היה לי כזה
כתבתי פה ביקורת על הירו מזמן, ובה הזכרתי שאת הראמן הראשון שטעמתי ניסיתי במסעדה בסיאול שבקוריאה, ושם הוא היה ממש ממש נפלא ובתמחור נהדר, גם הציר העמוק והעשיר וגם הנודלס והחתיכה היפה של החזיר בפנים (בכלל, בשר החזיר באיכות מעולה בקוריאה). אחרי יום מאוד ארוך של מעל 20 קילומטר של שיטוטים ברחבי העיר, היינו מאושרים ממנו מאוד.
ואני תובעת את כבודם של המרקים הפשוטים כמספקי אושר!
כמה חודשים אחר כך, בקור המחריד של סיאול בחורף, הלכנו קפואים ורועדים כשלפתע מצאנו דוכן מופלא שבו מכינים נודלס בעבודת יד ממש מול עיניך, ואז מגישים אותן או דאמפלינג נהדרים בעבודת יד גם כן בתוך מרק צח קוריאני מסורתי מעולה ועצום. תוסיפו לזה שברגע שאתה מתיישב אתה קולט שהספסל הפשוט מחומם מבפנים - אושר! אושר! אושר!