היריבות בין הותיקים נותרה המשמעותית ביותר

היריבות בין הותיקים נותרה המשמעותית ביותר

והיא רק מתחדדת בגלל שלחדשים יש חסינות. אין לי ספק שהנבחרים להדחה יהיו החזקים משתי המחנות: שפרה וצבר ויוסי ועינב. לפחות אחד מכל צמד יהיה בוודאות על הגריל (יוסי ושפרה, כנראה). החדשים יתפלגו בהצבעות בין המחנות, מאחר והם הגיעו עם העדפה מגובשת של צופים. שפרה הולכת לחטוף מאינה ושחר. יוסי ועינב יחטפו מיוני. חגית הגיעה עם דיעה שלילית מגובשת על עינב, ויתכן שתיישם אותה גם על יוסי. המרוויחים הגדולים כרגיל יהיו החלשים, שאין סיכוי שיחזיקו מעמד על הגריל: איתי, וונסה, רנין וליאון מבין החלשים, את האסטרטגיה המשובחת ביותר מפגין איתי, שהוא בעיני הדייר האינטליגנטי ביותר בבית, והדמות הכי פחות מובנת ע"י חברי הפורום אשר רובם רואים בו "סמרטוט כנוע ומושפל של וונסה". איתי מודע לכך שאין לו שום סיכוי על הגריל אם יעלה להדחה, ולכן ממשיך להקפיד על הדימוי החלש והבלתי מזיק שלו. מסוג המתמודדים, שבדיוק כמו העוני בארץ, לא דחוף לאף אחד לחסל אותו דווקא עכשיו. לאיתי, הלוליין, יש ניסיון בניהול סיכונים, ונוטים לשכוח שגם לו יש נשמה של פרפורמר והוא הולך לשחק אותה בבית עוד הרבה זמן.

אני מתקשה להאמין שמדובר באסטרטגיה מודעת

הוא נראה כמובל על ידי תהליכים ולא אחד שמוביל את ההתרחשויות. לכן אני מתקשה לכתור לו כתרים של אסטרטג.

צאפרן

New member
אחרי השבוע הזה שיודח אחד הותיקים נקווה ששפרה

החדשים יעופו כמו זבובים.

ingel

New member
אוי נו באמת

אתה מדבר כאילו איתי הוא אסטרטג משכמו ומעלה. לבנאדם לא אכפת מתככים ומזימות. הוא כולה רוצה שיאהבו אותו. מי לא?

איתי הוא לא בדיוק אסטרטג, הוא פשוט איש נבון

הוא היחיד מקרב הוותיקים שמעולם לא לכלך ולא התלכלך, שזה פשוט פנומנלי במציאות של הבית הוא בין היחידים בבית שרואה אנשים ומתחבר לאנשים כבני אדם, כמורכבים ורבי פנים, ולא רק דרך התיוגים החברתיים שלהם הוא היחיד בבית שלא סופר את שפרה, ובכל עימות מילולי מסיר מעליה בעדינות ובקלילות את המסכה האינטלקטואלית

ח מ ס ה

New member
אפרופו ותיקים-האם רנין/שפרה הודיעו לעינב ויוס

על כך שההחלטה על הדחה עצמית קולקטיבית, התבטלה? יהיה לא הוגן, אם מחנה צבר יצביע כרגיל ויוסי ועינב ידיחו את עצמם.

ordiki

New member
לפי דעתי זה טמטום

אם הם לא יודיעו להם. האינטרס שלהם שהם לא יהיו מועמדים להדחה השבוע.

הם הודיעו לאיתי וונסה

איתי דיבר כל הבוקר עם בובליל ולא הזכיר אפילו במילה אחת את המסר שהוא קיבל. לא יודע לגבי עינב, כי לא ראיתי אותה מתעוררת...

למעלה