הישארי

שמיים*

New member
הישארי ../images/Emo25.gif

אל תביני לא נכון את המילים, שהרי הן רק מילים, אין בהם את המגע שלו חיכית כל כך. אל תיקחי אלייך את כל השתיקות ששמרת, שהרי אותן שתיקות כה נהירות לי, ובכל שתיקה כזו אני מוצא אותך מתקרבת לעברי. אל תתני לי לחפש שנית את הצלילים שנהמת מעומק ליבך הפצוע, שהרי הלילות שלנו אחרים כל כך, ואני יודע שכל צליל בך הוא מיתר פוקע. אל תלכי אל המקום ההוא, ששם נפגשנו ראשונה שהרי בחולות ההם, מול עתיקות קיסריה השוקעת הראית לי לראשונה את האמת. אני מניח שאת זוכרת: היו הרבה סלעים, והמזח הארוך ההוא, המרוצף אבני היסטוריה שחמחמות, וממול הדייגים כל כך שותקים והגלים המתנפצים מעבר לשובר המיושן קופאים ברסיסיהם מעל ראשינו. ואת ודאי זוכרת את אותם גלים קפואים שמהם הוצאתי אותך, כחולה ולא שותקת, מיבבת ונודרת שלעולם לא תעזבי. ואני אמרתי "מי יזכור בעוד מיליון שנה" ואת ענית במילותיו של המשורר "החול יזכור" ואת אותו חיבוק שלא עוזב אותי עד רגע זה, אותו חיבוק שקשר ביננו לתמיד. אז אל תגידי לי שנית את המילים, כי אין בי כח לפרש ואל תבואי לי שנית בחלומות כי אין בי אומץ להבין. הישארי כמו שאת, כל כך שונה, כל כך אחרת כל כך ילדה כל כך בוגרת ******************************* לא אני כתבתי... אבל מתאים לא?

ברונטית

New member
תופעה מדהימה

מדהים כיצד אנו מתחברים ומזדהים עם מילות שירים, או מושא של סרט, התואם מצבים שחווינו בעבר, או שאנו חווים היום... פתאום המילים כאילו ונכתבו על ידינו, מתוך ליבנו, ממעמקי נפשינו... התופעה חוזרת על עצמה כאשר נקלענו למצב מסויים בשלב זה או אחר של חיינו, והנה צפייה בסצינה מסויימת בסרט מזכירה את החוויה שעברנו או שאנו עוברים - ואנו חשים בצביטה קלה בלב, והדמעות עולות בעינינו ללא שליטה... דמיינו לעצמכם כמה מאושרים אלה המסוגלים להעלות על הכתב, אם בשירה אם בפרוזה, את מה שהם חשים בליבם פנימה... מסתבר שההזדהות שלנו עם מילות שירים שנכתבו בידי אחרים, רק מראה שאין לנו מונופול על כאבי האהבה, נטישה או פרידה... תמיד יש עוד כאלה החשים כמונו ומעלים זאת על הכתב, שלא לדבר על עוד אלפי ואולי עשרות אלפי קוראים שמתחברים אליהם... כמה ייסורי כאב יש בעולם... עצוב.

אלה_ה

New member
שמיים-עוד משהו בשבילך

כשקראתי את הסוף חשבתי על מה שכתבת בהודעות קודמות. --------------------- קיבלתי הזדמנות שנייה להרוס הכל, להחריב במומחיות ויסודיות עד ליסודות. נתתי לעצמי הזדמנות שנייה למות מאהבה, להיקרע לגזרים, להתפורר לאבק. איפשרת לי הזדמנות שנייה כשלא המשכת כמו האחרים, כשנשארת למרות הכל, כשפשוט היית שם. --------------------- ואתה פשוט שם בשבילה..

למעלה