְּאֲנִי אַחֶרֶת שֶׁלִי. בְּזוּ הַנִּמְרֶצֶת, הַדּוֹחֶקֶת מַרְפֵּקִים בְּעַצְמָהּ, אוֹ בַּמְּרִירָה, שֶׁנִקְבְּצוּ קְמָטִים בְּשָׁרְשֵׁי אַפָּהּ, וּבְדֶּרֶךְ כְּלָל, בְּזֹאת שֶׁהֶלֶךְ רוּחָהּ הוּא כְּמוֹ יָם שֶׁל רֵאשִׁית הַסְּתָיו וְגַם אִם אָסֵּב אֶת תְּשׂוּמֶת לִבָּהּ אֱל הַשֶּׁמֶּש, הַמְּשַׂרְטֶטֶת רִבּוּעֵי אוֹר עַל רִצְפַּת חַדְרָהּ, אוֹ אֱל מְשִׁיכוֹת הַמִּכְּחוֹל הָעֲדִינוֹת בְּלֵב הַשָּׁמַיִם, הִיא תַּמְשִׁיךְ וְתִּרְאֶה רַק אֶת הַדְּבָרִים הָאֲפוֹרִים, הָאַחֲרוֹנִים, הַנּוֹתָרִים אַחֲרֵי כִּכְלוֹת הַכָּל. בבית הראשון: הדוברת בשיר מעלה מחשבה דעתנית, היא בוחרת. היא מפרטת/מנמקת את בחירתה: מחשבה בהירה כמו קרני השמש המרוככות, או כמו סלט פירות קר בצהרי יום קיץ - סכום הבית - רעננות אבל. הבית השני מתחיל במילה אבל, כבר יש ירידה" בעוצמה וממשיכה במילה "אם" ובאפשרות של פשרה ואז הדימוי של הלך הרוח כמו ים (יופי ) של ראשית הסתיו - כשהים מתחיל לשנות צבעו לאפור והופך קודר. בבית השלישי הדוברת מנסה ואולי מצליחה לשכנע את עצמה גם אם תסב את הלך רוחה אל קרני השמש או אל משיכות המכחול העדינות בשמיים היא תמשיך ותראה את האפרוריות שנותרת אחרי הכל. המשפט ובמיוחד מילה המסיימת את היצירה מאד נחרצת. שכנוי עצמי, חוסר רצון לראות את היופי שבשעה בה התעוררה. יש תיקבולת בשיר הרעננות והיופי מול האפרוריות. השמיים התכולים לעומת הים בראשיתו של סתיו. הים בד"כ משקף את השמיים והנה כאן אין השתקפות ממש אלא ??? האם הדוברת באמת מחמיצה את הדמות האחרת כפי שהיא טוענת? האם יש איזה סלוף של ראייה וצביעה מלנכולית ? כמה דמויות יש ביצירה ? מי מהן שטוחה ? מי עגולה ? אם בכלל. שני דימויים ביצירה מהם ומה כוונתם. האם היוצרתהשתמשה בעקרון ההזרה ? המשך הדיון בסדנא, היום אם נספיק או ביום רביעי.

למפספסים ../images/Emo26.gif

אולי קסנדרה הקליטה גם (שלי אוהב לשמור רק ת'קטעים) להלן מצונזר...

הנה קבלו סופית

TמחפשT: אוי סנדרלין מונרו: שאני עדיין לא מעזה
TמחפשT: רגע קסנדרה*: טוב נתחיל ?? TמחפשT: טוב אני אשאר בשחור פרח תרבותי: מחפש אתה עובר לירוק או אני? פרח תרבותי: תודה מחפש ופו היה אומר: ערב טוב לכולם ופו היה אומר: מצטערת על האיחור סנדרלין מונרו: מחפש אתה ניראה ממש דרמטי בשחור קסנדרה*: ערב טוב פו פרח תרבותי: רגע... מתוסכל - עוד מעט לבת שלי יהיה רשיון. לא תהיה לי ברירה סנדרלין מונרו: אהלן פו
TמחפשT: אני בנאדם דרמטי (חח..) ופו היה אומר: היי קסי פרח תרבותי: היי פווווווו ופו היה אומר: סינדרלין קסנדרה*: כל הטלפונים צלצלו עכשיו כמו אצל האמינגויי ופו היה אומר: פרח פרח תרבותי: קס, למורה מותר טלפונים? ופו היה אומר: מחפש קסנדרה*: לא TמחפשT: שלום פו! ופו היה אומר: התחלתם? TמחפשT: שנתחיל? frustrated: נותקתי מהשרת, אך חזרתי frustrated: אני מוכן להתחיל קסנדרה*: נתחיל היום? frustrated: אפילו די מתרגש (מצטערת מתוסכל - לא הקליט לי) TמחפשT: דברי! קסנדרה*: בהחלט פרח, רצוי frustrated: אני מתאכזב םאם אני קם לפני קסנדרה*: פו בגילי כבר תוכלי ופו היה אומר: חחחחחחחח לא עם האיש שלי פרח תרבותי: הדוברת היא השיפוטית - "אעדיף", "אסב את תשומת ליבה".. פרח תרבותי: היא הייתה רוצה שתהיה לה אפשרות לבחור פרח תרבותי: בין הדמויות, אבל לפעמים זה נכפה עליה סנדרלין מונרו: מתי? קסנדרה*: אני מקשיבה כעת ולא מגיבה פרח פרח תרבותי: הדמויות האחרות רואות מה שהן רואות TמחפשT: באמת מתי? פרח תרבותי: למשל, את הים בראשית הסתיו, את הדברי האפורים האחרונים סנדרלין מונרו: אבל פרח גם זה יכול לבוא מתוך בחירה frustrated: סלחי לי פרח, אבל האם האני השיפוטית היא לא דמות נוספת בעצמה, כמו הדמויות האחרות? סנדרלין מונרו: שיפוטית פרח תרבותי: אבל זה לא מה שעולה מן השיר פרח תרבותי: כן, מתוסכל פרח תרבותי: אבל היא הדמות שכביכול פחות באה לידי ביטוי קסנדרה*: סנדי איני חושבת כשאדם רואה את הים אפרפר ביום בהיא זו בחירה. הלך הרוח שלו משפיע על "ראייתו" את הדברים TמחפשT: מי זאת האני שמעדיפה ומסבה את תשומת לבה של הדמות? מתי היא מופיעה? frustrated: אז שוב, האישיות מוצגת פה כדבר סיטואיציוני, ולא כדבר קבוע. אין דמות שאפשר להגיד לה שהיא הדבר האמיתי frustrated: להגיד עליה פרח תרבותי: מחפש, בבית הראשון והאחרון TמחפשT: מתי מבחינת השעות התכוונתי.... קסנדרה*: רק בשורה הפותחת ובאפילוג פרח תרבותי: מחפש, היא קיימת תמיד פרח תרבותי: היא המודעות, היא האני "האמיתי" סנדרלין מונרו: כלומר מה שאת אומרת שהים הסתוי הוא ים אפור אז היא ראתה נכון? frustrated: אבל היא קיימת בדיוק כמו הדמויות האחרות. אין לה קיום יותר ממשי קסנדרה*: לא סנדי סנדרלין מונרו: נו אז התלבלבתי TמחפשT: פפפפ קסנדרה*: אולי הים היה תכול, בעיני דמותה הפנימית ההשתקפות היתה אפורה פרח תרבותי: מתוסכל, היא "משוחחת" עם הדמויות האחרות, מבקרת אותן, רואה אותן סנדרלין מונרו: אבל זה כי היא במצב מלנכולי קסנדרה*: למה אומרים? תרכיבי משקפיים ורודים כשמצב רוחך רע? סנדרלין מונרו: נו זה מתוך בחירה צינסקי: פו פו, שוקו חם בשבילך, קסנדרה - תה, פרח הפוך סנדרלין מונרו: יש פה דמות שיפוטית קסנדרה*: ומי עיצב את מצב רוחה המלנכולי? frustrated: אבל מה שאני אומר זה שהיא לא יותר אמיתית מהן. גם הדוברת היא דמות אחת נוספת, ופו היה אומר: יוווווווווווווווווווו צינקי אין עליך

