היצירתיות שלכם
המקום שלכם

היצירתיות שלכם../images/Emo27.gifהמקום שלכם../images/Emo70.gif

חשוב לי מאוד שתהיו שותפים לפורום,שתציעו רעיונות,שתבקשו בקשות,שתתלוננו כשצריך,בשביל זה אתם כאן,כדי להחיות את הפורום וכדי לזכור שהפורום הזה-הוא המקום גם שלכם! אני יכולה להגיד לכם גם שליאל מאוד מאוד מעריכה אתכם,את התמיכה שלכם,את האהבה שלכם,את העובדה שאתם אוהבים אותה ואת השירה שלה ו...נו,זה לא סוד.
בכל אופן,אם לא היה אכפת לה-היא לא הייתה נכנסת לכאן ומעדכנת אותנו וכותבת לנו,נכון? הפורום הזה-הוא אחד המקומות שרק אנחנו יכולים להשפיע בו,ליאל נכנסת לפה וקוראת כי חשוב לה לדעת מה איתכם! בקיצור,הפורום הזה-הוא אחד המקומות שבו ליאל יכולה לראות את האהבה שלנו אלייה וכ"ו...
עכשיו,אני אגיע ל"פואנטה"- אני רוצה את דעתכם ואני רוצה שתעזרו לי לקדם את הפורום ולגרום לו להמשיך לחיות!!! אני רוצה לדעת מה דעתכם,האם הסקר צריך להמשיך ולהתעדכן פעם בשבוע,או שאולי פעם בשבועיים?, אני צריכה ממכם עצות ורעיונות לנושאים של סקרים,אתם יכולים גם לפנות אליי במסרים..., בנוסף,חשוב לי לדעת אם אתם מרוצים מ"השרשור השבועי",או שלדעתכם הוא מיותר לגמרי?.. כל ההצעות האלו ממש יעזרו לפורום ולכולנו... המשך סוף שבוע מקורי,מעניין,מהנה ורגוע לכולם..
אוהבת,הדר.

**וכמובן**,

אתם מוזמנים להציע עוד אפשרויות לשרשורים מיוחדים וכאלו,אבל הפתעות וכאלו מומלץ במסרים...כדי לא להרוס את הספויילרים העתידיים לפורום..

ראאשוווננההה

לפי דעתי צריך לשנות סקר פעם בשבוע [אני אוהבתסקרים:)] צריך רק "להוציא את ליאל לאור" שעוד אנשים ידעו על הכישרון המדהים שלה! האמממממממממממ אני אוהבת שאת משרשרת שירשורים שבועיים,אני יכולה להשלים את כל מה שפספסתיP: הצעות לשיפור:ליאל תכתבי פה יותר [חיחיחיי](-: בקיצור ליאל,תמשיכי לשיר יפה ותמצאי גם מקום לישראל[-:

nitzan111

New member
אממ..... גם אני חושבת

שליאל צריכה לכתוב פה יותר. למשל לעשות שירשור שאלות לליאל (דוגמת השירשור שהיה בשבוע האחרון על המשפחה שלה) והיא תענה

בקשר לזה...../images/Emo17.gif

ליאל נמצאת עכשיו בתקופה מאוד קשה ועמוסה,היא בקושי נמצאת בארץ. כשהיא יכולה היא כותבת פה ומעדכנת אותנו... אם יש לכם שאלה ספציפית שאתם מעוניינים לשאול אותה,אתם יכולים לשלוח את השאלה במסר אלייה.. ואם יש לכם שרשור מסויים שחשוב לכם מאודשהיא תענה עליו-אתם יכולים גם לשלוח לה קישור לשרשור במסר..
אלו כל העצות שאני יכולה ליעץ בקשר לזה..

למעלה