הירהורי הלב

MemphisRaines

New member
הירהורי הלב ../images/Emo23.gif

לבד כן לבד להיות לבד כשרציתי את זה הייתי ביחד וכרגע כשאני לבד כל מה שאני רוצה זה ביחד רוצה אהבה , לא רק מין רוצה חיבוק חם רוצה סתם לשבת ולדבר או לשתוק ולתת לה לדבר או ששניינו נשתוק וניתן למוסיקה לדבר , בחדר חשוך כשרק אורות האיקולייזר קופצים להם מפעם לפעם רוצה ביחד מחובקים בים רוצה לרקוד ( למרות שאני משמ רקדן גרוע ) רוצה לעוף איתה לאן שהרוח תיקח ) פשוט רוצה לאהוב
שרון

ramzi77

New member
קבל ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

תיזהר, עוד יחשבו שאתה טיפוס רומנטי )סתאאאאאאאאאאאם צינית(. יישר כח, ברכות ושגשוג.

MemphisRaines

New member
כן מרק הכל נהדר

מותק להשתפך קצת
ואח"כ להרגיש פי שמונה מאות יורת טוב שרון

הולךבטל

New member
גם שמשתפכים

יש להשתפך בכבוד ולך הרי לא חסר מזה. אל תיתן לאף אחת להרגיש, כי אתה מיוסר שהיא לא לצדך !! אתה בוודאי מכיר את האמרה הנדושה על רכבות (אוטובוסים) וב.... יאללה להתעודד, אלקלעי בדרך

MemphisRaines

New member
מיוסר ??? ממש לא

וחוצמזה אין כרגע אף אחת ספציפית זו רק הרגשה כללית , הלב רוצה לדבר
שרון

הולךבטל

New member
אל תתאמץ

כי לכל אשר תפנה ידידי כאשר תרצה מאוד ואכן תדמיין כי שלך היא לא בחיקך תתפנק היא וזו אשר אינך חפץ בה היא אשר עיניה אילך קלות על כן ידידי תזרום עם הרגש כי לא לנצח תחבוק כרית בבדידותך ידיד

הולךבטל

New member
בין שגשוג../images/Emo14.gif

מילותיך בדבר אהבה בוערת אש בעצמותיך הלא ידענו זאת כולנו כי נסיכה וגם נסיך על סוס לבן באגדות מככבים ולמציאות הרבה אין קשר אז תני גם את סיכוי לכל הלמות ליבך זורם ומתייסר בחיפושי האהבה וגברים כתאורך, ידוע כי קיימים רק בחלומות ואם מצחיק הוא אך שמן ??? אם שרירי מאוד אך מעצבן ??? אם בייתי הוא כי רב כיעורו ??! אם טוב ליבו נשפך, אך אינך יודעת איך לאסוף ?? סופו של זה האומר כי בדד נשכון לנצח סתם אחד

ramzi77

New member
יכול להיות אבל....הולךבטל

לא נסיכים ולא אגדות הדרישות אינן מוגזמות ובאות בחצי הלצה בלי לספור בסל כל ביצה וביצה הכל כאן סביר בהחלט אחד שיודע לקבל ולתת והעיקר הראש והניצוץ צריך לפעמים לדעת לקרוץ ולמורת רוחך רגליי על האדמה והיו איתי מסוג זה וגם לקחו טעימה ונשארו כעשור ועוד בקשר היום מה שמוכיח שלאו דווקא שוגה בחלום LIVE AND PROSPER RAMZI

ליאן.

New member
נדמה שאתה מחפש ידידה או יזיזה

או סתם מישהי שתנחם אותך על בדידותך ותארח לך חברה. אני טועה?

למעלה