המשך

סנדרלין מונרו: איפה ומתי זה לא מתוך בחירה? צינסקי: פרח תרבותי: סנדר, בסוף למשל קסנדרה*: תודההההה צינסקי TמחפשT: הדמות הזאת במצב-על משהו, שופטת ונשפטת. סנדרלין מונרו: פרחחחחחחח הסבר צינסקי: סדני גם בשבילך מותק צינסקי: קחי פרח תרבותי: "היא תמשיך ותראה"... היא אינה "בוחרת" סנדרלין מונרו: אני שותה את הסויה שלי חחח סנדרלין מונרו: תודה צינסקי: בבעעעעעע סנדרלין מונרו: העיקר הבריאות חחחח קסנדרה*: חלב נאקה יותר טוב? צינסקי: חחחחחחחחחחח צינסקי: איחס קס סנדרלין מונרו: חחחחחחחחח פרח תרבותי: פיכססססס ופו היה אומר: אוייייייי קס קסנדרה*: וגלידה מחלב נאקה טעים בכלל? צינסקי: נאקה, מאופו הוצאת את זה ? פרח תרבותי: אני הולכת למזוג לי ת'משקה הצלול שלי ופו היה אומר: חחחחחחחחחח לחיים קסנדרה*: אני שותה סיידר חם עם קינמון פרח תרבותי: או דה רוקס צינסקי: זרקי גם פה משהו פרח frustrated: אני חייב לבקש את סליחתכם, אך אני נאלץ לעזוב אתכם כעת סנדרלין מונרו: הללויה הנה זה בא פרח TמחפשT: אוחחח 9:30...אחזור מאוחר יותר...ביי ביי! צינסקי: רק בלי הרוקס frustrated: פרח, שיר נפלא, והדיון היה מעניין מאוד פרח תרבותי: ביי מתוסכל ומחפש קסנדרה*: או קיי מתוסכל תודה שהגעת סנדרלין מונרו: ביי מחפש ופו היה אומר: לילה טוב מתוסכל frustrated: ביי סנדרלין מונרו: ביי מתוסקלי קסנדרה*: מחפש נמתין לך צינסקי: TT ופרוסטי הולכים ביחד ??? סנדרלין מונרו: כלומר מתוסכלי חחח סנדרלין מונרו: דיסלקטית צינסקי: מה קורה כאן TמחפשT: ביי צינסקי, משאירים אותך עם הליידיס צינסקי: ביי ופו היה אומר: אין לו בעיה עם זה קסנדרה*: ואיציק גם צינסקי: הגיע הזמן קצת פרטיות אני הקסומה: איציק גם? סנדרלין מונרו: חחחחחחח aiziq: ומה אני אנדרוגינוס? ופו היה אומר: איציק מרדים, לא? קסנדרה*: הגיעה הקסומה השובבה אני הקסומה: מי זה "איציק"? קסנדרה*: או שומר צינסקי: איציק מישהי פה מחפשת אותך סנדרלין מונרו: איציק זה זה שהתינוקת שלו לא נותנת לא לישון aiziq: לא אחת שתים אני הקסומה: למה מחקו לי? אהההההההההההההה סנדרלין מונרו: תאומות איציק? אני הקסומה: מה קורה, קסנדרה? aiziq: כן קסנדרה*: טוב אז נחזור לשירה? פרח תרבותי: איפה קס?. סנדרלין מונרו: אוי מותקקקקקקק aiziq: מוזגת סיידר סנדרלין מונרו: כל הכבוד קסנדרה*: אני כאן תוהה ובוהה פרח תרבותי: קס, רציתי רק להציע לך להוסיף קאלבאדוס לסיידר שלך אני הקסומה: קסנדרה בואי נכתוב שיר אני הקסומה: שורה שורה אונליין צינסקי: שמע המלצה אייזיק, כשהילדה ממש מגזימה, לך אליה לאוזן פעם כשהי ישנה ואז בשקט בשקט תצרח לה באוזן דיייייייי כככככבבבבבבררררר ופו היה אומר: מי זו הקסומה הזו? אני הקסומה: נקח את זה כפתיחה: "אני כאן תוהה ובוהה" פרח תרבותי: זה מרים אותו למקומות מדהימים קסנדרה*: רעיון מצוין פרח צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: מטורף צינסקי צינסקי: סתם פרח תרבותי: אותו ואותך ופו היה אומר: חחחח פרח קסנדרה*: למי? פרח תרבותי: ? ופו היה אומר: ציסנסקי לא יפה צינסקי: קסנדרה*: אז מיצינו את היצירה של פרח ךלדעתכם? אני הקסומה: וגם את הפריחה של היצר סנדרלין מונרו: אני אמצתי את שורת המכחול חבל"ז סנדרלין מונרו: פרח יצירה מדהימה צינסקי: את היצירה של פרח אף פעם לא נמצה (צינסקי בהתחנפות קלה) פרח תרבותי: תודה סנדר קסנדרה*: קסומה לא להפריע זה לא צ'אט, זו סדנא פרח תרבותי: צינסקי???? חנופה? אני הקסומה: ברור לי אני הקסומה: אני רק מקשיבה קסנדרה*: תודה אני הקסומה: <אייקון קשוב> צינסקי: להקשיב מותר

המשך

אדם וחווה בעדן: http://newsletter.nana.co.il/Weekend/Article/Default.asp?ArticleID=102452&sid=31 צינסקי: אוי פרח תרבותי: תודה לכולכם על הדיון קסנדרה*: אדם לא להפריע אדם וחווה בעדן: אחלה כתבה צינסקי: מה זה זה ? קסנדרה*: לא מעניין אותנו אדם וחווה בעדן: סליחה אדם וחווה בעדן: למה ברוע? קסנדרה*: כי כאן תפוז אדם וחווה בעדן: באכזריות קסנדרה*: ולא ניני צינסקי: חחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: קס קסנדרה*: מה צינסקי: מוטרפת צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחחח קסנדרה*: לויאליות לתפוז אדם וחווה בעדן: אבל אנחנו יוצרים זה לא יפה ככה אדם וחווה בעדן: פרח תרבותי: יללה בואו בתרגיל שליפות קסנדרה*: אדם דיייייייי לפני שתיפרד מאיתנו ללילה טוב אני הקסומה: יש לי שאלה ופו היה אומר: קס' בבית האחרון יש הזרה, נכון? אני הקסומה: אפשר רגע? קסנדרה*: איפה אצל מי? אדם וחווה בעדן: יו מאיימים פה ביי ופו היה אומר: אצל פרח סנדרלין מונרו: מה בקשר למילה דקים במקום דקות ? קסנדרה*: עקרון ההזרה הוא בכל היצירה פרח תרבותי: פו, גם את מהמאחרים לקום? סנדרלין מונרו: זה לא הזרה? קסנדרה*: למה רק בבית האחרון? צינסקי: צינסקי בעמת צ'ט : טרנינג כחול קטן עלי (של אישתי), חולצה קצרה שחורה (תנור דלוק), תפוציפס מקסיקני, סיגריה קצרה (עוד מעט נגמרת), מיץ תפוחים, הרבה השראה אני הקסומה: פשוט זרח מפרחוני איך קוראים לזה ששורה בשיר כאילו נקטעת, ןממשיכה בחן בשורה שאחריה. ופו היה אומר: חחחחחח פרח אני תמיד מאחרת קסנדרה*: לא סנדרלין ופו היה אומר: וחוצמזה רק עכשיו, במהלך הסדנא, קראתי את היתצצירה קסנדרה*: זו החוכמה של יוצרים - לשנות לפי צרכי היצירה פרח תרבותי: צינסקי סנדרלין מונרו: זה גם לא חידוש כמו שהבנתי מההסבר של פרח קסנדרה*: גלישה, פסיחה - קסומה אני הקסומה: כן אני הקסומה: תודה קסנדרה*: בבקשה פרח תרבותי: סנדר, זה באמת לא חידוש. תמיד חשבתי איפה אני אוכל להשתמש בזה, וייצא טוב סנדרלין מונרו: יצא אחלה פרח תרבותי: תודה קסנדרה*: אגה היום התוודעתי לזאנר חדש פרח תרבותי: והוא? קסנדרה*: שירה ווגונית ופו היה אומר: שזה? פרח תרבותי: סליחה???? סנדרלין מונרו: אבל לדעתי לאורך כל היצירה שישנה הזרה כי מלנכוליה יש כמעט בכל שיר מזריחי פרח תרבותי: מהווגינה? קסנדרה*: עדיין אני לומדת ורק אחרי שאהייה בקיאה לחלוטין אפרט קסנדרה*: לא להיסחף פרח פרח תרבותי: אני??? פרח תרבותי: לאיזו אני, דרך אגב, התכוונת? צינסקי: פרח מצחיקה קסנדרה*: ווג ??? אופנה חידוש קסנדרה*: זה מתחיל משם, אבל חסר לי עוד ידע ופו היה אומר: חחחחחחחחחפ רח צינסקי: לט יור בודי מוב טו דה מיוזיק, יה יה יה צינסקי: ווג סנדרלין מונרו: חחחחחחח ופו היה אומר: צחחח פרח תרבותי: צינסקי סנדרלין מונרו: ליצים קסנדרה*: ובכלל מזמן לא התחברתם לזוגות לכתיבת דואט צינסקי: זה נכון קסנדרה*: אז קדימה פרח תרבותי: קס, רגע: איפה יש הזרה בשיר של פרח? סנדרלין מונרו: צינסקי ופו היה אומר: חחחח פרח צינסקי: קסנדרה*: עקרון ההזרה בכל היצירה קסנדרה*: שאסביר? סנדרלין מונרו: יש דואט? פרח תרבותי: קצת פליז ופו היה אומר: מי איתי? קסנדרה*: בבקשה קסנדרה*: עקרון ההזרה הוא להפוך מוכר לזר נכון? צינסקי: יש פרח תרבותי: מתפנה בפרויד סנדרלין מונרו: יש יש יש סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחח צינסקי: חמודה צינסקי: פו מתאים לי גם פרח תרבותי: כן קס קסנדרה*: ואת מעבירה מצב רוח מלנכולי ומצב של אני לא אני ועוד אחת אני ויש אולי עוד אחרת שהיא אני באופן מוכר??? לא צינסקי: פו ? ופו היה אומר: מה? קסנדרה*: את מעבירה באופן זר ועובדה שחלק לא הבינו, מה שנקרא זר עד לבלי הכר, כמעט צינסקי: מה מה ? אמרתי שמתאים לי גם פרח תרבותי: את חושבת שלא הבינו, או שזה קצת קשה מבחינת התוכן? צינסקי: (אוף אני לא מוצא את הנעלי בית) ופו היה אומר: אאה, לא ראיתי . צינסקי: יופי ופו היה אומר: באמת? פרח תרבותי: קס,? צינסקי: חחחחחחח כן ופו היה אומר: קסנדרה*: פרח זה שולי. ממתי אדם מסב את תשומת לבו של הלך הרוח שלו לקרני השמש? פרח תרבותי: רגע, וידוי... סנדרלין מונרו: שששששששש יש וידוי צינסקי: צינסקי: דברי פרח תרבותי: השיר הזה הוא אחד הקשים מבחינת מצב הרוח שלי. אני שמחה שזה אולי לא ממש נראה כך קסנדרה*: הזר הוא לא משהו שאינו מוכר אלא מוכר שאנו מוסיפים לו ייחוד כדי שיבלוט ופו היה אומר: נו...אניבמתח פרח תרבותי: כי לא רציתי ליפול לתוך מלנכוליה קיומית צינסקי: "ציפיה מלטפת את הגעגוע" ופו היה אומר: יש מעט אפרוריות בבית המסיים קסנדרה*: או קיי פרח, אבל האם עקרון ההזרה מקובל עלייך? פרח תרבותי: הוא ממש אינטימי. הרגשתי חשיפה גדולה פרח תרבותי: מקובל קס צינסקי: דוקא הבית המסיים יפה מאד. אולי בגלל המלנכוליה הזאת קסנדרה*: פרח לכן טענתי שיש רבדים שלא נעסוק בהם בתשובתי קודם למחפש פרח תרבותי: תודה צינ צינסקי: "אחרי ככלות הכל". איזה סיום יפה פרח תרבותי: את מתכוונת לרבדים שיטופלו על הכורסא? סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחח פרח לה קסנדרה*: יש גבול שאין צריך לעבור בנתוח יצירה כשמדובר באדם מוכר ופו היה אומר: פרח- אוהבים אותך, בבוקר מוקדם, מאוחר יותר סנדרלין מונרו: את לא זקוקה לכורסא קסנדרה*: לא פרח , ברמצינות, אסור לחטט בנפשו של האחר סנדרלין מונרו: יש לך התבוננות טיבעית ופו היה אומר: השירים הם הכורסא הכי טובה פרח תרבותי: תודה יקירי. סנדר - אין אחד שלא כדאי לו כורסא לפעמים...

