הירשמו לבטא 2 של חלונות "ויסטה"

Ambious

New member
הירשמו לבטא 2 של חלונות "ויסטה"

באתר הבא: http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/beta/preregister.mspx אפשר להרשם למועמדות להיות בוחני בטא רשמיים של חלונות ויסטה בטא 2 דרך אתר TechNet של מיקרוסופט. כמובן שהקבלה היא לא לכולם, אבל שווה לנסות

אולי ארשם

בס"ד וחבר'ה, תחשבו ברצינות לפני שאתם נרשמים, זה לא תוכנה קטנה, זה מערכת הפעלה

בכל מקרה שווה להירשם

אבל אני אישית אשמח להיות בוחן רשמי, אני גם ככה אוהב להרוס קצת את המחשב שלי פה ושם ולפרמט, אז גם אם זה יעשה נזק, לא נורא... יהיה מעניין

roin10

New member
../images/Emo122.gif

*הם ישלחו לי מייל עם ההורדה אם התקבלתי?

לפי מה שאני הבנתי

זה סה"כ הרשמה לניוזלטר שלהם, ולא הרשמה לביתא שמתוכה יבחרו, רשום בשפה מאוד ברורה:
You will be notified first when the Windows Vista, Office 2007 and Exchange Server 2007 public beta releases become available. Additionally, you will receive updates and information regularly through the Microsoft TechNet Flash Newsletter, from the time you pre-register until the launch of the product.​
וזה גם לא מוזכר באף אחד מאתרי הויסטה הגדולים שאני מכיר.. ובפעמים שמייקרוסופט הזכירו public beta זו הייתה הורדה חופשית לכל האנשים, למיטב זכרוני.

../images/Emo45.gif

בס"ד לדעתי יכול להיות שהוא התכוון שכדאי להירשם לניוזלטר שלהם בגלל שיהיה כתוב בו מתי שיהיה אפשר להירשם/לקבל ויסטה, לא נראה הגיוני?

למעלה