היצלחתי !!!!!!!!!!

אורית...2

New member
היצלחתי !!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif

שלום לכולם, אני חדשה בפורום, (במחלה...מי סופר...)והיצלחתי להירשם... רומי עודדה אותי לנסות עוד... והנה זה היצליח ! כבר סיפרתי לרומי, ואני אספר לכולם, אסור !!! להרים ידיים !!! זאת המחלה שיש לנו...ויש לנו 2 אפשרויות או לשבת ולבכות כל היום בגללה, או לצחוק...!!!ולהיות אופטימיים !יש עוד דברים נהדרים בחיים !!! רומי, תחזקנה ידייך ותמשיכי עם האופטימיות שאת משרה על כולם !!!!!

RomiVais

New member
אורית - אני שמחה שהצלחת!!! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!!!
מקווה שלא היה מסובך מדי
קובץ חמוד מאוד צירפת לנו - תודה!!!! שיהיה לך ולכולם יום נפלא, רומי

yan27

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif

היי אורית אני יאן,אני בן 27 ,ואובחנתי לפני כשנתיים.ספרי לי עוד על עצמך (מה זה חדשה) ובכלל איזה שלב את נמצאת. אני יודע, שבשנתיים האלה עברתי שינויים רבים,זה התחיל בתסכול ועצבים,למה אני? למה דווקא לי? הרי אני תמיד בריא וחזק, ואז התחלתי להכחיש,שכחתי מהמחלה, לא דיברתי ולא היתענינתי,היום אני מבין,אני מבין שזכיתי,קיבלתי סטירה, כדי להתעורר, היום אני מבין דברים אחרת,היום אני מעריך. וחוץ מזה עם אנשים כמו שיש פה שווה להיות חולה
אז תשמרי על עצמך וספרי לי עוד
יאן

יאן שלום ! ../images/Emo42.gif ../images/Emo29.gif

שלום לכולם ! כתבתי שאני חדשה בפורום, במחלה יש לוותק של משהוא כמו 12 שנים. (מי סופר??!!)גם אני הייתי"סוס עבודה" עבדתי כאחות בלילות,ועכשיו, אני נזכרת שהיו צריכים תמיד להגיד לי "שבי, תנוחי רגע..."אבל אצלי לא היה מושג כזה של לנוח, צריך לעבוד...יש 40 חולים במחלקה, וכל אחד צריך תשומת לב...ויום בהיר אחד...הרגשתי לא טוב, הרופא אמר לי שזה ווירוס...בקיצור אחרי הרבה הרבה זמן,ועצבים של מה קורה איתי??? היגיעה האבחנה...וזהו,היה קשה בהתחלה לקבל את מה שנפל עלי, ועברתי את כל השלבים של ..למה דווקא לי,וכו´ עד שמגיעים לשלב ההשלמה, זה מה יש! וצריך לחיות עם זה ! אבל אחרי הרבה עבודה עצמית...הבנתי שיש לי שתי אפשרויות, או לשבת ולבכות כל היום על מר גורלי, או להרים את הראש לשים את המחלה בצד (היא ישנה אבל בצד !)ולהמשיך לחיות...(כוונתי שהמחלה לא במרכז עולמי,)מצאתי לי עיסוקים אחרים שממלאים לי את היום ושאני נהנית מהם... אני לא לוקחת שום תרופה...!!!(קופוקסן או בתה אינטרפרון) בגלל שהאיבחון לקח הרבה זמן, וההתקף היה קשה הייתי מרותקת לכיסא גלגלים בלתי תיפקודית לחלוטין...אבל בעזרת הקורטיזון, והמון פיזיוטרפיה... חזרתי לתפקד !(טפו,טפו,טפו,...) אומנם לא כמו שהייתי פעם, אבל אני מתפקדת. עושה התעמלות ! שוחה בבריכה (בקיצור "שומרת על מה שיש...) והכי חשוב להיות אופטימיים!!! (יש ספרים מצויינים בנושא, של ד"ר ברני סיגל, ושל לואיז היי ) והכי חשוב הציורים ששמתי הם לא סתם !הבת שלי הפכה אותי לסבתא צעירה...לתאומות, ואלה השמות שלהם, תאומות שהיום הם בנות 6 חודשים, ולקחת מישהיא מהם על הידיים ולחבק אותם, ולקבל מהם חיוך,זה בריאות...!!! שאי אפשר לתאר במילים. מסכימה איתך שעם האנשים שיש פה במיוחד האופטמיות והכיף שרומי וכולם נותנים...כיף להיות פה, כתבתי לרומי, שהיה לי יום קשה היום התישבתי ליד המחשב, לנוח, וישר ניכנסתי לפה, ידעתי שפה יהיה מה שיעשה לי מצב רוח טוב, וכוח להמשיך........!! שיהיה לכולנו יום נפלא ושבוע נפלא, ולא לשכוח ללכת עם הראש למעלה !!! (בהזדמנות אני אספר מי לימד אותי את המשפט הזה, שאימצתי אותו, זה לא קל!!! זה הרבה הרבה,עבודה עצמית אבל זה שווה !)