ועוד..

צינסקי: חחחחחחח פו קסנדרה*: ומה האייטם הבא? פרח תרבותי: בואו נעבור לתרגיל? קסנדרה*: קדימה צינסקי: נתן משפט התאבדות ארץ. ידע שתעיפי אותו. ופו היה אומר: פרח לא יכולה בלי לשלוף צינסקי: יאללה יש לי רעיון לתרגיל ופו היה אומר: היא מהמערב הפרוע פרח תרבותי: מהמערב יענו קסנדרה*: רונדולט זה עוד סגנון בכתיבה ופו היה אומר: יענו פרח תרבותי: נו צינ צינסקי: ראתי עליו באיזה ספר השבוע צינסקי: ק קסנדרה*: נו? ופו היה אומר: צינ בללי להעתיק קסנדרה*: אצלנו פו אין מעתיקים צינסקי: אני מעלה נושאים, ואתם נותנים פתיחה עד שלוש שורות לשיר פרח תרבותי: יללה צינסקי: ככה ספונטני, בלי לךחכות סנדרלין מונרו: אוי אני שונאת את זה קסנדרה*: קדימה סנדרלין מונרו: אבל משתתפת צינסקי: נושא ראשון פרח תרבותי: יפה סנדר צינסקי: לילה במדבר סנדרלין מונרו: רוח קדים התחלפה ברוח צינה סנדרלין מונרו: אני פוחדת שתקפיא סנדרלין מונרו: את כל הלבד הזה ופו היה אומר: יפההההההההההההה סינדי[ סנדרלין מונרו: שיט צינסקי: יפה סנדי סנדרלין מונרו: אה קסנדרה*: לילה במדבר חיי/נושאת עוון אבותי/לילה רד על מורשת אבותיי צינסקי: שלוש שורות, זהו סנדי. הבאה צינסקי: פפפפשששששש צינסקי: קס קסנדרה*: תודה צינסקי: מקסים סנדרלין מונרו: יפההההה ופו היה אומר: קס פרח תרבותי: כוכבים נפלו מרקיע / תנים מייללים ואין מושיע / וקולי ניחר. מדבר. סנדרלין מונרו: הללויהההההההה קסנדרה*: פרח פרח תרבותי: קס קסנדרה*: איפה פו? צינסקי? איציק? ופו היה אומר: רגע קסנדרה*: למה לא כותבים? פרח תרבותי: צינסקי התייבש מהמדבר קסנדרה*: חחחחחחח סנדרלין מונרו: מזל שאני אמפולסיבית סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחח צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: שיחקתי אותה מנהל, יעני מסתכל מהצד ונהנה צינסקי: (מפגר) סנדרלין מונרו: יריתי ראשונה נפטרתי קסנדרה*: יפה מונרו, רק עכשיו קראתי, קודם התרכזתי בשלי סנדרלין מונרו: תודה קסנדרה*: צינסקי לעבוד קסנדרה*: אין פטור פרח תרבותי: סנדר, רק עכשיו קלטתי ת'שורות שלך. יפה סנדרלין מונרו: תודה פרח פרח תרבותי: נשורת כוכבים במדבר / כנפולת נמושות / באדמת הסְפָר סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: אותי זה מצחיק קסנדרה*: לילות מבדבר בארץ נכרייה/ אין או ירח/ ולא תקווה פרח תרבותי: גם אותי צינסקי: בזמן שאנחנו מסתכלים על הירח/ הלילה סוגר עלינו/ התנים מייללים מסביב סנדרלין מונרו: צינסקי Lee *: http://www.radio-go.10x.co.il צינסקי: (אולי נמשיך את זה אחר כך לשלם) קסנדרה*: לילות מדבר בארץ זרה/אין ירח נכרי/ ולא תקווה. הקודם התבלבל ופו היה אומר: צינסקי ופו היה אומר: יפהההההההה קס צינסקי: נושא נוסף ופו היה אומר: פרח צינסקי: נסיעה ברכבת צינסקי: (נושא אהוב) פרח תרבותי: הילת הירח אינסופית / צינסקי סופר ת'כוכבים / ועכשיו התנים צינסקי: נשמה צינסקי: גגגגגגרררררר פרח תרבותי: רגע....! קסנדרה*: רכבת חיי דהרה/ חיי נעצרו/התנגשות ללא נפגעים פרח תרבותי: בואי נעשה שמישהו מתחיל, אחר ממשיך וכו פרח תרבותי: מה דעתכם??? פרח תרבותי: בואו קסנדרה*: אפשר צינסקי: רגע רק נסיים את הרצף הזה על רכבת פרח תרבותי: נחליט על סדר צינסקי: קס - מקסים קסנדרה*: אני כבר כתבתי פרח תרבותי: טוב. רכבת.. סנדרלין מונרו: כל הצהוב הזה מסביב/ על אף שאהבתיהו/מתפורר לי לגרגרי לבד פרח תרבותי: יפה קס סנדרלין מונרו: אני עוד במדבר ופו היה אומר: אני מתה צינסקי: לא נורא סנדי, יש כאלו שלא יוצאים משם קסנדרה*: חחחחח תעברי לרכבת, היא עצרה בתחנה בב"ש סנדרלין מונרו: חחחחחחחחח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: למה מתה פו פרח תרבותי: הרכבות אינן עוצרות כאן / אני מצמידה אזני לאדמה / ומשתקשקת ופו היה אומר: כולכם שולפים - נפגעתי ראשונה צינסקי: שטויות, את לא חייבת כלום סנדרלין מונרו: מה שיוצא אני מרוצה פו פייה מחייכת: ערב טוב קסנדרה*: קומי עורי פו/עלי על הרכבת/תרדי רק בתחנת הביניים קסנדרה*: ערב טוב פייה ופו היה אומר: חחחחחחח זה להפתעות של שבת, סנדי פרח תרבותי: קס סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחח כן פייה מחייכת: קסנדרה ערב נעים ופו היה אומר: חחחחחח קסי סנדרלין מונרו: אין לי מושג למה לא כתבתי שום יצירה על רכבת סנדרלין מונרו: אולי בגלל הגששים סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחח aiziq: הקרונות עמתנדנדים לגמסילהת השיירים/מעטים יגיעו אל סוף הדרך סנדרלין מונרו: שתי רכבות דוהרות בין שתי עיני ופו היה אומר: הי יי איציק צינסקי: (תמונה ברכבת) כל הנשים האלה שמביטות בי עכשיו / הן מאיימות עלי / אומרת לי "בוא" צינסקי: ופו היה אומר: סנדרלין מונרו: חחחחחחחחח צינסקי גדול פרח תרבותי: פו ממתינה לטראנסאטלנטית / ועד שהיא תגיע / היא איננה שולפת aiziq: קרונות מתנדנדים על מסילת ישרים-מעטים יגיעו אל סוף הדרך ופו היה אומר: חחחחחחחח לפחות מבינים אותי פה סנדרלין מונרו: יפה איציקקקקק ופו היה אומר: אני רק בחמשיירים קסנדרה*: צפירת הרכבות בפריס/מזכירות לי את המלחמה/שעדיין לא התחילה פרח תרבותי: יפה איציק צינסקי: יפהההה ופו היה אומר: איצייייי ק יפהההההההה פרח תרבותי: יש קס ופו היה אומר: קססססס קסנדרה*: תודה צינסקי: איפה הלך איציק צינסקי: הנה הוא aiziq: נפלטתי משום מה קסנדרה*: ירדת בתחנה לא?

וגם..

