הירידה הגדולה - פמלה אנדרסון

סנטה

New member
הירידה הגדולה - פמלה אנדרסון

שור ביס פלוס (ממש כרגע) יורדים שם פמלה אנדרסון ברמה מטורפת,ומביאים אורחים שונים כמו טומי לי (האקס שלה) , אנה ניקול סמי'ת ועוד ... שיירדו עליה. זה אמיתי ? של מי התוכנית ? היא הצליחה ? היא משודרת באותה שעה כל שבוע ? ומי עוד נמצא הוא יימצא שם כדי שיירדו עליו .

gadgad0

New member
נכון, הגיע הזמן ל-ROAST הבא בסידרה-

הרוסט ("הירידה הגדולה") של ויליאם שאטנר, ששודרה בחודש שעבר בקומדי סנטרל. מר SHOW ME THE MONEY 7 מתבקש בזאת להפעיל את קשריו בהנהלת הערוץ ולדרוש במפגיע את רכישת התכנית (במקום לשבת ולקרוא הודעות של "מסעדת הויקטור" על סיכויי נבחרת טורקמניסטן בכדורגל במשחקה מול בירוביג'אן). יאללה - עד שלא תהפוך שם שולחן הם לא יעשו כלום!

../images/Emo6.gif

יש סיכוי יותר ש"מסעדת ויקטור" קורא את ניטשה מאשר שנחזיר לפה את מנהלות הערוץ.. אבל אני אפעיל קשרים בהנהלת תפוז להביא אותן לפה.

gadgad0

New member
לא הבנת: לא התכוונתי שהן יבואו לפה,

התכוונתי שאנחנו נלך לשם, אליהן. ב"אנחנו" אני מתכוון לעצמי (כממונה על ההסעה), אתה (כממונה על שבירת הדלת והפיכת השולחנות) ו-GILRIV (כממונה על הקראת רשימת דרישותינו המפורטת באוזני המנהלות). ניקח איתנו גם איזו פקאצה מאלו שמשאירות כל יומיים הודעה בנוסח "מתי העונה הרביעית של ישנן בנות" ונאיים להשאיר אותה שם איתן לבד בחדר אם לא ימולאו כל דרישותינו.

gadgad0

New member
החלטתי, אתה בא איתנו.

אבל אתה תשב באוטו מאחורה עם GILRIV בלי שום ויכוחים ובלי להציק לו!

gilriv

New member
גדי

אתה תכף תתגאה בי -אני היתחלתי לצלצל לYES { ..אבל לפעמים זה לא עוזר אם בקיצור לא יודעים ,באיזה תעריך הסידרה או עונה תשודר בדיוק אצלם וגם חוץ מלגדול בלי בושה עונה3 >, אני לא יודע בוודעות מתי בYES+ יתחילו עם הפרומאים הבקרוב לפרמירת החדשים שבערוץ באיזה תעריך BIG LOVE

hen chen

New member
אההה... הייתי אומר

שבמקום "תעריך" צריך לרשום "תאריך", במקום "בוודעות" צריך לרשום "בוודאות" ואל תיתן לי להתחיל אפילו על "הפרומאים הבקרוב לפרמירת החדשים שבערוץ באיזה תעריך".... אבל אסור לי להציק לך... אז...

gadgad0

New member
GILRIV, ידעתי שאפשר לסמוך עליך!

ישר התחלת לנקוט יוזמה ולצלצל למי שצריך. כל הכבוד! וזה בניגוד לאני-לא-רוצה-להגיד-את-השם-שלו (אבל הוא נגמר ב-7) שיושב על האני-לא-רוצה-להגיד-מה וקורא הודעות של אני-לא-רוצה-להגיד-מי על כל מיני עניינים שאני-לא-רוצה-לפרט-פה. למעשה, GILRIV, אם המחשב לא היה חוצץ בינינו הייתי קופץ עליך ועושה לך דברים שאני-לא-מעוניין-לפרסם-בפומבי. זה כמה אני אוהב אותך!

gilriv

New member
?

