הירוק מאד חשוב

Marks103

New member
הירוק מאד חשוב

אבל עדיף להצביע למפלגה בעלת מצע רחב הרבה יותר...ושבאמת קרובה לאחוז החסימה.... אני מדבר על עלה ירוק...איך אפשר לקחת ברצינות מפלגה עם סופי צדקה במקום 5? אשמח לתגובה.

Marks103

New member
לא באמת...

איפה התגובה? שום דבר? עומד כאן קול צף בפוטנציה ואף קול לא קורא. אני מצביע לעלה ירוק, האלטרנטיבה הירוקה היחידה שבאמת תכנס לכנסת. שיהיה לכם בהצלחה בפורום הקטן שלכם, נתראה ב-29 במרץ מצידו השני של האחוז.

clear

New member
הירוק באמת חשוב

מה הבעיה עם סופי צדקה? אתה מכיר אותה אישית? השאלה שאותי מעניינת היא: איך אפשר לקחת ברצינות מפלגה שראשיה מתרכזים בשימוש בסמים ואיך להקל על אחרים את השימוש בסמים? מה יקרה פה בעוד 20 שנה אם נתיר את השימוש בסמים? הדור הבא של החיילים שלנו יהיו על סמים. המנהיגים שלנו יהיו על סמים. לאן בדיוק זה מוביל? עלה ירוק מנסה לתפוס טרמפ על הירוקים ועל הקירבה בשם- אני מקווה שהם לא יצליחו במזימתם המעוערת.

Marks103

New member
מישהו לא עשה

שיעורי בית ולא קרא את המצע... בכל מקרה: 1. יש למפלגה הרבה במצע חוץ מהליגליזציה...איכות הסביבה, זכויות בע"ח, נישואין אזרחיים וחד-מיניים, הפרדת דת ממדינה, עידוד אומנות ואומנים, חינוך גבוה חינם וחופש הפרט באופן כללי. חבל כל כך שמפלגת הירוקים דורשת לעצמה את המונופול על איכות הסביבה ולכן מונעת את היווצרותו של גוש ירוק מסודר בארץ, כמו בכל מדינה מערבית שמכבדת את עצמה. חבל מאד. 2. אנחנו מתירים כבר את השימוש בסמים...על אלכוהול שמעת? כל החיילים שלנו שיכורים כל הזמן? והמנהיגים? לא...כי יש חינוך...וכרגע החינוך הזה לא עובד, כי כולם שותים ומעשנים (טבק וקנביס) על ימין ועל שמאל ועקומת השימוש רק עולה. רק חינוך נכון (ולא שקרים, כמו ג'וינט שהופך למזרק...) יכול להציל אותנו ואת הנוער. ואלו הם ל-ל-א ספק הירוקים שלוקחים מהעלה את הרעם, ולא להיפך. תקרא, תחכים קצת...אפשר למצוא גם את המאמר הזה באתר של מעריב, ידיעות ואחרים. קצת תסתובב, תתפלא כמה תלמד. http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=206337&sid=126 נתראה שבוע הבא, שמים קנ בקלפי.

clear

New member
זה מה שנקרא לצפות את הגועל בשוקולד

מה אתה מנסה למכור לי את המצע של מפלגה שעיקר המצע שלה הוא לגליזציה של סמים? אתם מנסים לסמם אנשים. אתם מצפים את המצע שלכם בעוד שאיפות, אבל השאיפה המרכזית היא להכניס סמים לעם. בקשר לחיילים השיכורים- נו, בגלל שיש חיילים שיכורים זה בסדר להכניס סמים לחוק? צריך לעבוד על חינוך נגד השתיינות ונגד הסמים, אבל לא להכניס סמים לחוק- מה הקשר בכלל?

למעלה