צינסקי: חחחחחחח פו קסנדרה*: ומה האייטם הבא? פרח תרבותי: בואו נעבור לתרגיל? קסנדרה*: קדימה צינסקי: נתן משפט התאבדות ארץ. ידע שתעיפי אותו. ופו היה אומר: פרח לא יכולה בלי לשלוף צינסקי: יאללה יש לי רעיון לתרגיל ופו היה אומר: היא מהמערב הפרוע פרח תרבותי: מהמערב יענו קסנדרה*: רונדולט זה עוד סגנון בכתיבה ופו היה אומר: יענו פרח תרבותי: נו צינ צינסקי: ראתי עליו באיזה ספר השבוע צינסקי: ק קסנדרה*: נו? ופו היה אומר: צינ בללי להעתיק קסנדרה*: אצלנו פו אין מעתיקים צינסקי: אני מעלה נושאים, ואתם נותנים פתיחה עד שלוש שורות לשיר פרח תרבותי: יללה צינסקי: ככה ספונטני, בלי לךחכות סנדרלין מונרו: אוי אני שונאת את זה קסנדרה*: קדימה סנדרלין מונרו: אבל משתתפת צינסקי: נושא ראשון פרח תרבותי: יפה סנדר צינסקי: לילה במדבר סנדרלין מונרו: רוח קדים התחלפה ברוח צינה סנדרלין מונרו: אני פוחדת שתקפיא סנדרלין מונרו: את כל הלבד הזה ופו היה אומר: יפההההההההההההה סינדי[ סנדרלין מונרו: שיט צינסקי: יפה סנדי סנדרלין מונרו: אה קסנדרה*: לילה במדבר חיי/נושאת עוון אבותי/לילה רד על מורשת אבותיי צינסקי: שלוש שורות, זהו סנדי. הבאה צינסקי: פפפפשששששש צינסקי: קס קסנדרה*: תודה צינסקי: מקסים סנדרלין מונרו: יפההההה ופו היה אומר: קס פרח תרבותי: כוכבים נפלו מרקיע / תנים מייללים ואין מושיע / וקולי ניחר. מדבר. סנדרלין מונרו: הללויהההההההה קסנדרה*: פרח פרח תרבותי: קס קסנדרה*: איפה פו? צינסקי? איציק? ופו היה אומר: רגע קסנדרה*: למה לא כותבים? פרח תרבותי: צינסקי התייבש מהמדבר קסנדרה*: חחחחחחח סנדרלין מונרו: מזל שאני אמפולסיבית סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחח צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: שיחקתי אותה מנהל, יעני מסתכל מהצד ונהנה צינסקי: (מפגר) סנדרלין מונרו: יריתי ראשונה נפטרתי קסנדרה*: יפה מונרו, רק עכשיו קראתי, קודם התרכזתי בשלי סנדרלין מונרו: תודה קסנדרה*: צינסקי לעבוד קסנדרה*: אין פטור פרח תרבותי: סנדר, רק עכשיו קלטתי ת'שורות שלך. יפה סנדרלין מונרו: תודה פרח פרח תרבותי: נשורת כוכבים במדבר / כנפולת נמושות / באדמת הסְפָר סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: אותי זה מצחיק קסנדרה*: לילות מבדבר בארץ נכרייה/ אין או ירח/ ולא תקווה פרח תרבותי: גם אותי צינסקי: בזמן שאנחנו מסתכלים על הירח/ הלילה סוגר עלינו/ התנים מייללים מסביב סנדרלין מונרו: צינסקי Lee *: http://www.radio-go.10x.co.il צינסקי: (אולי נמשיך את זה אחר כך לשלם) קסנדרה*: לילות מדבר בארץ זרה/אין ירח נכרי/ ולא תקווה. הקודם התבלבל ופו היה אומר: צינסקי ופו היה אומר: יפהההההההה קס צינסקי: נושא נוסף ופו היה אומר: פרח צינסקי: נסיעה ברכבת צינסקי: (נושא אהוב) פרח תרבותי: הילת הירח אינסופית / צינסקי סופר ת'כוכבים / ועכשיו התנים צינסקי: נשמה צינסקי: גגגגגגרררררר פרח תרבותי: רגע....! קסנדרה*: רכבת חיי דהרה/ חיי נעצרו/התנגשות ללא נפגעים פרח תרבותי: בואי נעשה שמישהו מתחיל, אחר ממשיך וכו פרח תרבותי: מה דעתכם??? פרח תרבותי: בואו קסנדרה*: אפשר צינסקי: רגע רק נסיים את הרצף הזה על רכבת פרח תרבותי: נחליט על סדר צינסקי: קס - מקסים קסנדרה*: אני כבר כתבתי פרח תרבותי: טוב. רכבת.. סנדרלין מונרו: כל הצהוב הזה מסביב/ על אף שאהבתיהו/מתפורר לי לגרגרי לבד פרח תרבותי: יפה קס סנדרלין מונרו: אני עוד במדבר ופו היה אומר: אני מתה צינסקי: לא נורא סנדי, יש כאלו שלא יוצאים משם קסנדרה*: חחחחח תעברי לרכבת, היא עצרה בתחנה בב"ש סנדרלין מונרו: חחחחחחחחח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: למה מתה פו פרח תרבותי: הרכבות אינן עוצרות כאן / אני מצמידה אזני לאדמה / ומשתקשקת ופו היה אומר: כולכם שולפים - נפגעתי ראשונה צינסקי: שטויות, את לא חייבת כלום סנדרלין מונרו: מה שיוצא אני מרוצה פו פייה מחייכת: ערב טוב קסנדרה*: קומי עורי פו/עלי על הרכבת/תרדי רק בתחנת הביניים קסנדרה*: ערב טוב פייה ופו היה אומר: חחחחחחח זה להפתעות של שבת, סנדי פרח תרבותי: קס סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחח כן פייה מחייכת: קסנדרה ערב נעים ופו היה אומר: חחחחחח קסי סנדרלין מונרו: אין לי מושג למה לא כתבתי שום יצירה על רכבת סנדרלין מונרו: אולי בגלל הגששים סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחח aiziq: הקרונות עמתנדנדים לגמסילהת השיירים/מעטים יגיעו אל סוף הדרך סנדרלין מונרו: שתי רכבות דוהרות בין שתי עיני ופו היה אומר: הי יי איציק צינסקי: (תמונה ברכבת) כל הנשים האלה שמביטות בי עכשיו / הן מאיימות עלי / אומרת לי "בוא" צינסקי: ופו היה אומר: סנדרלין מונרו: חחחחחחחחח צינסקי גדול פרח תרבותי: פו ממתינה לטראנסאטלנטית / ועד שהיא תגיע / היא איננה שולפת aiziq: קרונות מתנדנדים על מסילת ישרים-מעטים יגיעו אל סוף הדרך ופו היה אומר: חחחחחחחח לפחות מבינים אותי פה סנדרלין מונרו: יפה איציקקקקק ופו היה אומר: אני רק בחמשיירים קסנדרה*: צפירת הרכבות בפריס/מזכירות לי את המלחמה/שעדיין לא התחילה פרח תרבותי: יפה איציק צינסקי: יפהההה ופו היה אומר: איצייייי ק יפהההההההה פרח תרבותי: יש קס ופו היה אומר: קססססס קסנדרה*: תודה צינסקי: איפה הלך איציק צינסקי: הנה הוא aiziq: נפלטתי משום מה קסנדרה*: ירדת בתחנה לא?

וגם זה ...

