the Girl of Love
New member
היצירתיות שלכם../images/Emo27.gifהמקום שלכם../images/Emo70.gif
חשוב לי מאוד שתהיו שותפים לפורום,שתציעו רעיונות,שתבקשו בקשות,שתתלוננו כשצריך,בשביל זה אתם כאן,כדי להחיות את הפורום וכדי לזכור שהפורום הזה-הוא המקום גם שלכם! אני יכולה להגיד לכם גם שליאל מאוד מאוד מעריכה אתכם,את התמיכה שלכם,את האהבה שלכם,את העובדה שאתם אוהבים אותה ואת השירה שלה ו...נו,זה לא סוד.
בכל אופן,אם לא היה אכפת לה-היא לא הייתה נכנסת לכאן ומעדכנת אותנו וכותבת לנו,נכון? הפורום הזה-הוא אחד המקומות שרק אנחנו יכולים להשפיע בו,ליאל נכנסת לפה וקוראת כי חשוב לה לדעת מה איתכם! בקיצור,הפורום הזה-הוא אחד המקומות שבו ליאל יכולה לראות את האהבה שלנו אלייה וכ"ו...
עכשיו,אני אגיע ל"פואנטה"- אני רוצה את דעתכם ואני רוצה שתעזרו לי לקדם את הפורום ולגרום לו להמשיך לחיות!!! אני רוצה לדעת מה דעתכם,האם הסקר צריך להמשיך ולהתעדכן פעם בשבוע,או שאולי פעם בשבועיים?, אני צריכה ממכם עצות ורעיונות לנושאים של סקרים,אתם יכולים גם לפנות אליי במסרים..., בנוסף,חשוב לי לדעת אם אתם מרוצים מ"השרשור השבועי",או שלדעתכם הוא מיותר לגמרי?.. כל ההצעות האלו ממש יעזרו לפורום ולכולנו... המשך סוף שבוע מקורי,מעניין,מהנה ורגוע לכולם..
אוהבת,הדר.
חשוב לי מאוד שתהיו שותפים לפורום,שתציעו רעיונות,שתבקשו בקשות,שתתלוננו כשצריך,בשביל זה אתם כאן,כדי להחיות את הפורום וכדי לזכור שהפורום הזה-הוא המקום גם שלכם! אני יכולה להגיד לכם גם שליאל מאוד מאוד מעריכה אתכם,את התמיכה שלכם,את האהבה שלכם,את העובדה שאתם אוהבים אותה ואת השירה שלה ו...נו,זה לא סוד.