הירהורים על מיקום שיחות שלום...

הירהורים על מיקום שיחות שלום...

הייתי עסוקה בענינים שלי ופתאום התחלתי להתעניין ב"קמפ דייוויד" ומצאתי שמדובר בבסיס של חיל הים במרילנד ארה"ב.... ופתאום זה נראה לי הכי לא הגיוני בעולם.... בגלל שאני מכירה את תופעת ה-"שאנגאי לה" = היפנוזה רפואית, שעלולה להיות מופעלת נגד מנהיגים... שהופכים מאז להיות "סיכון בטחוני". לדעתי צריך להכריז על היפנוזה כפשע מלחמה ולגנות את כל העוסקים בה כמו כן שליטה מוחית במוח של מישהו אחר צריכה להיות אסורה על ידי כל המדינות. בבסיס ההוא בטח יש מיתנים מיוחדים של "הרדמה" היפנוטית... חיל הים היה מעורב בכל מיני עניני גרילה ובסיס שלו ...ממש לא מומלץ... אני מתפלאה איך המדינות המעורבות הסכימו למיקום הזה....שבת שלום

מנהיגים שהיו שבויים...שהיו פצועים..

לדעתי מנהיג שהיה מרוסק בבית חולים ואחר כך החלים או בכלל מנהיג שעבר ניתוח במדינה זרה (לדוגמא אורה נמיר)...עשוי להיות "מופעל" מרחוק. לא מדובר בהכרת תודה או בהזדהות עם התוקפן אלא, שידור לתדר המיוחד שקולט רק הנמען. אני חושבת שיש דבר כזה...(משהו שקשור לעבודתו של ד"ר מנגלה על תקשורת בין תאומים).

משה דיין היה נכה צה"ל......בדיעבד.

בדיעבד יתכן שמשה דיין שסבל ממוגבלות גופנית, היה צריך להפסל מלכהן בתפקיד כל כך בכיר.....שהרי היה תלוי רבות ביועצים שלו...וזה לא מצב מי יודע מה בטוח...

כאבים אצל מנהיגים...ומשככי כאבים

גם אריק סבל מפציעה... יתכן שהיה מכור למשככי כאבים. רק עכשיו קראתי שגם אולמרט נפצע בצבא.... הפציעות הללו...אף פעם לא שמעתי שמדברים על הפציעה של אולמרט ומצבו הרפואי...אבל נראה לי על פניו "סבל" שיכול להיות מוסבר בכאבים מפציעה ישנה. איך מגיעים למידע כזה, על היותו של מנהיג מכור פיזית?

למעלה