אני לא רוצה שתתקרב אלי >אתה מכנתר פה את חברינו לפורום >7 ובכלל לפי ההתלצצוית שלכה אתה בן אדם מפחיד מאוד

gadgad0

New member
שתדע, נעלבתי ממך מאוד!

ככה אתה מתנהג אחרי שאני דואג לצרף אותך למשלחת המכובדת שהולכת להפוך שולחנות במשרד של יס פלוס? זהו, החלטתי - אנחנו לוקחים במקומך למשלחת את "אחוקי-קם" מפורום חסידות ברסלב, או את "קובי67" מפורום סידור פרחים או את "מיטל עשר" מפורום קיצורי קיבה.

gilriv

New member
?

דבר ראשון אל תתקרב אלי -!כי אתה כתבתה שתעשה לי דברים {אני לא רוצה שתדבר דברים כאלו הבנת, את זה תעשה עם אישתך? יתר הדברים כתבתה טוב ?רק למה המשכתה לדבר בולשיט _את מבין

הלו,הלו לפני שאתה מאשים אותי

בישיבה-על-התחת-וקריאת-המאמרים-ב-hooter's אז תדע שביום ראשון דיברו על הפורום ברדיו.. אמנם ברדיו הים האדום אבל אני לא בררן... מה שקרה שפנתה אלי מפיקה של תוכנית רדיו בשם "שמפו" אתה יודע הסבון הזה לשיער שגם אתה השתמשת בו בימים שעוד היה לך שיער..
הקיצר היא ביקשה שנארגן כמה פקאצ'ות שמעריצות את הסידרה כדי שיעלו לשידור ביחד עם טלי מנהלת הערוץ. היא פנתה גם לפורום "עקרות" אבל לא שיתפו איתה פעולה. אני פרסמתי הודעה אצלנו בפורום ואף אחד לא ביקש לעלות לשידור,ואני לא צופה בסידרה אז לא היה לי על מה להגיב.. רק ביקשתי ממנה שתמסור לטלי את אהבתנו (חנופה זה תמיד עוזר..). אחה"צ יום ראשון הקשבתי לתוכנית וככה זה נשמע בהתחלה - שדר:" היום בערוץ יס פלוס ישודר הפרק האחרון בסדרה ע-ב-נ ואיתנו נמצאת טלי מנהלת הערוץ.. פנינו גם לפורום יס פלוס וע-ב-נ בתפוז ורצינו שהמעריצים ידברו על הסידרה אבל כל מה שהם ביקשו זה למסור לך טלי שהם מתגעגעים אליך, רצינו לראיין את מנהל הפורום אבל זה הדבר היחידי שהוא רצה למסור,אני לא יודע מה עשית בפורום אבל סחתיקה עליך טלי.." טלי:אני שמחה לשמוע. אני רואה שגם זה לא עזר והיא עדיין לא נכנסה לפורום,כנראה גילריב שלח לה במייל תמונות זימה שלו בזמן שהוא צופה בטלטאביז. ניסינו יפה,ניסינו בנועם,ואין שיתוף פעולה מצידה אז נדבוק בתוכנית שלך ונרהט לה מחדש את המשרד. ואם גם זה לא יעזור אז נשלח אותה לבליינד-דייט עם האיש הזה. חובה לראות!!

Guy Schlesnar

New member
זה ספיישלים

וזה לא דבר בלעדי לערוץ מסויים,זו מסורת אמריקנית. לדוגמה,הרואסטים של קומדי סנטרל,ביניהם רואסט של יו הפנר,דניס לירי,דרו קארי,פמלה אנדרסון,והאחרון של יו הפנר. יש גם רואסטים בתוכנית של הווארד סטרן,שבגלל אופי התוכנית והעובדה שאין צינזור,הם הכי טובים שיש. איך אפשר לשכוח את ההצלחה ההיסטרית הישראלית,ה"גריל" של רבקה מיכאלי?

למעלה