הישג לא רע בראזז

DoubleN

New member
הישג לא רע בראזז

לפני חודש, פרסמתי הודעה בפורום של 2+2 רציתי 70$ ב-PS בתמורה ל-70$ ב-FTP, לרוע מזלי ולמרבה טיפשותי הונה אותי מישהו שיצר סיפור כיסוי טוב ,קנה את אמוני וביצע העברה מוצלחת עם משתמש נורא אמין באותו פורום קודם לכן,כדי להצטייר כאמין. למדתי לקח ואני מקווה שגם אתם, אבל זה לא העניין, לפני כמה ימים גילתי שאותו נוכל העביר לי 5$ לחשבון שלי ב-PS, שיחקתי 20 razz hu sngs של 2$ וניצחתי 19 מתוכם, שיחקתי גם משחקים אחרים כמו 5CD SNGS שהם היו הסיבה העיקרית שרציתי חשבון ב-PS. מדהימה כמות השחקנים שלא יודעים לשחק ראזז וחושבים שזה סטאד היי, חלק מהשחקנים SIT OUT כל המשחק וחלק פשוט משחקים ראזז גרוע. ב-FTP הרמה של השחנים גבוהה יותר בכל הלימיטים במשחקי ראש בראש. כרגע יש לי 40$ בחשבון, ואני אמשיך לעדכן מדי פעם, ונראה למה ה-5$ יהפכו עם הזמן.

זונע

New member
מצחיק אותי

למה שאנשים יירשמו לטורנירי ראזז על כסף, אם הם לא יודעים איך משחקים את המשחק?:| אבל סחטיין ותמשיך לזכות

DoubleN

New member
לרוב אילו אנשים

שלא לחצו על הפילטר בלובי ולכן במקום להירשם לטורניר הולדם, הם נכנסו בטעות לראזז, מיד מזהים אותם, ומקבלים הודעה בצ'אט "נרשמתי בטעות", "איך משחקים את זה?" משם הסיכוי להפסיד כמעט ולא קיים, בניגוד למשחקי ראש בראש בסטאד היי לו שאני משחק ב-FTP, שם אתה יכול להפסיד כי הקופה מתחלקת, לכן אם הוא חושב שזה סטאד היי, הוא עדיין יכול לנצח את היד שלך.

DoubleN

New member
2+2 זה אתר אוניברסלי

ברגע שאחד מחברי הפורום עובר עברה כמו זאת הוא נחסם, הוא לא יחזור שוב באותו שם משתמש לאתר 2+2, בקשר ל-PS ו-FTP אני לא חושב שהוא באמת משחק שם הוא פשוט משתמש בהם ככלי להונאה, ו-FTP ו-PS לא יכולים לעשות דבר משום שהעברתי לו את הכסף מ"רצוני".

Kgt1

New member
נצל"ש נגראנו המטורף

למי שלא ראה, סרטון של היכולות של קיד פוקר בקריאת אנשים, אני חושב שזה פשוט חולני...

Papito

New member
הוא לא איבד את זה

הוא עדיין שחקן מעולה, בטופ10, והכי חשוב מאוד רווחי. הבעיה היא שהוא מוצג ככה כי הוא פשוט משחק רע מאוד בHSP

Papito

New member
יש לך הוכחות לזה?

חוץ מהכתבה הרכילותית הלא נכונה בעליל והמאוד מגמתית שהייתה בפוקר ניוז? (נו באמת נכתב שם שהוא עבר לשחק בשולחנות של 5 -10 סנט כי המצב שלו קשה...בגלל זה הוא משחק בHSP) אין לך אני מאמין, אז אני מבקש אל תגיד סתם דברים שאתה לא יודע.

modz0r

New member
הוא באמת משחק בשולחנות 10-5 סנט

אבל בהחלט לא בגלל פשיטת רגל או כל דבר דומה אחר. הוא מנסה להפוך 10 דולר ל-10 אלף דולר (או משהו בסיגנון), בשולחנות של פוקרסטארס.

Papito

New member
נכון

הוא גם ציין שזו הסיבה, ושהוא רוצה לעשות משהו דומה למה שכריס פרגוסון עשה (להפוך 0 דולר ל20 אלף דולר) בכתבה פשוט ציינו את זה בצורה צהובה

למעלה