הירהורי סוף שנה

סנדקית

New member
הירהורי סוף שנה

חזרתי עכשיו מהעבודה, ועוד קצת בירה לסיום משמרת ו.... מרגישה שלא אהבתי מספיק השנה ופתאום נהיה לי בוער להספיק לאהוב ביום האחרון שנשאר מהשנה הזו. וכנראה שהלילה אסתפק בלאהוב בעיקר את עצמי, שזה גם לא רע... אז אאחל לעצמי ולכולכם שנה של הרבה אהבה ומיצוי. ולילה טוב.

הרהורי תחילת שנה.....

חזרתי מדייט,בוא נאמר בלשון דיפלומטית,לא הכי מוצלח שבעולם.... אבל יש עוד 364 יום למקצה שיפורים ........

זִיגזַג

New member
אני לא מאמין!!!!!

ענת ????.. את יודעת כמה זמן אני מחפש אותך ????? ואני צריך בפוקס למצוא אותך בפורום?!?!?!?.. אוחחחחחחחחחחחחח

אופקקקק

New member
שלומי יקירייייייייייי../images/Emo24.gif

מה שלומך קושקוש?!!? געגעתייייייייייי ים

ליאן.

New member
אל תשכחי שעד לסילבסטר יש עוד

כמה חודשים.. ואם להיות מדוייקת אז יש עוד 114 יום במדויק!!! כך שאת יכולה להתחיל להתעודד ולהציב לעצמך דד-ליין חדש למציאת אהבה. - סוף השנה האזרחית..

סנדקית

New member
נראה לי

שהבנתם את ההגיג שלי במשמעות מלנכולית וממש לא התכוונתי לזה. נהפוך הוא, ביום ההוא, של השנה האחרונה, התמלאתי רצון עז בלאהוב וכמובן שגם יישמתי.... (לא מה שאתם חושבים, סוטים!) פתאום התחשק לי לחבק את כולם ולחייך אל כולם ועשיתי כמיטב יכולתי ואני משתדלת להמשיך, ובואו נשם רגע בצד את עניין הזוגיות, דברתי על אהבה באופן כללי. וליאן, סחטיין על ההשקעה בספירת הימים, מקווה שבפחות מ-113 אמצא מישהו לספור איתו כשהשנה הלועזית תבוא גם עלינו לטובה. שיהיה לכם יום נפלא!

למעלה