פרח תרבותי: טוב איציק קסנדרה*: לאאאאאאאא שורה סיום מצויינת פו TמחפשT: טוף ופו היה אומר: אני אחרונה (פליז) פרח תרבותי: מחפש=7 סנדרלין מונרו: פו אחרונה וזהו פרח תרבותי: פו-8 צינסקי: פו אחרונה ופו היה אומר: יששששש פרח תרבותי: צינ תתחיל קסנדרה*: חזרתי מהמילואים , תרמילי תלוי על כתפי ומצאתי אותה/מכורבלת על המיטה ותחתונים לצידה ופו היה אומר: חחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: חחחחחחחחח סנדרלין מונרו: שחורים צינסקי: מנוולת ופו היה אומר: זה התחתונים של צינסקי TמחפשT: חחחחחחחח סנדרלין מונרו: אז הלכתי למכולת לקנות משהו לאכול צינסקי: צינסקי: אני אביא אותם למפגש קסנדרה*: חיפשתי בארון, מתחת למיטה, אבל בדיוק באותה שעה הוא התקלח סנדרלין מונרו: לא יפה להשאיר מאהבים רעבים ופו היה אומר: לחם, גבינה צינסקי: סתם פרח תרבותי: כשחזרתי מהמכולת, התחתונים היו עליה צינסקי: יאללה צינסקי: הנושא סנדרלין מונרו: צינסקיייייייי צינסקי: : קסנדרה*: אז העמדתי מים לקפה, נישקתי לה ברכות והסבנו שלותנו לקפה של בוקר צינסקי: שלושתנו סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחח פרח תרבותי: היא אני והתחתונים סנדרלין מונרו: אמאאאאאאאאאאא ופו היה אומר: מי שלולשתנו ? צינסקי: אהבתי קסנדרה*: חחחחחחחחחחחחחחחחח ופו היה אומר: חחחחחחחחחחח TמחפשT: חחחחחחחח פרח תרבותי: התחתונים שתו קפה ואכלו קרואסון קסנדרה*: האינסטלטור ופו היה אומר: חחחחח קסי ופו היה אומר: הוא היה מתחת למיטה צינסקי: השלישית שואלת אותי בפרטי איך גיליתם צינסקי: שובבה. ופו היה אומר: אין עלינו קסנדרה*: וכשאמא התקשרה לשאול לשלומי עניתי לה הכל טוב, אני משה ורינה שותים קפה. היא שאלה מי זה משה?????? פרח תרבותי: זה היה קרואסון שוקולוד צינסקי: טוב שמתי את התחתונים ליד המקלדת. אפשר להתחיל ? סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ופו היה אומר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרח תרבותי: היא שאלה מי אתה???? aiziq: חבר'ה עוד מעט אני שוב צריך לרקוד ריקודי עם אז יאללה ופו היה אומר: יאללה פרח תרבותי: נושא: ריקודי עם קסנדרה*: משה זה ההוא שמביא את האורנג'דה למכולת של ג'ינג'יחשוולילי TמחפשT: חחחחחחח קסנדרה*: איציק, תרקוד חמוד פרח תרבותי: קס, האמא צלצלה ושאלה: מי אתה???? סנדרלין מונרו: אוי ריקודי עם פעם עם צילי ופעם עם גילי aiziq: יש עכשיו זוגות את באה? סנדרלין מונרו: מי משתהן מתנדנדת יותר? קסנדרה*: שאלה מי זה משה? קסנדרה*: צילי או גילי? פרח תרבותי: אר יו טוקינג טו מי? קסנדרה*: כן קסנדרה*: ולמי צלצלו הפעמונים? צינסקי: מעכשיו שקט. כותבים. סנדרלין מונרו: טוב מה הנושא?< צינסקי: שקט פרח תרבותי: קס, תארי לך שהאמא מתקשרת, הוא עונה, והיא שואלת "מי אתה?" קסנדרה*: פעמונים צינסקי: שקט קסנדרה*: חחחחחחחחחח פרח צינסקי: ששששששששש ופו היה אומר: צינסקי למה אתה שותק - זה התחתונים שלך!! קסנדרה*: שששששש צינסקי: שששששששש צינסקי: ששש פרח תרבותי: התחתונים מדברים בעד עצמם סנדרלין מונרו: סדר!!!! צינסקי: הנושא : קסנדרה*: מ ת ר כ ז י ם TמחפשT: הס! צינסקי: שיר של חורף קסנדרה*: אני ממתינה TמחפשT: יאללה סנדרלין מונרו: ששש ופו היה אומר: גם אני צינסקי: "עכשיו, השמים שופכים לשחורים. / נסענו יחד לחפש את האבא שלך , אותו לא ראית 5 שנים... צינסקי: הופכים לשחורים צינסקי: (השיחה הזאת) ופו היה אומר: התחתוניןם קסנדרה*: אספנו כל תמונה מימי ילדותך וכל מכתב והמון זכרונות הצרורים בקופסת פח מחלידה/יצאנו והגשם בירך אותנו בדרך צלחה סנדרלין מונרו: שאלתי אותך אם זה סימן טוב או רע / שמיים בוכים מעצבות או שימחה? אני פה ל5 דקות *: שלוםםםם סנדרלין מונרו: ששששששש ופו היה אומר: עברו 5 דקות aiziq: הגשם הקעיש על קופסצת הפח/כמו אוהב הלוחש "אני אוהב אותך" מעופף קלות: מה בעצם החדר הזה? aiziq: הקיש על* הרמיוניDanger: בלע הרמיוניDanger: איזה משוגע ש(מורות נכללות בקטגוריה) יכול לאהוב שירה?! mary lou: שלום לכולם אני פה ל5 דקות *: מה קרה השקט??? פרח תרבותי: ואתה אמרת "השמיים לא בוכים / הם רק מתגשמים / והקיטשיות שלך ממש דביקה" סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח TמחפשT: חחחחח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ופו היה אומר: חחחחחחח סנדרלין מונרו: פרחחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: חולה עלייך פרח תרבותי: תודה ממי. הדדי אני פה ל5 דקות *: אני יודע סנדרלין מונרו: לא יצא לי כלום הרמיוניDanger: אני באמת לא מוצאת בשירה שום חן, אלא אם כן תקעו איפשהו איזה משפט חכם שמוצא חן בעיני, ובד"כ אין הרמיוניDanger נזרק מהחדר על ידי קסנדרה* צינסקי: פרח מצויין mary lou: הייי תראו יש לי שיר ילדים כשתבתי יחד עם חברה- זה על 2 האבות בית בביצפר... סנדרלין מונרו: הצלת את המצב פרח פרח תרבותי: תודה aiziq: תור מי? ופו היה אומר: קס עפה ופו היה אומר: תור מחפש mary lou: תורי! פרח תרבותי: מחפש? סנדרלין מונרו: מחפש תורך קסנדרה* נזרק מהצ'ט ע"י הרובוט: ByeBye! סנדרלין מונרו: יו TמחפשT: התקרר בחוץ, והגשם הפך לברד נוקשה, הדפוק בחוזקה על השמשות. מקפץ כשמן חם על מחבת לוהט. הדרך לשם נהפכה לקשה יותר. ויותר. aiziq: מה זה החרטה הזה? ופו היה אומר: ח מי זה הרובוט הזה? TמחפשT: דופק* צינסקי: מה זה הרובוט הזה סנדרלין מונרו: יפה לך T קסנדרה*: bu פרח תרבותי: עכשיו פו mary lou: ליעקב יש מסור גדול גדול , לדוד יש מסור עוד יותר גדול! לדוד ויעקב ביחד יש שני מסורים! גדולים גדולים גדולים גדולים גדולים.... קסנדרה*: נו מה הפסדתי? mary lou נזרק מהחדר על ידי קסנדרה* סנדרלין מונרו: את פרח בשיא הקטשיות סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: מכסה עלי מגופה ממש TמחפשT: תודה סנדי סנדרלין מונרו: בגופה פרח תרבותי: קס, רוצה שחזור? צינסקי: לא להפריע לפו קסנדרה*: הועדנו עצמנו אל תחנת הרכבת הקרובה, הכרטיסים בידנו כבר היו רטובים והקור התחיל לחלחל לתודעתנו, לקראת מה אנחנו יוצאים קסנדרה*: השתחזרתי כבר קסנדרה*: תודה סנדרלין מונרו: עכשיו אני? קסנדרה*: לא יודעת צינסקי: מה את ? פרח תרבותי: עכשיו פו סנדרלין מונרו: כי אני אחרייך צינסקי: עכשיו פו TמחפשT: פו סיימי את היצירה! קסנדרה*: אז אני סתם השתרבבתי בחוצפה סנדרלין מונרו: אה טוב הולכת להכין לי שתייה אחזור עוד מעט פרח תרבותי: אז פו תתחיל חדשה? צינסקי: כן קס TמחפשT: אה או שלא מסיימים... ופו היה אומר: וכשהגשם פגברהלחטתי לדחות את החיפוש ליום יפה יותר פרח תרבותי: כן קס. הבחנה יפה קסנדרה*: טוב הולכת לפינה עם הפנים לקיר צינסקי: שאפו צינסקי: לפו TמחפשT: יופי טופי פו! קסנדרה*: שאפו זה טוב ביום גשם פרח תרבותי: חוזרת עוד 5 דקות!!! ופו היה אומר: בחרוזים אתם? קסנדרה*: לא צינסקי: מה קורה לכם ופו היה אומר: פרח תחזרי!! קסנדרה*: הנה אני חזרתי מהפינה, לא נעים לעמוד ליד הפח קסנדרה*: עם כל שאריות האוכל מארוחת 10 שלכם צינסקי: עד שכולם חוזרים, הנה קצר של בוקובסקי קסנדרה*: תביא פרח תרבותי: אני אחזור קסנדרה*: עוד היום פרח? TמחפשT: היא אמרה 5 דקות קסנדרה*: אני מונה את הדקות

זו היתה סדנא ארוכה

צינסקי: כשחגגו לי את מסיבת הפרישה, החמצתי אותה בגלל האנג אובר נוראי. אף פעם לא היה לי אכפת להיות מפוטר, אבל זו היתה הפעם היחידה שזה השפיע עלי. (בוק באוירת סבבה) TמחפשT: טיק טאק..טיק טאק...הזמן עובר חולף לנו ואנחנו עמו..... TמחפשT: לו..חח קסנדרה*: צינסקי צינסקי: חחחחחחחח ופו היה אומר: קסנדרה*: צינסקי שאלה צינסקי: כה קסנדרה*: אם אתה אוהב את בוקובסקי כ"כ צינסקי: קסנדרה*: איך זה שאתה לא אוהב את ויסוצקי? קסנדרה*: יש להם רוח דומה בכתיבה צינסקי: אוהב אותו מאד. הבעיה שהוא בקושי מתורגם ורוסית אני לא מדבר. קסנדרה*: גם תחת שכרות, לעתים הוא באמת יותר בוטה קסנדרה*: אהה זה נכון יש מעט מאד תרגומים שלו קסנדרה*: הוא גם חזק מאד צינסקי: נכון. פעם הייתי רוצה לעשות סדנא (אמיתית לא כאן) על בוקובסקי. צינסקי: אפשר ללמוד ממנו הרבה קסנדרה*: פעם היה לנו בפורום את דער רוסישר, זוכר אותו? צינסקי: בטח צינסקי: תרגם אותו מצויין קסנדרה*: הוא צירגם לנו את ויסוצקי צינסקי: כן. קסנדרה*: וליסבון מתרגם לנו את בורקה צינסקי: מגוונים אנחנו קסנדרה*: גם מצויין, אמנם לא בוטה ויותר שירי רחוב קסנדרה*: נכון קסנדרה*: תראה בסדנא אמיתי ניתן לנתח את בוקובסקי צינסקי: שמעי שם של ספר של בוקובסקי סנדרלין מונרו: טוב אז אני אחרי פיסת עוגה שבעלי הכין לכבוד יום ההולדת של צליל וגם הספקתי להכין קפה סויה כלבבי פרח תרבותי: חזרתי!!!! קסנדרה*: ואני חושבת שזה יכול מאד לשפר כתיבת, במיוחד פרוזה ופו היה אומר: מז"ט לצליל aiziq: היתה לי הפסקת חשמל TמחפשT: מזל טוב סנדרלין! TמחפשT: ברוכות השבות צינסקי: "הימים בורחים כמו סוסי פרא מעבר לגבעות" סנדרלין מונרו: היא רדומה כבר המותק שלי אבל אמסור לה סנדרלין מונרו: תודהההההההההההההההההה קסנדרה*: מז"ע לצליל וזמר קסנדרה*: ואוו כמה מיוחד aiziq: מי אלה? סנדרלין מונרו: תודה צינסקי: היי, יש לי יום הולדת ביום שלישי סנדרלין מונרו: צליל היא הבת שלי קסנדרה*: צליל זו הבת של מונרו סנדרלין מונרו: ויש לה היום יום הולדת aiziq: ןמי זמר? פרח תרבותי: מזל טוב צינסקי קסנדרה*: יודעיםםםםםםםםםםםם צינסקי ופו היה אומר: יודעים צינסקי צינסקי: תודה סנדרלין מונרו: זה השיר שהיא שרה חחחחח ופו היה אומר: נכין לך עוגה aiziq: יודעים צינסקי צינסקי: איך יודעים פו ? סנדרלין מונרו: מזל טוב צינסקי קסנדרה*: באים אליך לקפה בהפתעה פרח תרבותי: נגמרו לי הסיגריות. קס, תדליקי לי אחת? aiziq: כתוב בכרטיס האישי שלך צינסקי: קחי מותק ופו היה אומר: חחחחחחחחח עדכנת בתאריכי יומולדת קסנדרה*: בבקשה צינסקי: אהה נכון פרח תרבותי: תודה צינ aiziq: צינסקי? צינסקי: אהה קסנדרה*: אהה אז שאלתי את קאיה aiziq: תגיד,תעיטי כשכתבתי לך מסר אישי? קסנדרה*: והיא מסכימה קסנדרה*: ניפגש אצלה בפורים פרח תרבותי: איזה יופי מעשנת שתיים, ולא פאסיבית קסנדרה*: תשריינו את ה- 8-9 מה נוח לכם ופו היה אומר: חחחחחחחחח פרח צינסקי: טעית ? פה פתאום ? סנדרלין מונרו: הלו מתי??????.... ופו היה אומר: נתחיל ב-8 ונגלוש ל-9 צינסקי: פשוט רק היום ראיתי קסנדרה*: בחג פורים aiziq: כי לא ענית אז לא ידעתי מה לחשוב... ופו היה אומר: איציק, סורי... פרח תרבותי: איציק מה קרה לריקודי עם? קסנדרה*: רק שתדעו אין חניה צינסקי: מה קרה לך ? צינ ידידותי סנדרלין מונרו: 8 למרץ? פרח תרבותי: דרך אגב, הרועה הקטנה עוד הולך(ת)? צינסקי: תקבל תשובה, רק היום ראיתי aiziq: אני שמח לדעת קסנדרה*: כן סנדרלין מונרו: לא יכולה קסנדרה*: 9 יכולה? f e n d e r: היי סנדרלין מונרו: יום האישה בין לאומי יום הנישואין שלי מה יש לכם ?שאני אוותר על שתי מתנות? aiziq: חברים תחליטו כי אני צריך לתאם עם סידור עבודה של אשתי קסנדרה*: 9 יכולה? סנדרלין מונרו: כן קסנדרה*: מיד מחליטים איציק פרח תרבותי: 9 למרץ איזה יום בשבוע? קסנדרה*: טוב אז סגור 9 צינסקי: יש ימים שאני מוכן למצוא לאישתי סידור בלי שום מפגש קסנדרה*: שלישי פרח תרבותי: אוייייי ופו היה אומר: חחחחחחחחחחח צינ סנדרלין מונרו: פעמיים כי טוב קסנדרה*: מה עכשיו? פרח תרבותי: בעצם זה בסדר. סורי aiziq: יש לי שורת פתיחה צינסקי: אולי אני אכתוב משהו ספונטני צינסקי: ? סנדרלין מונרו: יאלה שוט פרח תרבותי: שוט איציק צינסקי: תנו נושא aiziq: קבל נושא<? קסנדרה*: אז סגור 9 לחודש מרס, יום שלישי בשבוע, יום לאחר שושן פורים צינסקי: טוב תחליטו פרח תרבותי: יש! ופו היה אומר: סנדרלין מונרו: סגור צינסקי: סגור קסנדרה*: טוב פרח תרבותי: סוסופ נוכל לדבר כגם עם העיניים קסנדרה*: טוב צינסקי: שניה, תנו להבין - זה לשיר לכולם או רק בשבילי כספונטני ? סנדרלין מונרו: קח תבמה פרח תרבותי: הפרחתי טבעת / הנישואין / שלי בזבל aiziq: יפה!!!!!!!!11 קסנדרה*: עכשיו אתה ממשיך צינסקי צינסקי: אני הולך על זה. רגע קסנדרה*: ואחריך אני פרח תרבותי: (תודה איציק) צינסקי: הפסקת חשמל עכשיו ושרפתי את הגפרור האחרון על סיגריה פרח תרבותי: מה זה? צינסקי: זה היה בדיוק כשנכנסת לחדר TמחפשT: איזה מתוחכמת את פרח TמחפשT: קסנדרה*: נו זה כתב איציק פרח תרבותי: תודה מחפש קסנדרה*: ופרח המשיכה ופו היה אומר: ועכשיו אתה קסנדרה*: ועכשיו תמשיך אתה צינסקי צינסקי: נתת בי את המבט הזה שליווה אותי תמיד כשהיינו הולכים עם אבא לבית הספר צינסקי: טוב התבלבלתי ממכם צינסקי: פוס רגע aiziq: שנתחיל שוב? פרח תרבותי: בואי נתחיל שוב! צינסקי: כן TמחפשT: מהתחלה! פרח תרבותי: בלי להתערב. לפי הסדר שהיה קודם TמחפשT: אחרי מי אני שוב? קסנדרה*: אבל איציק פותח ופו היה אומר: רגע שברו את הכלים פרח תרבותי: איצי, פרח, מחפש, פו, צינ, קס, סנדר ופו היה אומר: אני אחרונה

