הירח הוזה והלילה הזה הירח הוזה כמנצח אורח מוביל מחזה שובל מתרפס, כוכב דואב אני במרפסת חוזה ואובד
ר רוח סוחפת New member 11/8/07 #1 הירח הוזה והלילה הזה הירח הוזה כמנצח אורח מוביל מחזה שובל מתרפס, כוכב דואב אני במרפסת חוזה ואובד
ט טאKילה New member 12/8/07 #2 הַלַּיְלָה הַזֶּה הַלַּיְלָה הַזֶּה מְנַפְנֵף שׁוֹטִים וְרוּחוֹת בּוֹטוּת מַלְקוֹת מַעְלָה מַטָּה אֶת גּוּפוֹ הֶעָרוּם שֶׁל יָרֵחַ הָזוּי. אֲנִי יוֹשֶׁבֶת בָּאַכְסַדְרָה עִם קָפֶה וְסִיגַרְיָה אֲרֻכָּה וְעֵינַי קְרוּעוֹת לִרְוָחָה אוֹבְדוֹת בַּמַּחֲזֶה הַשְּׁמֵימִי.
הַלַּיְלָה הַזֶּה הַלַּיְלָה הַזֶּה מְנַפְנֵף שׁוֹטִים וְרוּחוֹת בּוֹטוּת מַלְקוֹת מַעְלָה מַטָּה אֶת גּוּפוֹ הֶעָרוּם שֶׁל יָרֵחַ הָזוּי. אֲנִי יוֹשֶׁבֶת בָּאַכְסַדְרָה עִם קָפֶה וְסִיגַרְיָה אֲרֻכָּה וְעֵינַי קְרוּעוֹת לִרְוָחָה אוֹבְדוֹת בַּמַּחֲזֶה הַשְּׁמֵימִי.
ר רוח סוחפת New member 13/8/07 #3 הלילה הירח יפורז מערסל דעת במרפסת מיוזעת, מגלף הרהוריי במקטרת מירוריי ובוהה הירח סופר כוכבים אבודים גם אני. מה איתך? אני מחזרת, בכי ממחזרת מנשימה שקר ורועדת הסער מתקרב, עננות מעצב אתה מתעצב. אך הלילה הירח יפורז גם אנחנו.
הלילה הירח יפורז מערסל דעת במרפסת מיוזעת, מגלף הרהוריי במקטרת מירוריי ובוהה הירח סופר כוכבים אבודים גם אני. מה איתך? אני מחזרת, בכי ממחזרת מנשימה שקר ורועדת הסער מתקרב, עננות מעצב אתה מתעצב. אך הלילה הירח יפורז גם אנחנו.