היצרות המעיים

עומר173

New member
היצרות המעיים

ד"ר וסרמן שלום! במקרה שיש היצרות במעיים ומשהו "נתקע" שם כמו חתיכת אוכל מה עלול לקרות כתוצאה מזה ומהם ההשפעות המידיות על הגוף? כמובן שבסופו של דבר זה מצליח לעבור שם...

היצרות במעיים

עומר אתה צריך להיות יותר ספציפי כאשר יש היצרויות של מחלת קרון אנו ממליצים לאכול מאכלים שאין בהם חלקים קשים- דוגמא טובה הנם פיצוחים וגם פופקורן כי החלק הקשה שלו עלול להתקע המטרה הנה שהמזון יעבור דרך החלק המוצר ללא בעיות אם הסיבה להיצרות הנה דלקת ובצקת טיפול בתרופות נוגדות דלקת יכול לגרום לשיפור בהיצרות אבל שאלתך היתה כללית ולכן לא ברור לי מדוע שאלת אותה כל טוב

עומר173

New member
לא הבנת אותי...

השאלה שלי כוונה להיצרות במעיים שנגרמת ע"י קרוהן עם כתוצאה מבצקת או מצלקת. כפי שאמרת ממליצים לאכול מאכלים שאין בהם דברים קשים כדי שיעברו בצורה חלקה, אבל אני שואל מה קורה אם הדברים לא עוברים בצורה חלקה ו"נתקעים" שם לזמן מה, איך הדבר משפיע על הגוף ומה קורה כתוצאה מזה?

היצרויות של קרון

השאלות שלך לא תמיד קלות- יש היצרות ויש היצרות אם ההיצרות היא מעבר לגודל קריטי (הנובע מההיצרות הדלקתית שמעליה מתווספת בצקת דלקתית) Uאל תשאל אותי מהו הגודל הקריטי מזון יכול להתקע בהיצרות ואז יש תמונה של חסימת מעיים או חסימת מעיים חלקית- עם כאבי בטן תפיחות הבטן (תלוי היכן החסימה) הקאות ואפילו ירידה במספר היציאות אני רוצה לעצור כאן ולאחל לכל חולי הקרון שכל ההיצרויות שלהם תפתחנה כל טוב

למעלה