ארוכה מאד..

: הפסקת חשמל עכשיו.שרפתי את הגפרור האחרון על סיגריה קסנדרה*: מחפש אתה תהייה אחרי צינסקי ואני אחריך ופו היה אומר: נו טופ פרח תרבותי: הפרחיתי טבעת / הנישואין שלי / בזבל קסנדרה*: מחפש אתה TמחפשT: ואתה מתחבא מאחורי כל העשן הזה קסנדרה*: פו תורך צינסקי: פו ? ופו היה אומר: ואני כאן - חשוקה בטבעת הבדידות f e n d e r: חושבים אותו דבר אבל לא מעיזים לומר מילה קסנדרה*: יפה פנדר f e n d e r: תודה aiziq: צינ? f e n d e r: אני מעביר את ידי מבעד למעטה העשן f e n d e r: לגעת בפנייך f e n d e r: אבל את כבר לא שם קסנדרה*: חחחח פנדר זריז מחשבה f e n d e r: פשוט היה לי יום מעורר השראה aiziq: אבל איפה הקוהרנטיות? צינסקי: לוקח את הגיטרה פנדר שלי ושובר אותה לאלף חתיכות קסנדרה*: חחחחחחחחח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחח ופו היה אומר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרח תרבותי: TמחפשT: אוי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קסנדרה*: חחחחחחחחחחח TמחפשT: חחחחחחחחחחחחחחחח..... צינסקי: סנדרלין מונרו: פנדר זה לא אישי סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: זה רק צינסקי ופו היה אומר: חחחחחחחחחח TמחפשT: לא חבל על גיטרה כזאת יקרה? חחחחח קסנדרה*: טוב עכשיו אני TמחפשT: אהבתי את ההקשר ליצירה אבל.. f e n d e r:
f e n d e r: לא פשוט היא שאלה אותי בפרטי למה השם שלי שחור בגללך הפסדתי f e n d e r: קסנדרה*: רציתי לנגן לך צליל ישן, צליל מוכר, אבל נותרתי על עומדי מול המיתרים הנאנחים ופו היה אומר: פשששששששש צינסקי: או יייההה צינסקי: בראבו פרח תרבותי: מי עכשיו? סנדרלין מונרו: אני קסנדרה*: מונרו סנדרלין מונרו: שששש f e n d e r: זה יוצא נחמד קסנדרה*: מסיימת TמחפשT: ופו היה אומר: סינדי סנדרלין מונרו: רבע סגריה , רבע מיתר, וחושך שלם שעוטף את ההפסקה הזו ופו היה אומר: הללויההההההההה סינדי פרח תרבותי: 3 פרחים בסולם תרבותית TמחפשT: פינאלה! צינסקי: כככככככככככככככככככ (מחיאות כפיים) סנדרלין מונרו: יסססססססססססססס f e n d e r: אני גם מוחא סנדרלין מונרו: בלי טיפת קיטשיות סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחח ופו היה אומר: תגידו - קסנדרה*: אז ישששששששש אין עליכם ופו היה אומר: אתם שומעים את השקט הזה בזמן הכתיבה? צינסקי: בהחלט קסנדרה*: שקט מבורך פרח תרבותי: אני שומעת פיצוחים של פיסטוקים ופו היה אומר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: חחחחחח סנדרלין מונרו: ואני את הצחוק שלי מעיר את כל הבית קסנדרה*: ואני את לאונרד כהן ככה בשקט פרח תרבותי: היי, יש לי רעיון! קסנדרה*: והוא? ופו היה אומר: נו נשמע פרח תרבותי: אותו סיפור, רק שעכשיו מדובר בדמויות שהם הוירטואליות שלנו סנדרלין מונרו: הללויההההההההההה קסנדרה*: הסבירי פרח תרבותי: כל אחד כותב משפט של מישהו אחר. צינסקי: מה ז'תומרת ? סנדרלין מונרו: אני סינדרלין מונרו ופו היה אומר: אופפפפפפפפפפפפפפ עבדתי היום ברצף עד 8:30 ואיתכם אני בכלל לא עיפה! קסנדרה*: אני למשל הגיטרה או הסיגריה? f e n d e r: אבל אתם לא מכירים אותי טוב פרח תרבותי: נניח אנחנו במפגש חברתי, והנושא הוא מה שקורה בו ופו היה אומר: לא הבנתי פרח תרבותי: קס, את למשל כותבת משהו שמתאים לפו סנדרלין מונרו: או קיי פרח תרבותי: דוגמא: קסנדרה*: או קיי TמחפשT: אני בחיים לא יכול לכתוב משהו שידמה לכם...לא פייר.... סנדרלין מונרו: עכשיו הבנתי f e n d e r: אני ארשום את קסנדרה קסנדרה*: מחפש תכתוב עליי ופו היה אומר: אני כותבת את צינסקי ופו היה אומר: מסכים? קסנדרה*: אופססססססס אתה יכול פנדר? פרח תרבותי: נניח שהארוע הוא קומזיץ בלילה בחוף דור צינסקי: כבוד לי סנדרלין מונרו: אני כותבת את פרח f e n d e r: אני אנסה קסנדרה*: טוב קסנדרה*: בהצלחה f e n d e r: קסנדרה*: מי מתחיל? צינסקי: (צינסקי מגרד בראש) - לא כל כך הבנתי קסנדרה*: אני? TמחפשT: אוי לי..(פדיחות מתקרבות..חח) פרח תרבותי: קס תתחילי. קסנדרה*: או קיי אבל בפרוזה פרח תרבותי: רגע! צינסקי: קסנדרה*: מה? ופו היה אומר: צינסקי את מי אתה כותב? פרח תרבותי: מה הסדר? קסנדרה*: אני ראשונה צינסקי: לא יודע, בכלל לא הבנתי מה אתם רוצות f e n d e r: אם מישהו כותב אותי שיתיחס אלי מעין חכמת הביגלה פוגש את אתגר קרת ביום רע קסנדרה*: אני פנדר אכתוב עליך בסוף פרח תרבותי: קס, בואי נדגים להם. תתחילי אתני אחרייך קסנדרה*: טוב ופו היה אומר: אותו דבר כמו רקודם קסנדרה*: מתחילה ופו היה אומר: רק שעכשיו אתה צריך לכתוב כאילו לא אתה כותב אלא מישהו שאתה בוחר צינסקי: אהה צינסקי: טוב פשוש aiziq: אולי נעשה מזה חידון? ופו היה אומר: f e n d e r: נושא פרסים צינסקי: אני כותב את פו סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחח ופו היה אומר: aiziq: לא אל תגיד אנחנו ננחש ופו היה אומר: כבר אמרנו איציק f e n d e r: אתם הרבה זמן מכירים ? פרח תרבותי: שנים!!!! ופו היה אומר: שנים צינסקי: לא, רק שנה קסנדרה*: פו יושבת ברגליים מקופלות וידיה ממוללות משהו לא מזוהה. עיניה מביטות למדורה ומידי פעם שולחת מבט למישהו מהחבורה וכשמישהו מספר משהו מצחיק, היא צוחקת במלוא פה, משתחררת לחלוטין. איזו חמודה, כל החופש בא לידי קסנדרה*: ביטוי. חצי מסוגרת עם חיוך וצחוק שובים ופו היה אומר: אני????????11!!!!!!!!!!!!!! קסנדרה*: אשה/ילדה קסנדרה*: זהו פרח תרבותי: צינסקי בוטש ברגליו בעפר. הוא שולף ת'ספר של בוקובסקי צינסקי: יוווווו, איזה יופי צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: היי קסי יצא לך כמו צינסקי aiziq: קסנדרה נועצת עיניים בלהבות.שוב אוחז אותה אותו טירוף מוכר קסנדרה*: חחחחחחח פרח תרבותי: הרעיון ברור? ופו היה אומר: לאאאאאאאאאאאאאאא TמחפשT: חחחחחחחחח קסנדרה*: כן סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחח איציק =קסי פרח תרבותי: מחליטים על סדר! צינסקי: בבעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ופו היה אומר: רגע רגע קסנדרה*: תחליטי aiziq: שמישהו יסכם מה קורה כאן f e n d e r: חחח קסנדרה*: מתארים האחד את השני צינסקי: וווט דה פאק איז גויינג און היר ? סנדרלין מונרו: יו בלאגן פרח תרבותי: מרגע זה אני מנהלת! ופו היה אומר: אההההההההההההההההההההההההההה קסנדרה*: פנדר רוצה להתחיל? TמחפשT: קסנדרה\ פרח- סדרו בבקשה! צינסקי: יאלהה תתחילו aiziq: חחח קסנדרה*: פרח הסדרנית קסנדרה*: אני הסגנית f e n d e r: טוב אני אנסה שנייה פרח תרבותי: אנחנו הולכים לפי א-ב. aiziq: ואני שרת ופו היה אומר: פרח איפה המרקר? פרח תרבותי: להתפקד: צינסקי: ווחד aiziq: אני שלישי TמחפשT: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קסנדרה*: אני גם המוזגת קפה סנדרלין מונרו: ואני ? קסנדרה*: אני ק סנדרלין מונרו: איפה אני? פרח תרבותי: רגע! קסנדרה*: את ס צינסקי: את ראשונה סנדי פרח תרבותי: איציק ראשון הוא אלף ופו היה אומר: אני לפני פרח קסנדרה*: יאלה איתציק תתחיל ופו היה אומר: ואחרי ס צינסקי: תן לנו איציק aiziq: תגדירי לי עוד פעם מה לעשות קסנדרה*: פנדר צמוד לפרח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: אווווווווווו איציק צינסקי: שב שניה קסנדרה*: תתאר את מישהו מהחבורה כאן צינסקי: שמע ופו היה אומר: אוי נכון אני לפני פנדר פרח תרבותי: איציק,צ אנחנו בקומזיץ בחוף דור. תתחיל תסיפור aiziq: טוב הבנתי! צינסקי: נו צינסקי: מלאכים בוכים מאושר קסנדרה*: חחחח צינסקי סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: זהו