yan27

New member
ממש בית חולים פתחתם פה ../images/Emo13.gif

אז יש לנו אחות,וד"ר(שאם את לא יודעת זו סיאמית)ורומי הנשמה,שהיא אחראית על בריאות הנפש,וקובי שהוא אח ראשי (וגם אח גדול).ממש בית חולים מרגוע. אגב תרופות,עדיין לא הבנתי למי נותנים תרופות ולמה לא לכולם? ובפעם הבאה שאת רואה את הקטנים,תני להם הסנפה בצוואר ותספרי לי על הרייח.
יאן

RomiVais

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo70.gif

הצחקת אותי יאן...
מקווה שהתכוונת למובן הטוב של בית חולים, שכן בדרך כלל זה מעלה אסוציאציות שליליות... (אני צוחקת.............
) אוהבת את חוש ההומור שלכם!! המשך ערב נפלא, רומי

סיאמית

New member
יאני? מה מצב השינה אצלך? ../images/Emo35.gif

אולי כדאי שגם אתה תתחיל לארוז להיום!? אני רוצה לראות שמונה שנות שינה בריאות! כאלה שתקום מהן מחר עם לחיים ורודות וחשק עז לחביתה עם טוסט בחמאה + סלט! למיטה מיד!!!
לילה טוב...

yan27

New member
השינה? קומסי סומסה

מה טוסט וחביתה? אני בבוקר רוצה לאכול קרנף. וכן דודה אני מיד הולך לישון.אני מנסה לשלוח קישור,שתראי עד כמה משעמם לי

yan27

New member
../images/Emo6.gif ואללה הצלחתי ../images/Emo6.gif

בנות אני בטוח שתהנו
יאן

@diver

New member
יאן ואאלה הצלחת

יאן אני רואה שאתה במצב גבולי בין שעמום להשתגעות אז תפסיר עם השור האדום ולך לישון מטכלית לפחות קובי

RomiVais

New member
אני מסכימה עם קובי יאן!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo18.gif

yan27

New member
לא לדאוג חברים ../images/Emo24.gif

אני ישן,ישן ביום וער בלילה.

סיאמית

New member
בדיוק תן בכרית כמה שעות!!!! ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מה כואב לך?!!!!!!?!? מילא אני, הקטנה והלא מבינה... אבל אפילו קובי אומר לך ללכת לישון....
ביי חמוד, וכשתתעורר תביא עוד כמה לינקים, אהבתי!

סיאמית

New member
גדוווווווווללללללללללל ../images/Emo20.gif

כולם בעבודה שלי תלשו לבחור הזה, נעבך, שערות מהאף כל היום... תודה! נורא צחקתי

yan27

New member
היי ../images/Emo20.gif

מקווה שהיה לך יום נחמד,ואגב איפה את עובדת?

סיאמית

New member
אי שם ../images/Emo8.gif

או יותר נכון, במקום האקזוטי ושורץ הסושיות העסקיות - הרצליה פיתוח... למה? אתה בא ללאנצ´?

סיאמית

New member
ברוכה הבאה אורית! ../images/Emo24.gif

שבי, תשתי משהו? ספרי קצת על עצמך!!! מה-מו-מי וכאלה...

natangil

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

הי אורית, שמי גיל ואני מאובחן שנה + ומטופל באבונקס. שמחתי לקרוא שהתגברת על ההתקף הקשה ומתוקף תפקידי בקופ"ח מאוחדת מעוניין לדעת במה את עוסקת כעת. בהצלחה ושימרי על קשר. הגעת לבית חם ותומך !

@diver

New member
ברוכה הבאה אורית

אורית ברוכה הבאה שמי קובי , מאובחן בקלילות משנת 1985 {סימפטומים קלילים} מסוף-1988 משוחרר מהמחלה {אין כלום}{3*TFU} אני חושב שהכרנו בפורום של האגודה שוב , ברוכה הבאה עם חיבוק גדול
ועם פרח
קובי

למעלה