הירהורים...

הירהורים...

היום היה בעיתון ידיעות במוסף בריאות על הקלות הבלתי נסבלת של ההפלות בישראל. על הורים שעושים הפלות על פגמים קלים של עוברים ומוכנים להמשיך הריון רק אם העובר בריא. על הכעס של הרופאים בעקבות התופעה וכמובן שק"פ ניתן שם כדוגמא לתופעה למרות שממש בשתי מילים. חשבתי לעצמי: איך משתלבים בכתבה כל הרופאים שהמליצו לנו לעשות הפלות בעקבות גילוי הק"פ??? שנכנסו יותר מאיתנו לפאניקה עם גלוי הק"פ? אז התשובה היא ... שהם לא! הם לא מוזכרים אפילו ברמז!

פרלמנים

New member
../images/Emo46.gif נכון. אבל הבנתי שהחמירו בנהלים

ושהוועדות להפסקת הריון כבר לא מאשרות הפלות בגלל ק"פ אלא אם יש עוד איזושהיא בעייה נילווית. חשבנו פעם לפנות לאיזה "איגוד" רופאי הנשים ובסוף לא עשינו זאת. אני אתחיל לברר בנושא. לא קראתי את הכתבה. יש מצב לסרוק אותה ולשלוח? בוקר טוב לכולם! ג'סיקה

sigis7

New member
חייבת לומר...

שאצלנו כל הרופאים עודדו ובגדול, ואפילו כשנמצא מוקד אקוגני בנוסף לק"פ, אף אחד מהם לא הכניס לפאניקה ולהיפך הרגיע. אבל...לעומתם היועצת הגנטית רדפה אחרי ומשכה לכיוון השלילי ללא הפסקה בטלפונים הביתה, בפניה ישירה לרופא נשים שלי ועוד, וכל זה עד שבוע 31 להריון!!! יש אנשים ויש אנשים, אבל אין ספק שצריך לחשוב על איזו תגובה משותפת שלנו!

טאניוש

New member
עברת יעוץ גנטי בשערי צדק?

בגלל הנסיון המר איתם
מההריון הראשון וויתרתי על תענוג בהריון של לאון. הרופאים באמת לא הלחיצו אותי (כמעט), ואפילו לא לחצו שאעשה מי שפיר (המליצו, ביררתי, סירבתי ולא הוזכר יותר). אבל ממה שאני קוראת פה בפורום זה נדיר מאד. בהחלט יש נטיה להלחיץ את ההורים ולהמליץ על הפלה.

גם הלב שלי נחמץ כל פעם שאני חושבת

על הנושא. איך בארץ בשבוע 32 הרופאה המליצה לעשות מי שפיר כי "עדיין אפשר לעשות הפלה". היא באמת אמרה שבארץ מאוד מאוד מתירנים בעיניין של הפלות. וגם רופא נשים אחר שפגשתי אמר בקול גדול שהיום ההורים תובעים על כל דבר ולכן הוא אומר גם על ק"פ שאפשר לשקול הפלה. איפה שבועת הרופא? אי שם גם כן שבועה.

למעלה