היקמן

ס ו ז נ ה

New member
היקמן ../images/Emo5.gif

יש פה מישהי עם צלקת של היקמן? מה לעשות? שוב אחד מאותם הדברים הקטנים שאני יכולה להעלות רק כאן.. הרופא שניתח אותי, נורא השתדל בזמנו אבל הסימן שנותר מההיקמן מחד מזכיר לי את מה שאני מפחדת לשכוח מאידך - הוא לא יפה בעיני למרות שהוא קטן ומוסתר אני מניחה שלגברים זה פחות מפריע ולכן פונה לנשים - האם יש כאן מי שמבינה על מה אני מדברת?

ס ו ז נ ה

New member
גרמת לי לחייך ../images/Emo13.gif

והאמת היא שאסור לי קעקועים אבל אהבתי את המחשבה היצירתית רעיונות נוספים יתקבלו בברכה, יללה פורפו תביאי עוד פתרונות

MemphisRaines

New member
רעיונות ../images/Emo13.gif

יכול להיות שהצלקת לא במקום הכי נוח אבל עדיין היא שם רעיון פשוט הוא להתעלם ממנה רעיון נוסף לתת לה שם ולבנות סביבה סיפור מלחמה
וחוצמזה זו העדות לקרב הגדול של החיים
שרון

magister

New member
לי זו צלקת שנותנת כוח

זו צלקת ששיכת רק ליחידי סגולה, ליחידת עלית הכי מובחרת לי זו צלקת שנותנת כוח. כל פעם שצריך להתמודד עם קושי אמיתי בחיים, אני מביט בצלקת, ואומר- ניצחתי בקרב הגדול מכולם, אז שום דבר לא יכול לעצור אותי עכשיו. אני נושא צלקת זו בגאווה ושואב ממנה אומץ ותיקווה. גם אם אני מרגיש לבד במערכה, וגם אם דברים לא הולכים כמו שצריך, יש להצלקת שמזכירה לי כמה כוח יש לי ולמה אני מסוגל! תני לצלקת משמעות, בבחינת "מעז יצא מתוק"

מבצע חשאי בעורף האויב...

זה בשביל הצלקת של הפורט א קאט שתקועה במקום די אסטרטגי. כן כן.. גלי גיבורת ישראל. ומצד שני אפשר פשוט להגיד מאיפה זה בא. ואז... ירצו - יאכלו, לא ירצו - לא יאכלו. ואם כבר קעקועים, אז יש את אלו שיורדים אחרי כמה ימים. אני השתמשתי בהם על הקרחת בזמן הטיפולים (המונהמון פרפרים!!), יש ממש יפים כאלו ותחשבי שאת, שלא כמו מקועקעים אחרים, יכולה לשנות את הקעקוע שלך לפי המצברוח בזמן שאצל האחרים זה מצב די תקוע. ספרי מה החלטת. יום אור ואושר גלי

blg

New member
אני סרטנית פרשית.. מה זה היקמן?

ובלי קשר צלקת? אסור קעקוע? איפור מותר? לתת לילדים לצייר מסביב,

היקמן זה צינור בחיבור ישיר..

לקיבה מצד אחד ולחוץ מצד שני. נותנים דרך זה טיפולים. ואני חושבת שלפעמים גם אוכל (ואם אני טועה בבקשה לתקן אותי) גלי

ס ו ז נ ה

New member
היקמן - הסבר חוויתי ולא מקצועי

יש היקמן עם צינור אחד או עם שניים (דו נתיבי). כלפי חוץ רואים שיוצא מהחזה (על ציצי ימין) צינור ארוך מאד, בפנים הוא מגיע עד ללב כמעט. ההיקמן מאפשר לקיחת דמים, קבלת כימו ושאר מרעין בישין ללא דקירות. אותי הוא שימש חצי שנה, אבל יכול להחזיק הרבה יותר. נדרשת תחזוקה יומיומית של חיטוי וחבישה על שרוך תלוי לצוואר, שלא ייצא ממקומו בשינה (כבר שמעתי שקרה). את ההיקמן מכניסים בניתוח ומוציאים בצ´יק ע"י רופא מנוסה בכך. אני מניחה שאפשר גם לקבל אוכל דרך היקמן, במקרים של השתלת מח עצם למשל, אבל אני לא בטוחה. בסוף נשארת צלקת קטנה, באמת קטנה. ובעלי מכיר אותה מקרוב, אבל לי, מול הראי, היא לפעמים מפריעה קעקוע כזה שיורד אחרי כמה ימים הוא רעיון נהדר לימים של משבר תודה על המחשבות שהקדשתם לי אני אוהבת אתכם

אחשל

New member
וזה הכל ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif???

לא מזלזל חס וחלילה...אבל חשבתי על סדר גודל אחר... אני עתיר צלקות - אחת קטנה, בגב (נקודת חן ז"ל), אחת קטנה באמת יד ימין (חיפוש כושל אחרי מחט תוך-ורידית שנעלמה באמצע טיפול...), אחת קטנה במפשעה (ניתוח כריתה מלפני 7 שנים...) אחת ענקית מהסרעפת עד למטה למטה (פתיחת בטן ל"ניקוי סופי" מהסיבוב הראשון, לפני 16 שנה...) וזה רק מהקרבות נגד הסרטן... אני נושא אותן בגאווה, עדות לנצחונותי בקרבות העזים על חיי!!!! אבל, כמובן, אני גבר והרגישות שלנו לזה קצת שונה... ניר

ס ו ז נ ה

New member
הכבוד של פריצי

ראית את הסרט? לפני הסקס הראשון שלהם, אנג´ליקה יוסטון וג´ק ניקלסון משווים למי יש יותר צלקות מקרבות עם המאפיה. צחוק צחוק, אבל אצל נשים זה באמת אחרת. אני חושבת. חוצמזה שלחתי לך מסר. המשך יום טוב!

אחשל

New member
השוואות../images/Emo13.gif

ראיתי גם ראיתי, אבל יש קטע הרבה יותר משעשע - בסרט נשק קטלני (2 אני חושב...) מל גיבסון משווה צלקות עם רנה רוסו... קיבלתי את מסרך ועניתי... ביי בינתיים, ניר

61יעקב

New member
צלקת

לי הוציאו צנור ניקוז עם שקית וואקום ליציאת הנוזלים לאחר הניתוח, סבלתי מזה חודש ימים ואז זה פשוט נפל ויצא מהגוף. שלושה ימים הנוזלים נשפכו לי על הגוף ולאט לאט המקום נסגר והנוזלים יצאו לי מהאצבעות של הרגליים.....(סתם אל תאמינו..) אך נותרה לי צלקת די מכוערת. כמו כן יש לי קעקוע קטן על החזה X שזה משמש לכוון המאיץ בהקרנות שעשתה לי הרופאה של המכון. נ.ב. אם אתם מגיעים למאהל תנו התראה מוקדמת ואני גם יבוא ,אני גר קרוב לקיבוץ.

למעלה