No name for now
New member
הישג או בזיון? ../images/Emo178.gif
אולי שניהם לפני שעתיים ביקרתי אצל אמא שלי וראיתי שסוף סוף הגיע חוברת חדשה ועדכנית על זכויות אלמנות ויתומי צה"ל ממשרד הבטחון (כמובן שרק אלמנות מקבלות אותה
) קודם כל לכל המודאגים אני אדאג שיהיה לי העתק משלי של החוברת כדי לעזור לפורום עיינתי קלות בחוברת (מיהרתי) לזכותם יאמר שהיא לא גדולה ויש תוכן עניינים מפורט, המסקנה הראשונה היא שכרגיל ההתייחסות היא רק לאלמנה אלא אם כן כתוב בפירוש יתום, בסוף יש כמה עמודים על זכויות יתומים. בסוף החוברת יש 2 עמודים של מספרי טלפון ואתרים באינטרנט, השני מבינהם כולל את "ארגון אלמנות צהל" הארגון היציג של אלמנות צה"ל כלשונם (נדמה לי שהיה כתוב גם היחיד) שום תזכורת ליתומי צה"ל, אם אתה יתום צה"ל ויש לך שאלה די ברור שאין לך את מי לשאול כי הארגון המוזכר מייצג את אלמנות צה"ל משמו ותיאורו. האם משרד הבטחון מודה שהארגון שפנינה כהן עומדת בראשו (ובשמו כלולים יתומי צה"ל) לא מייצג את יתומי צה"ל? נשמע מעודד מצד שני, למה אין שום תזכורת ליתומי צה"ל? חשבו עלינו בכלל? אולי במקרה כזה עדיף גם להזכיר את ארגון יתומי צה"ל למרות שהוא לא מוכר כארגון יציג הרגשה של פספוס
אולי שניהם לפני שעתיים ביקרתי אצל אמא שלי וראיתי שסוף סוף הגיע חוברת חדשה ועדכנית על זכויות אלמנות ויתומי צה"ל ממשרד הבטחון (כמובן שרק אלמנות מקבלות אותה