היריון והניתוח

buaz

New member
היריון והניתוח

האם יש מישהי שעברה היריון אחרי הניתוח? תודה אנה

חרוזית

New member
לאנה - buaz

היי אנה זאת אני חרוזית (מבת-ים) דיברנו בטלפון ביום שבת זוכרת ? מה שלומך ? את רואה איך מתקיפים אותי פה ? זה קשה להתעמת עם האמת.... בכל מקרה מה קורה איתך ואיך מתקדם ? רציתי רק להגיד לך שהיום התקשרתי לאסותא ואמרו לי שהביקור לא עולה כסף !!!!!! אני בשלבים של הרמת ידיים מהם - הם עושים צחוק או מה ?!?!?! אם את יכולה להעביר לי את מספר הפלאפון של ד"ר אבי נוח אני מאוד אודה לך מי יודע אולי נפגש בבתור לניתוח חחחחח לפי מה שהבנתי יש תור ארוך באסותא (זה מה שקלטתי מהפורום) ועוד משהו... דיברתי עם מישהי מפה -צפרדעית- שיידעה אותי שגם בביה"ח "אסף הרופא" יש אפשרות לעבור את הניתוח - שווה בדיקה לא ? טוב , עד כאן להפעם אני ממשיכה לעקוב אחרי שאלותייך ומקווה שנמשיך להיות בקשר. צ´או ולהשתמע בקרוב.

buaz

New member
ד"ר אבינוח

אהלן, תתקשרי אלי ואני אתן לך את מספר הפלאפון שלו בכייף. שבוע טוב, אנה

gal33

New member
מתקיפים אותך??? וואלה, את משהו

מיוחד. מותק, רוצי לעבוד בפוליטיקה, כזה כשרון לעיוות האמת חבל לבזבז. את ישבת, כתבת, התקפת, אנשים ענו לך עניינית וברצינות, אבל לחוצפתם, לא הסכימו איתך, אז את מותקפת. רגע, אני רצה להביא לך הגנה וטישו... איזה אחלה חיים ככה. את כותבת ביקורת, לפי "האמת" שלך, ואם למישהו ברוב חוצפתו יש את האמת שלו והוא עונה לך, הרי הוא מתקיף אותך. "העולם על פי חרוזית". מהשניה שנכנסת לאתר, אנשים רק רצו (תרתי משמע) לעזור לך!! רק צייצת, ורשמו לך מכאן עד להודעה חדשה. אז מה קרה, רשמת משהו, ולא הסכימו איתך?? זו התקפה זו? בסך הכל העירו לך על הצורה הגסה בה רשמת. שיתביישו להם. לידיעתך, פה זה פורום, דהיינו, במה לאנשים להחליף דעות, עצות, חוויות וכו´. אין לי שום כוונה לענות לך אחד לאחד על מה שרשמת על פרופ´ חרוזי, הוא לא צריך לא אותי, ולא אותך, בשביל המוניטין שלו (אחד המנתחים הטובים ביותר בעולם כולו כיום). אחד המנתחים הבודדים בארץ שעוזרים לחולים ובפרט לשמנים, סתם כי הוא רוצה לעזור, ולא כי הוא רודף אחרי כסף. כל זאת בתנאי שהחולה בראש ובראשונה, רוצה לעזור לעצמו. אין לי שום בעיה עם ביקורת, נהפוך הוא, זה מעיד על בן אדם חושב, אך איני מתכוונת להגיב לביקורת לא עניינית ולביקורת שכתובת בצורה כזו. הגם ששלגיה ורוייקו ענו לך בצורה בהירה ויפה מאוד. דבר אחד קטן אני כן חייבת, הפנינה המקסימה בכל הסיפור שרשמת, הוא שלמרות הכל נשארת נאיבית. הרי על כל מנתח ומנתח בכל תחום ברפואה אפשר להביא אנשים שיגידו שהוא לא טוב. השאלה על כל 1000 שחייבים לו את החיים, כמה את מביאה שלא מרוצים. מהניתוח הראשון יצאתי עם רגל רדומה (עד היום) ועם מנוי אחת לשלושה שבועות לאשפוז בבי"ח, ועם ניתוח תיקון. ואחרי כל זה הפסקתי לרדת במשקל. אז המנתח אשם?? אולי מנהל המחלקה שלו אשם?? דרך אגב, להשכלה, "העוזרים" שביקרו אותך במקומו, הם סתם רופאים כירורגים מומחים. דיפלומה טיפה יותר גבוהה מחובש. לענין החלוקים, אם היה בגודל שלי, היה גם בשלך. דרך אגב, עד היום לא שמת לב שהעולם הזה כולו לא בנוי לאנשים בגודל שלנו? מתי לאחרונה נסעת באוטובוס? טסת במטוס? הלכת לסרט? הלכת להצגה? ניסית לשבת בבית קפה או מסעדה? לסיכום, שיהיה לך רק טוב, בכל אשר תפני. שמחה בשבילך שהבנת שאין מנוס מניתוח. שיהיה לך בהצלחה רבה!! נ.ב: אבינוח הוא מבית היוצר של חרוזי.

חרוזית

New member
היי אנה-buaz

זאת שוב פעם אני שמחתי לשמוע שנקבע לך תאריך שיהיה לך המון בהצלחה מכל הלב לא הייתי כל כך מרוכזת בשיחה האחרונה שלנו ... בטח שמת לב לכך מ צ ט ע ר ת...... אשמח לשמור איתך על קשר ותעדכני אותי בפרטים נוספים. מקווה שגם אני אחליט סופסוף ומי יודע אולי נפגש באותו התאריך..... ביי ולהשתמע בקרוב

למעלה