היריב הבא של ברוק לסנר הוא...

favor

New member
היריב הבא של ברוק לסנר הוא...

ג'אסטין מקולי. על הנייר ה-UFC החליטו לתת לו מתמודד קל. אבל מקולי כמובן הרבה יותר מנוסה וכרגע יש לו רק קרב אחד ב-UFC, אותו ניצח ב-2007 נגד הארדונק בהחלטת שופטים. המאזן שלו עומד על 2-3-8. זה כנראה יקבע את המשך דרכו של לסנר.. ניצחון הלאה, הפסד וביי ביי.

Brockster

New member
חשוב לציין

שזה עדיין לא נקבע, רק הוצע הקרב למק'אלי, אז לא הייתי ממר להכריז עליו בתור "היריב הבא של לסנר". בכל מקרה, מק'אלי הוא דווקא לוחם BJJ בעיקר, ואני חושב שזו החלטה גרועה במידה וזה יצא לפועל- גם חוסר היכולת לשווק את הקרב כי מק'אלי לא מוכר במיוחד לקהל הרחב, וגם העובדה ששום שמים את לסנר באוקטגון מול מומחה BJJ. מקווה שזה לא יצא לפועל, ושיתנו לברוק להראות אם לפחות מול סטרייקרים טובים יש לו מה להציע.

favor

New member
נכון, עדיין לא נחתם סופית

כמו ש-90% מהקרבות שמתפרסמים. אבל זה ככל הנראה יקרה אלא אם כן פציעה או משהו לא צפוי. טוב, אולי יש בזה משהו חיובי שלסנר לא פוגש "שם", אני הייתי רוצה לראות אותו מול לוחם גדול יותר אבל אם הוא ינצח את מקולי בצורה מרשימה (סטייל מין סו קים) אז הוא יקבל לוחם גדול ואם יפסיד אז אנחנו לא הפסדנו כלום.

אז בדיוק כמו שאמרת

אולי הוא לא מוכר ו"קל" על הנייר, אבל הוא בכל זת מנוסה בתחומו ויש לו 8 נצחונות. לכן השאלה היא האם ברוק יכול להתמודד גם מול מישהו כזה "קל". אגב, זה באמת המצב? אם הוא מפסיד שוב, אז ביי-ביי?

באשר לשאלה - לא נראה לי.

אם פטריק קוטה הפסיד כ"כ הרבה פעמים ועדיין קיבל קריאות מ-UFC עד הניצחון על גרוב, לא נראה לי שיגידו ללסנר להתחפף מהר כ"כ.

doom23

New member
לא אמרו סילביה ?

לפני כמה ימים זה היה המתמודד חבל

למעלה