וגם זה...

צינסקי: תתחילו כבר סנדרלין מונרו: לא יכולה אני מתה aiziq: צינסקי ניגש למדורה והוסיף עוד עצים בנונשלנטיות כאילו כתב עוד סיפור TמחפשT: צינסקי עבר לשירה מזרחית..חחח צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח f e n d e r: פו בוהה בקסנדרה בוהה בכוכבים בטוחה שהיא הולכת להגיד משהו שישנה את העולם אבל כל מה שיוצא מפיה f e n d e r: הוא את בענין ופו היה אומר: ככה אני תמיד בוהה? קסנדרה*: היי חברה לשמור על סדר קסנדרה*: איציק סיים? aiziq: כן קסנדרה*: או שמא נשאל אם גמר? פרח תרבותי: קס, כבר פנדר כתב! קסנדרה*: תודה איציק aiziq: תירגעי קסנדרה*: אז מי עכשיו? פו? ופו היה אומר: פנדר עקף אותי בסיבוב f e n d e r: מצטער פרח תרבותי: פו יללה צינסקי: חברים, צינסקי יודה לכם אם תתארו אותו ביותר משלוש מילים ופו היה אומר: הנה צינסקי: פרח תרבותי: לא גמרנו איתך צינ צינסקי: אופס aiziq: 60 שניות על צינסקי צינסקי: שניה תנו להוריד ת'מכנסים פרח תרבותי: קסנדרה*: הלו תרגיע צינסקי: חחחח קסנדרה*: יו אני במתח פרח תרבותי: פו? ופו היה אומר: כמו בערב ההוא באוניברסיטה, צינסקי מקראי שירים, וכולנו יושבים בדממה דקה, היה שם שקט, ושמחה וצינסקי נבוך ופו היה אומר: או שלא קסנדרה*: זהו? ופו היה אומר: כן f e n d e r: לא היתי מצחיק ? צינסקי: קסנדרה*: סנדי צינסקי: פפפפוווווווווווווווווווווווו ופו היה אומר: מהההההההה? סנדרלין מונרו: כן? סנדרלין מונרו: עכשיו אני? קסנדרה*: פנדר אני אתאר אותך צינסקי: חולה עליך פרח תרבותי: פו הסתכלה בכוכבים. היה מנדמה לה שהיא שמעה את השיר הזה איפה שהוא. אולי ב"חדרים"? קסנדרה*: כן מונרו ופו היה אומר: גם אני עליך ופו היה אומר: רגע רגע. תעצרו! פרח תרבותי: היי! אני אחרי פו! צינסקי: מה ? קסנדרה*: אי אפשר הרכבת יצאה לדרך פרח תרבותי: כבר כתבתי!!!! ופו היה אומר: מה? ככה אני? מעופפת? בעננים? בוהה? קסנדרה*: ס לא לפני פ? פרח תרבותי: את לא? קסנדרה*: לא פו את בכלל לא צינסקי: לא ופו היה אומר: לא יודעת ופו היה אומר: תגידו אתם קסנדרה*: אני חושבת שלא פרח תרבותי: היא פשוט נסתה להיזכר מאיפה השיר! קסנדרה*: את קצת ביישנית ופו היה אומר: פרח? ופו היה אומר: מאד TמחפשT: אני מ או t? ופו היה אומר: נו טופ... סנדרלין מונרו: פרח יושבת ככה לבד בוחנת את כולם יש לה מבט כזה חודרני מחר היא תכתוב עלינו שיר פרח תרבותי: אתה מח f e n d e r: אני בכלל בהתחלה הבנתי את זה שכל אחד ינסה לכתוב בסגנון של מי שבחר בו קסנדרה*: אתה תהייה אחרי סנדרלין, מחפש פרח תרבותי: סנדי ופו היה אומר: גם אני פנדר, לא נורא תזרום aiziq: עכשיו T קסנדרה*: פנדר תהייה שוב אחרי פרח f e n d e r: עכשיו ? קסנדרה*: לא פאפי #: היי לכל בעלות החריץ והמשולש היפה קסנדרה*: אחרי פרח, עכשיו T TמחפשT: קסנדרה מכינה את לפתן הגויאבות שלה במעין טירוף שכזה בין האבנים והסרפדים שלא יראו- מתכון שמור (חחחח) פאפי # נזרק מהחדר על ידי קסנדרה* קסנדרה*: מחפש קסנדרה*: עכשיו פרח צינסקי: לא מתאפק : עדינה עדינה, מתוקה מתוקה, מקשיבה מקשיבה, יודעת לאהוב עם כל הלב, שמה לב לפרטים הקטנים, אוהבת לעשות דברים בשלמות מוחלטת, כשהיא כותבת, הכל נהיה שקט. צינסקי: זה על פו. ופו היה אומר: aiziq: ידענו סנדרלין מונרו: בדיוק קסנדרה*: צינסקי aiziq: ועכשיו פרח f e n d e r: מה עם קסנדרה צינסקי ? קסנדרה*: אני בסוף f e n d e r: לא כאילו תכתוב לי עליה קוים לדמותה קסנדרה*: חחחחחחחחחח אני עוד לא מתה נותקת מהשרת!

וואו קראתם עד פה?

