הירוק מדווח על חזרה לשטח...

Master Shiva

New member
הירוק מדווח על חזרה לשטח...

נמסטה, אפקייסה? מה העניינים במדינת הגראס? איך תגעגעתי. אחרי כל הטולות הדיי משובחות למען האמת עם הקרים, אני שמח לחזור למדינת הגראס. מה המצב בארץ? איך החומר? יש מספיק בשוק? בום בולינאת על כולכם.

tiger

New member
תן לי לנחש:חזרת מהודו?ל../images/Emo104.gif

ואתה אומר שאתה שמח? כניראה שהחומר שם באמת חזק...מאיפה בהודו אדוני חוזר?

vegi force 1980

New member
טייגר יש לי שאלה

נישואים אזרחיים זה מקובל בהודו? יעני במקום לטוס לקפריסין להתחתן אני יכול לטוס להודו ולהתחתן?

גריןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

חזרת אלינו???????????????????. קדימה סיפורים מתת היבשת הכי מדליקה בעולם... ברוך השב!

tiger

New member
מנלי מנה לי מנלי חביבה....

כל צמח בה צומח כל פרח בה פורח מה לא הייתי מוכן לתת כדי לקום וליסוע עכשיו למנאלי היפיפיה. אולי אחד המקומות הכי יפים שיש שלא לדבר על הריח...הריח המיוחד הזה של גרס טרי שמנשב לו כל הזמן ברחובות ובסימטאות.הגשם והיער וההרים מיסביב. בשנה הבאה במנאלי העתיקה אמן. נו איך היה לך?בוואשיש ביקרת?

green eyes

New member
היה מטורף,היה סוף. ../images/Emo99.gif

אני יוריד תמונות למחשב וייתן לכם לראות בקרוב. חוץ מזה היה בולינאת. הייתי בואשישט,במעיינות וגם הלכתי מושישט איזה חצי שעה מגיעים למפל ענק. צריך קצת לטפס אבל זה שווה את זה. מטורף. חוץ מזה עשיתי הרבה שעות מירפסנה,לקחתי אחלה בחלה של קרטונים.האקסטות לא מומלצות אחרי שימוש בטריפ.חלש. החשיש סופני למרות שאני אישית מעדיף גאנג´ה. פרווטי היה יותר שוקק חיים לאנשי הקרחנה. כל כמה ימים יש שם מסיבה. הייתי שם בפול מון בג´לל. אהה,וגם אירגנתי מסיבה על הגג של הגסט האוס שלי במנלי. היה יותר מוצלח מהמצופה, ו...זהו בינתיים. המשך יבוא.

tiger

New member
דייייי.לאיזה מפלים היגעת?

במרכז ואשישט עדיין יושבים שלוש באבות ב"כיכר" מיתחת לסלע ומעשנים צ´ילומים כל היום(כל יום כל החיים)? וכשאתה כותב "יותר מוצלח מהמצופה" הסבר ופרשן+סרוק תמונות במידה ויש.

ברוטוס

New member
ארגנת מסיבה, מה אתה אומר?../images/Emo108.gif

איפה אני הייתי בסיפור הזה? בדיוק העברתי זקנות ת´כביש? אה, ועוד דבר, בכרטיס האישי ´שך תעדכן ת´שיר, אם משינה אז סוזי אבל ביננו, ילדה, תהיתי שמא תחפצי לקפוץ איתי לסיני. יותר הולם קצת, לא ככה? איפה הבנאדם

למעלה