הירדמות של ילדה בת שנה

מוריה 85

New member
הירדמות של ילדה בת שנה

שלום רב יש לי ילדה בת שנה וחודש שעדיין לא ישנה לילה שלם היא ישנה חמש שעות אבל לא ברצף והיא מתעוררת כל שעה וחצי שעתיים מנדנדת אותה ונרדמת שוב אחרי החמש שעות שהיא ישנה במיטה שלה היא מתעוררת ולא מכונה לישון במיטה שלה היא פתאום מתחילה לשחק לדבר איתי בקולות היא תעשה הכל בשביל לא לישון במיטה שלה אלא איתי מה עלי לעשות כדי שתישן את החמש שעות שלה ברצף? ואיך לגרום כן לחזור למיטה שלה ולישון שם לילה שלם גם לאחר חמש שעות השינה שלה? האם נוציא אותה מהחדר שלנו לחדר משלה זה יעזור לה לישון לילה שלם? הסיפור שהיא לא ישנה לילה שלם כבר מתייש אותי בתודה מוריה

מזמינה אותך...

מזמינה אותך לקרוא תשובתי מהבוקר: תחת הכותרת:" בבוא העת תבני תוכנית יזומה וחכמה" בכבוד רב, עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

michalul

New member
גם לי ילדה בת שנה וחודש

הבעיה שלי היא שהרגלתי את הקטנה להרדם עם בקבוק מטרנה וגם כאשר קמה באמצע הלילה הייתי נותנת לה מטרנה. החלטתי שמהיום יש מטרנה רק להרדמות ובאמצע הלילה אם תבקש לשתות זה יהיה רק מים.
לעניין ההתעוררות: הלילה היה לי לילה כמו שאת מתארת.. הצלחתי להשכיב את בתי בחזרה לישון ע"י הפעולות הבאות: הסברתי לה שכל הבובות ישנות ואבא ישן, שרתי לה בשקט שיר ערס (פזמון ליקנטון) ולטפתי אותה בגב. באיזשהו שלב פשוט ישבתי לידה ועל כיסא אמרתי לה בקול רך להניח את הראש ונשארתי איתה בחדר עד שהיא נרדמה.
אני מסכימה עם ענת שמבצעים שינוי רק שמוכנים לכך. אני החלטתי שנתחיל לאכול ארוחת ערב יחדיו (בתי ואני) וכך אדע בוודאות שהיא שבעה. כרגע אני עדיין נותנת לה בקבוק מטרנה להרדם, אך לפני זה תמיד מציעה לה בקבוק מים.

מוריה 85

New member
עשיתי בעבר כמו שאת עשית...

מי שמונה בערב עד 12 לאחת בלילה היא מתעוררת ואני מחזירה אותה לישון שמגיעה השעות האלו בין 12 ל1 היא בוכה עד דמעות לא מוותרת ופתאום היא מתחילה לשחק איתי הכל שכדאי לא לישון במיטה שלה בעבר כן עשיתי מה שאת עשית עם הבת שלך ולא עזר היא עדיין ישנה איתנו באותו חדר אני שוקלת אם להעביר אותה חדר זה יעזור בכל העניין הזה

michalul

New member
אנחנו העברנו אותה בגיל חודש וחצי

הדבר היחיד שבעייתי בחדר הוא שאין לו דלת ולחלון אין תריסים (ממ"ד)

למעלה