ופו היה אומר: קייי סרה סרה... קסנדרה*: לא שרה צינסקי: היא לא שרה היא מדקלמת פרח תרבותי: איבדתי אתכם. סנדרלין מונרו: העיקר שטוב לה ופו היה אומר: אהההההההה טוב קסנדרה*: חחחחחחחחחחח את בוקובסקי אולי פרח תרבותי: רגע של רצינות... קסנדרה*: נו? צינסקי: פרח - מה זה הX הזה ליד השם שלך קסנדרה*: זה אין חדירה לפרטיות שלה פרח תרבותי: שאף אחד לא מתייחס אליי ופו היה אומר: חחחחחחחחחח פרח תרבותי: שמו עליי איקס צינסקי: אולי בגלל זה שעה אני רוצה לכתוב לך משהו בפרטי ולא יכול פרח תרבותי: אני מנסה לצרוח משהו כבר מיליון זמן פרח תרבותי: ואתצם לא מגיבים צינסקי: הינה מגיב קסנדרה*: נו פרח?????????? וכולם שקטטטטטטטטטט ופו היה אומר: יאללללה שקט לפרח פרח תרבותי: עכשיו אני כבר לא רוצה סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: אוי נו קסנדרה*: יווווו נעלבה ופו היה אומר: חחחחחחח נו בקשה פרח תרבותי: נעלבתי יענו צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרח תרבותי: בתנאי סנדרלין מונרו: נו פרח תרבותי: שלא תשתינו מצחוק קסנדרה*: אווווווווו תנאים ופו היה אומר: נעשה ונשמע סנדרלין מונרו: טוב פרח תרבותי: תבטיחו! סנדרלין מונרו: מבטיחים קסנדרה*: אני עם קטטר ופו היה אומר: חחחחחחחח צינסקי: אני כבר יושב בתוך שתן סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחח קסנדרה*: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרח תרבותי: קס, תעצמי ת'עיניים קסנדרה*: טוב פרח תרבותי: דיי, אני רצינית! צינסקי: ברור שהיא תעצום ופו היה אומר: היא מציצה פרח סנדרלין מונרו: נווווווווווווו צינסקי: פפפחחחח פרח תרבותי: רק רציתי להגיד... פרח תרבותי: טוב, לא משנה קסנדרה*: רעהההההההההההההה ופו היה אומר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: נננננננננננננננווווווווווווווווווווווווווו ככככככככככככבבבבבבבבבבבבבבבבבבררררררררררררררררררררר ופו היה אומר: מציצנית אחת קסנדרה*: הנה ירושלמי אבוי לנו פרח תרבותי: האמת היא פרח תרבותי: רציתי לאמר שזה נראה לי מה זה שברון לב פרח תרבותי: הסיפור של קס קסנדרה*: למי נשבר? קסנדרה*: למה? סנדרלין מונרו: מה? צינסקי: מה ? ופו היה אומר: איזה? פרח תרבותי: נו, הפרשיה הזאת צינסקי: רק שלא תתנתק עכשיו פרח תרבותי: אשת הרב והידי קסנדרה*: של הרב? צינסקי: אוי פרח פרח תרבותי: והידיד צינסקי: נו באמת פרח תרבותי: אני כבר רואה את רם אורן כותב על זה תספר הבא שלו קסנדרה*: חחחחחחחחחחחחח aiziq: חברים לילה טוב צינסקי: ת'ראות איציק פרח תרבותי: לילה טוב איציק קסנדרה*: לילה טוב איציק ושקט ופו היה אומר: לילה טוב איציק aiziq: אמן פרח תרבותי: הרועה הקטנה? aiziq: חחחחחחחחחחחחחח קסנדרה*: יש לי המון חומר לרם אורן סנדרלין מונרו: לילה טוב איציק(על מי אתה עובד? הולך לנדנד) צינסקי: איציק הולך למיטה עכשיו פרח תרבותי: או אולי צדיק כתמר צינסקי: (פעילות מינית מוגברת) צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחח פרח תרבותי: הרועה הקטנה+ צדיק כתמר צינסקי: לאט לאט איציק aiziq: ועוד עם קטינות פויה קסנדרה*: הרועה בשדות החסד של הרבנית סנדרלין מונרו: זו הייתה הסדנה הארוכה ביותר בחיי קסנדרה*: אכן פרח תרבותי: והידי בלול הרבנות פרח תרבותי: הידיד סנדרלין מונרו: אבל תשמעו קסנדרה*: חחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: היה מפרה מחר אני הולכת לעשות בדיקת הריון קסנדרה*: ?? פרח תרבותי: מה????? קסנדרה*: מה????????????? ופו היה אומר: חחחחחחח סנדי פרח תרבותי: חחחחח ופו היה אומר: הפרנו אותה קסנדרה*: מאיתנו? סנדרלין מונרו: יופי פלורסנט צינסקי: ממממממממממממממהההההההההההההההההההההההההההההההההה ? פרח תרבותי: הפריה הדדית יענו פרח תרבותי: גם אני סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ופו היה אומר: תינוק מבחנה סנדרלין מונרו: לגמרי קסנדרה*: רק לי אין כבר סיכוי צינסקי: סנדי , אבל אני כל כך רחוק, איך זה קרה ? פרח תרבותי: נקרא לו וירטו פרח תרבותי: צינסקי, עד שאתה כותב היא מגמרת סנדרלין מונרו: בדרך לחיפה חחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קסנדרה*: הופההההההההההההה צינסקי: טוב סנדי, את מחמיאה לי סנדרלין מונרו: תשמע פרח תרבותי: ולזה קוראים "לגמור המלה" פרח תרבותי: לגמור במלה סנדרלין מונרו: אתה התחלת עם הסינדרלינג סנדרלין מונרו: נפלתי מריצפה לכסא צינסקי: ז'תומרת הרגשתי משהו ככה, אבל בכל זאת פרח תרבותי: רגע, בדיחה!!!!! סנדרלין מונרו: עכשיו ישבתי סנדרלין מונרו: רגע סנדרלין מונרו: וחשבתי סנדרלין מונרו: איך אני מחזירה לו?

זהו שלא יאשימו אותי בהצפה

קסנדרה*: פו התחילו הבדיחות סנדרלין מונרו: סנדרלינג= צינסקסי ופו היה אומר: חחחחחחחחח אני שומרת על התמומות שלי צינסקי: צינסקי הולך לישון פרח תרבותי: אחת נפגשת עם מישהו, מתמזמזים, עושים מה שעושים ופו היה אומר: תמימות קסנדרה*: חחחחחחחח פו לא נספר להם פרח תרבותי: גומרים. מעשנים סיגריה פרח תרבותי: היא שואלת, תגיד אתה רופא, נכון פרח תרבותי: הוא: איך ידעת? פרח תרבותי: רופא שיניים, נכון? פרח תרבותי: יו, אני בהלם, איך ידעת? פרח תרבותי: היא: ורופא שיניים טוב, נכון? פרח תרבותי: כן!!! איך ידעת? פרח תרבותי: זהו, שלא הרגשתי כלום סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קסנדרה*: חחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ופו היה אומר: חחחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: מעולה שכמותך קסנדרה*: אז יהיו דואטים בקרוב? ופו היה אומר: שאלה: צינסקי: היי בנות, צינסקי לבד איתכן פרח תרבותי: השועל? צינסקי: קסנדרה*: אנחנו לא מ פ ח ד ו ת !!!!!!!!!! פרח תרבותי: כן פו ופו היה אומר: למה גברים חושבים הרבה ונשים מדברות הרבה? פרח תרבותי: נו? ופו היה אומר: כי לגברים יש ראש למעלה וראש למטה ולנשים יש שפתיים למעלה ושפתיים למטה קסנדרה*: ?? צינסקי: גברים חושבים ? פרח תרבותי: פווווווווו. שובבה צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחח ופו היה אומר: אני תמימה צינסקי: מצויין קסנדרה*: אבל פו, המוח הקטם שלהם שולט במוח הגדול פרח תרבותי: נ.ב. ראש? מה זה? צינסקי: גגגגגגגגגגגגררררררררררררררר סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחח פרח תרבותי: הו דה פאק איז צינסקי? צינסקי: מי באמת ? פרח תרבותי: אחד שמגרגר, שכותב פרוזה נהדרת, שמת על בוקובסקי... פרח תרבותי: אלו היו 60 שניות על צינסקי צינסקי: פרח :: פרח תרבותי: קסנדרה*: תגידו, יהיו דואטים בקרוב? פרח תרבותי: דבר אליי בפרחים פליז צינסקי: כן ופו היה אומר: אויי שכחתי בכלל צינסקי: סנדרלין מונרו: מקווה שיצליח לי עם צינסקי פרח תרבותי: כן. יהיו. תגדירי "בקרוב" קסנדרה*: אני אזכיר בפורום קסנדרה*: בזמנכם החופשי פרח תרבותי: זהו חששתי שעכשיו קסנדרה*: אבל רצוי לא בפורים סנדרלין מונרו: צינסקי רוצה להתחיל עם פו? צינסקי: אני אכתוב אחד עם סנדי ואחד עם פו צינסקי: מת להתחיל עם פו סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: ופו היה אומר: קסנדרה*: אני אכתוב עם ציפי צינסקי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרח תרבותי: היא אוהדת בני יהודה סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ופו היה אומר: פיצול אישיות? קסנדרה*: נו מה? מפחדים לכתוב איתי, כאילו מה? פרח תרבותי: פיצול זה אני! אני! גם אני! סנדרלין מונרו: אני אכתוב גם איתך צינסקי: טוב בנות, צינסקי פורש ופו היה אומר: אני מוכנה לכתוב עם ציפי קסנדרה*: גם אני קסנדרה*: יאללה פו צינסקי: הולך לכתוב קצת קסנדרה*: קבענו סנדרלין מונרו: לילה טוב ופו היה אומר: פרח תרבותי: אני אבחר אחד ממחפש או מתוסכל או איציק צינסקי: נשיקות נשיקות נשיקות נשיקות קסנדרה*: לילהטוב לכולם ותודה שהגעתם ופו היה אומר: פרח תרבותי: זאת אומרת, אני אציע להם סנדרלין מונרו: תודה לכולם ופו היה אומר: לילה טוב פרח תרבותי: לילה טוב לכולם סנדרלין מונרו: נו מהבר מצווה פו כבר מבינה קסנדרה*: לאאאאאאאאאאאאאא ופו היה אומר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחח סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: איזה קס את צינסקי: חמודה שכמותך פרח תרבותי: קס פרנואידית? צינסקי: רק כשאת מקצצת תזהרי כן קסנדרה*: אני פארנואידית ? אולי פרח תרבותי: איזה מ-קס-ימה ופו היה אומר: צוחקים קס' סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחחחחח צינסקי: יאללה בנות, אני קרוע. תשארו לרכל עלי קצת ואז תלכו. קסנדרה*: לא פרח תרבותי: כל לילה אני חולמת שנחשים טורפים אותי, ועושים קסססססססס ופו היה אומר: לילה טוב צינסקי צינסקי: לילה טוב צינסקי: חולה עליכם פרח תרבותי: לילה טוב ופו היה אומר: חחחחחחחח פרח צינסקי: בנות קסנדרה*: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרח פעם מישהי כתבה לי שיש לי נחשה בשם קסנדרה סנדרלין מונרו: לילה טוב הולכת קצת לפורום לראות מה כתבו חדש קסנדרה*: לילה טוב צינסקי צינסקי: ביי צינסקי: אובר אנד אאוט ופו היה אומר: בייי סינדרלין סנדרלין מונרו: ביי מתוקים שלי קסנדרה*: יאללה ביייייייייייייייייייייייייייייייייי כולם סנדרלין מונרו: מתוקות סנדרלין מונרו: נצנציות ונצנצים ופו היה אומר: לילה טוףףף

למעלה